Şimdi Ara

ANTALYA gökyüzünde Türk Yıldızları!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 30 dakika önce 4-5 tane kırmızı renkli F-5, 2-3 kere bizim mahallenin üzerinden geçti. Duman çıkarıyorlardı. Sanırım 29 Ekim için hazırlık yapıyorlar.
    O ses, o görüntü... yemin ederim o an gerçekten ağlamak istedim. Çünkü tek hayalim askeri pilot olmaktı ama salak gibi çalışmadık şu bilgisayar yüzünden. Sabah sabah damarıma bastılar :) Benim için artık iş işten geçti çünkü öğrenci alımlarında en fazla 20 yaş istiyorlar Benim yaş da 21 olacak neredeyse. Ders çalışmayan aklımı s..iyim!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assassino! -- 26 Ekim 2013; 13:15:20 >

AMD Ryzen 5 7600X w/ ID Cooling SE224XT| MSI B650 Gaming Plus Wifi | Sapphire Pulse RX6700 | 32GB(2x16) Patriot Viper RGB 6000MHz CL36 DDR5 Ram | Kioxia Exceria Pro 1TB | Samsung 860 Evo 500GB | Vento VG07F & FSP HYPER 80+ PRO 650W
    Samsung S23 Ultra 12/512
  • onlar f5 . Ikincisi hava harp okulu mülakatina gitmiş ve savaş pilotu olmayı çok isteyen biri olarak mülakatlarda yüksek puan ve torpil gerekiyor. On sağlıkta yok yere gözümden eledıler gözümden biri 0 birisi 0.25 idi. Ama yamuk dişli 4. Sınıf öğrencisi nasil olur da dişten geçiyor onu anlamak mümkün değil ? Benim hayalımi öldürdüler. Amerikada olsam belki şuan orduda idim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F16 redline a girebiliyor mu soyle bakayım zevk yok zevk

Bende cok isterdim Yav ama salla torpil falan kim ugrasicak zaten o taraflarda hic tanıdık yok bos yere kendimizi yoracaktik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

PSN:TheCaliph_TR
    XBOX:ThecaliphTR
  • _____________________________
    Just leave me alone, I know what I'm doing!
    (Kimi Räikkönen, Lotus F1 1st WIN, Abu Dhabi, Nov. 4 - 2012)

Kimi Räikkönen ''The Ice Man''
    2007 Formula One World Drivers' Champion
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.