Bildirim
Antalya'da baskı devre nerde çıkartabilirim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
AAH antalya özledim memleketimi..
doğu garajından itfaiye ye doru giderken solda bi cami var..(tarife bakarmısın)
O caminin yanında ki işhanında bi adam kart basıyodu pozitif 20 ile.Bi sor istersen..3 yıl önce ordaydı umarım hala ordadır.Ya da malzemecilere bi sor onlar bilir. -
bahsettiğin yer herhalde aksa elektronik olmalı hocam -
Walla doğrudur hatırlamıyorum ki yıllardır ayrı kaldım meleketten..Ama ankaradan sonra şunu söyleyebilirim antalya da elektronik olayı 0.
-
KARDEŞ SANA ÖNERİM ODAK PCB ADAMLARA DOSYAYI MAİL İLE GÖNDERİYORSUN. DAHA SONRA PARASINI YATIRIYORSUN SANA NUMUNE YAPIYOR.
http://www.odakpcb.com/ İŞİN TEMİZ VE HIZLI OLUR.. -
Arkadaşlar sağolun. Dediğiniz yere bir uğricam. Yanlız şu ODAK PCB olayını biraz açarmısınız. -
Antalya'da elektronik malzeme nerden alınır? -
Muratpaşa camiinin önündeki yoldan Güllüğe giderken ilk ışıklarda (solunda) ELEKTRO TEKNO isimli dükkandan alabilirsin.( Tarif bu kadar olur ) Fiyatlarıda diğerlerine göre çok cazip. (Kaç tane varsa!)
-
çok saolsasın -
Fevziçakmak da(Murat paşa önündeki yol) Elektro Market
Muratpaşa arkası Güney elektronik
Güllük*Yüzüncüyıl Park batısı+ Doğugarajı halkpazarı güneyi Star elektronik
Doğu garajı mezarlık yolu Bekdemir elektronik + Akdeniz pil deposu
...... -
Hepsini gezdim, ELEKTRO MARKET gibisi yok. Hem zengin, hem ucuz. -
Kurumsallaşmış olanları hariç ülkemizdeki tüm elektronikciler fırsat düşkünüdürler.
Bir kaç direç hariçinde özellikle mamul malzemede bir yere bağımlı kalmayıp fiat araştırması yapın.
Bir ürün bir dükkanda ucuz iken bir başka ürün diğer dükkanda ucuzdur.
(Yukarıdaki cümleler elektromarket-talat okudan için yazılmamıştır) -
irfan elektronik vede ergen elektroniği de unutmayalım lütfen ergen elektroniğin sitesi dahi var parçalara bakabiliyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerkıran -- 19 Ekim 2006; 21:11:49 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X