Şimdi Ara

ANTALYA-BODRUM GÜZERGAH???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
31.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ANTALYA-BODRUM ARASINDAKİ EN GÜZEL GÜZERGAH NERESİ ACABA DAHA ÖNCE KULLANAN VARMI?YAYLADAN MI(KORKUTELİ- DENİZLİ-MUĞLA)MI YOKSA SAHİLDENMİ (KAŞ-FETHİYE-DALAMAN-MUĞLA) SÜRE, KM, VS. KONULARDA BİLGİ SAHİBİ OLANLARDAN GÖRÜŞ BEKLİYORUM.TEŞEKKÜRLER...

• öteki yolu bilmiyorum ama alanyadan canakkaleye gıderken gecen persembe korkutelı yolunu kullandım. yol gayet ıyı
  • antalya - bodrum

ANTALYA-BODRUM GÜZERGAH???
  • yayla yolunu tercih edbilirsin.Mis gibi çam ormanından gidersin.
    Eğer sahil yolunu tercih edersen ve duraklama yapmayacak isen çok zaman kaybedersin.Çok virajlı anck deniz manzarası açısından muhteşemdir.

benim tavsiyem gezmek istiyorsan sahil yolunu
    zaman önemli ise dağ yolunu kullan .
  • quote:

Orjinalden alıntı: uruzgar

antalya - bodrum

hocam hangi programı kullanıyorsun?
  • destinator 6 diye bir programdan GPs ile laptopta hareketli haritadır. sokak detayına kadar bir çok ilde mevcuttur. isteyen olursa müsait zamanda upload ederim rs.com'a

http://forum.donanimhaber.com/m_3549706/mpage_61/key_laptop%252Cgps//tm.htm#15535013

quote:

Orjinalden alıntı: uruzgar

herkse selamlar,

laptop ile navigasyon kullanmak isteyenler için bir program. destinator 6 haritası kullanıyor. birinci sayfadaki harita oldukça detaylı yani..

http://www.ipmart-forum.com/showthread.php?t=156875

forumdaki programı kuruyorsunuz. PDA nızdaki harita ve diger klasorleri kopyalayabilirsiniz. kullanmak için

franson GPS gate kurup GPS cihazinizi notebook'a tanıtmaniz yeterli. tek dikkat etmniz gereken port7 gibi bir port kullanın port çakışması olmasın..

klasoru zipleyip radipe yollayabilirim ama gerek yok yukaridaki adresten indirebilirsiniz.

edit:birde bir iki not aldında bir dll var onu kullanırsaniz ekranda kapama butonuda çıkar.

saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uruzgar -- 24 Temmuz 2007; 1:11:44 >

• arkadaşım aşağıdaki linketen ayrıntılı rota, yol ve yakıt bilgisine ulaşabilirsin.

http://mercedes.infotech.com.tr/rtext.asp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • merhaba, geçen yıl ocak ayında gittim bodrum'a. ben korkuteli - çavdır - tavas - kale - muğla - milas yolunu kullandım. gidecek arkadaşlara da bu güzergahı tavsiye ederim. yol çok rahat bir yol. asfalt güzel ve yol çalışmasına da rastlamadım doğrusu. kale denilen mevki biraz virajlı ancak yol dar olmadığından yorulmadım. sahil yolu manzara açısından süpermiş ancak ben o güzergahı kullanmadım, bilmiyorum. umarım yardımcı olmuş olurum bundan sonra gidecek arkadaşlara. iyi yolculuklar.
  • Bu mevsimde sahile falan uğrama...Hava soğuk,güneş yok...Yollar virajlı...Boşuna zaman kaybı...Direkt yayla yolundan git...
  • Demre, Kaş, Kalkan gibi yerlere uğramak gibi bir amacınız yok ise sahil yolunu tercih etmeye gerek yok.

Ben; Korkuteli üzerinden, Fethiye, Muğla, Bodrum yolunu tercih ederdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.