Şimdi Ara

Ankara'ya yakın Tatil yeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Ankara'ya 200-250 km kadar uzak olabilir; 2-3 günlük tatil yapabileceğimiz yerleri bilen arkadaşlar tavsiyede bulunursa sevinirim... Eğlenmekten çok, dinlenmek için gitmek istiyoruz, bu bakımdan gezilecek yerleri olsun, fakat eğlence yerlerinin olmasına gerek yok... Kalmak için pansiyon işimizi görür. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • ankaraya en yakın yer bartın. inkum veya amasrayı tercih edebilirsin. fiyatlar uygundur.
  • Varmi bildiginiz kalacak yer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 06hakki

    Varmi bildiginiz kalacak yer
    ben inkumda çadır kentte kalmıştım fiyatı uygundu ama ücreti hatırlamıyorum. konfor fena değil ama bi pansiyon otel seviyesinde beklemeyin tabi.
  • Geçen sene Kastamonu Daday ilçesinde İksir Resort diye bir otele gitmiştik. Ankaraya 300 km civarındadır. Doğa içinde kafa dinlemelik atlara binebileceğiniz,eşinizle çocuğunuzla gidebileceğiniz hoş bir yer yapmışlar. Tavsiye edebilirim.

    Yine aynı şekilde Kapadokya avanos bölgesine de gidebilirsiniz daha önce gitmediyseniz. Ankaraya 275-300 km civarındadır. Hem tarihi bir gezi hemde kafa dinlemek için güzel bir tercih olabilir. Otel olarak birşey söylemiyorum zira yüzlerce seçenek var zevkinize ve bütçenize göre karar verebilirsiniz.Giderken tuz gölüne de uğramayı unutmayın

    Diğer bir seçenek Konya olabilir.Ankaraya 260 km uzaklıkta. Ramazan ayı için güzel bir tercih olur hem de. Mevlana,müzeler,Konya kelebek bahçesi vs gibi bir sürü gezebileceğiniz yer bulunuyor. Gezecek yerleri internetten bulursunuz mutlaka fakat ben yemek yemeniz gereken yeri söyleyeyim. Konya Somatçı fihi ma fih. Selçuklu mutfağından örnekleri başka bir yerde bu sunumla tatmanız mümkün değil. Sıradışı lezzetli yemekler yapıyorlar şiddetle tavsiye ederim.

    Eskişehir de bir alternatif olabilir. 230 km uzaklıktadır. Kentpark,Sazova,Balmumu,Lületaşı,cam müzesi gibi yerleri bulunur. Gece hayatı hareketlidir. Sanatsal ve kültürel aktiviteleri fazladır. Sıkılmadan vakit geçirebilirsiniz. Merkeze yakın ucuz temiz otel olarak İbis oteli tavsiye edebilirim.

    Akçakoca. Ankaraya 280 km mesafededir. Güzel balık restoranlarının yanı sıra sessiz sakin huzur dolu kafa dinlemelik bir tatil olabilir. Lakin 1-2 gün bence yeterlidir sıkılabilirsiniz.

    Yedigöller milli parkı. 250 km uzaklıktadır. Haftasonu mahşer yeri gibi kalabalık olur. Gitmeyi düşünüyorsanız haftasonunu tavsiye etmem. Doğası muhteşemdir. Kesinlikle gidilip görülmesi gerekir lakin kalabalık olmayan bir zaman diliminde.

    Şimdilik aklıma gelenler bu şekilde.Planladığınız tatil hakkında biraz daha ipucu verirseniz daha nokta atışları yapabiliriz.
    Şimdiden iyi tatiller.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PyRRhiC -- 6 Haziran 2018; 10:4:15 >




  • Baska onerisi olan varmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Assos'a gidebilirsin. Mesafeyi bilmem ama Kazdağları köylerini gezerek gitmek iyi bir alternatif olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.