Şimdi Ara

Antalya Gezi Vlog

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
52
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Umarım Video'mu beğenirsiniz Antalya ile ilgili bilgiler de paylaştım aşağıda

Walking Tour with Muratyoutube
    Walking in Antalya with sunshine, calm and beatiful city walk You can follow me on Instagram #walkingtourwithmurat @WalkingTWMurat #walking #antalya #holiday #travel #castle #walkingtour #turkey #silent #peaceful #trending #tatil #yürüyüş
    https://www.youtube.com/watch?v=JAThwK52NbU&t=14s

Antalya merkez Kaleiçi, Konyaaltı Plajı - Varyant, bir çok içkili club, cafe vb mekan ile doludur gece hayatını buralarda deneyebilirsiniz. Tarihi yer açısından Antalya ve Alanyada kaleler mevcut, bunun yanı sıra antik kentler, mağaralar mevcut şehir merkezine yakın olanlar;

Antik Kentler

Phaselis, Aspendos, Teermessos, Perge

Şelaler,

Aşağı Düden, Yukarı Düden, Kurşunlu, Uçansu

Mağaralar,

Karain, Kocain, Yukarı Düden yakınında mağara bölümü var.

Bunları aynı gün sabah akşam oalcak şekilde gezmek mümkün sabah antik kent akşamüstü/öğleden sınra mağara/şelale gibi ama tabi araç olması lazım.

Ben youtubeda video yapıyorum gün batımı için emsela Antalya Merkez'de Karaoğlan Park'ı çok güzeldir gün batımından sonra kaleiçinde hadrian kapısından başlayıp kaleiçinin dar sokaklarında dolaşmak çok zevklidir. Burada bir yere oturup birşeyler yemek içmek ve günü bitirmek güzel olabilir.

Youtube videomu da koydum belki bakmak istersiniz. Antalya'nın belli başlı yerlerini görmenize yardımcı olur.

Walking Tour with Muratyoutube
    Antalya Karaoğlan Parkı’nda Gün Batımında Yürüyüş #antalya #travel #walking #clouds #turquia #turkey Her adım bir hikâye anlatır. Walking Tour with Murat’a hoş geldiniz — sakin adımların büyüleyici manzaralarla buluştuğu yer. 🌍✨ Benimle birlikte antik sokaklarda, gün doğumu yollarında ve dünyanın sessiz köşelerinde yürüyün. Hayatın ritmini, rüzgârın sesini ve her gizli anın güzelliğini hissedin. Walking in Sunset in Antalya Karaoğlan Park #antalya #travel #walking #clouds #turquia #turkey Every step tells a story. Welcome to Walking Tour with Murat — where calm footsteps meet breathtaking views. 🌍✨ Walk with me through ancient streets, sunrise paths, and quiet corners of the world. Feel the rhythm of life, the sound of the wind, and the beauty of each hidden moment. 📸 Let’s keep walking together: IG: @walkingtourwithmurat #travel #beach #rainy #sea #wave
    https://www.youtube.com/watch?v=QZYWg_HQVwg&t=234s

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alanya Gezi planı
    geçen yıl açıldı
    Prag gezi deneyimim
    7 yıl önce açıldı
    Amsterdam-Rotterdam Gezi Rehberi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.