Şimdi Ara

Antalya belediyesi 4 milyar borçla teslim alınıyor../ Adana belediyeside 4 milyar borçla alındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
2
Favori
33.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
201 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi anladınız mı beka mı, rant meselesi mi olduğunu? Ak partili arkadaşların nasıl bir savunma yapacağını merak ediyorum.

Not: Muhittin böcek açıklama yaptı, Tunceli gibi bir yerde de 64 milyon lira borç oluşmuş.

Edit: Menderes türelden savunma 😀😀😀
    Edit 2: Bu arada 4 mü 5 mi belli değil. Bu arada meblağ küçük bir rakam değil büyük yılbaşı ikramiyesi olan 70 milyon liranin 70 katı.

Adana belediyesi içinde bir açıklama geldi.

Antalya belediyesi 4 milyar borçla teslim alınıyor../ Adana belediyeside 4 milyar borçla alındı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halisünasyon -- 11 Nisan 2019; 20:58:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• orasıda açıklasın, yada siz açıklayın herşey akpnin elinde. Şeffaf olsun. Sen hiç izmir belediyesinden cennet arazisi verecez, akp oy vermek beraat belgesidir veya oy vermeyen zillettir dedigini duydun mu? Bu arada heryerde şeffaflık olsun, bizim derdimiz budur chp akp farketmez adil şeffaf bir düzen olsun. Chpli degilim bunud hatirlatayim.
  • İstanbul'un borcu ne kadardır cidden düşünmek bile istemiyorum

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• benim hesaplarıma göre istanbul'da 100 milyar doların üstünde bi' vurgun yapılmıştır 1994'den beri.

Orijinalden alıntı: iamburak

İstanbul'un borcu ne kadardır cidden düşünmek bile istemiyorum
    istanbulun yılık bütçesi 30 milyar lira civarinda diye bir yerde okumuştum, çok güzel gelir kalemleri var, eğer burda da öyle sağlam borç çıkarsa asıl gerçek ve açıklanmayan kamu borcunu merak ediyorum.

• Halisünasyon H kullanıcısına yanıt
    Yan kuruluşlarla 50-60 milyarı buluyor. Ekrem İmamoğlu açıklamıştı programda.

Bize gülerler sevgili dost. Göçmen kuşlara uzun uzun dalar, bize gülerler. Yastıkları başlarının altında değil, boğazlarının üstündedir, bize gülerler. Kirpikleri her solukta biraz daha oturur gözlerine, bize gülerler. Aynı fotoğraf solar hepsinin duvarında, bize gülerler. Sararmış otlar gibi konu­şurlar, bize gülerler. En uzun yolları yarım saatte biter, bize gülerler. Bir tahta sandalyedir büyüklükleri, bize gülerler. Bir cümleye sıra sıra dizilirler, bize gülerler. Birbirlerinin gölgesinde üşür, bize gülerler. Topraklarından başka yalnızlıkları yoktur, bize gülerler. Yüzleri, dökülmüş birer dükkan tabelasıdır, bize gülerler. Herkes birbirinin yüz yıl sonra söyleyeceğini bilir, bize gülerler. Takvimlerinde, çizilmiş bir tek gün yoktur, bize gülerler. Bir suç telaşıyla sıç­rarlar rüyalarından, bize gülerler. ..
  • Bi arkadaş niye akpli başkan gitti internet bedavaydı falan demişti hiç bir şey bedava değildir bedelini başka yoldan ödetirler kafa almıyor.

Orijinalden alıntı: Zero Degrees

Yan kuruluşlarla 50-60 milyarı buluyor. Ekrem İmamoğlu açıklamıştı programda.
    harika para, bu parayla istanbulun her yerine metro agi dosenirdi.

• La bırakın tatavayı İzmir de 3.büyük şehir yıllardır sizin zihniyetiniz yönetiyor orada ki para nereye gitti??? İstanbul da ankarada en azından hizmet var, İzmir de ne var lağım kokusundan başka ne var?

Orijinalden alıntı: Halisünasyon

istanbulun yılık bütçesi 30 milyar lira civarinda diye bir yerde okumuştum, çok güzel gelir kalemleri var, eğer burda da öyle sağlam borç çıkarsa asıl gerçek ve açıklanmayan kamu borcunu merak ediyorum.

Alıntıları Göster
    bir sonraki seçim akp kazanırsa o borcun hepsini imamoğlu'na yıkarlar.
    millette yer. adamların kafa yapısı efso.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: paradiso35

La bırakın tatavayı İzmir de 3.büyük şehir yıllardır sizin zihniyetiniz yönetiyor orada ki para nereye gitti??? İstanbul da ankarada en azından hizmet var, İzmir de ne var lağım kokusundan başka ne var?
    orasıda açıklasın, yada siz açıklayın herşey akpnin elinde. Şeffaf olsun. Sen hiç izmir belediyesinden cennet arazisi verecez, akp oy vermek beraat belgesidir veya oy vermeyen zillettir dedigini duydun mu? Bu arada heryerde şeffaflık olsun, bizim derdimiz budur chp akp farketmez adil şeffaf bir düzen olsun. Chpli degilim bunud hatirlatayim.

• paradiso35 P kullanıcısına yanıt
    Bırak iki yüzlülüğü akboy , 30 bin tl ödenek ver sonra nerde hani de, millet milyarlarda parayı götürsün sen ağzın koka koka onları savun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Istanbulun ki ksc lira acaba

• Menderes gitmemeliydi diye konu vardı geçen gün.

Orijinalden alıntı: iamburak

İstanbul'un borcu ne kadardır cidden düşünmek bile istemiyorum
    geçenlerde 21 milyar lafı duymuştum sanki

haberde 2017 sonu 15.6 milyar yazıyorhttp://www.diken.com.tr/ibb-1-5-milyar-lira-daha-borc-alacak-borcu-gelirini-gecti/

• 1 dönemlik borç mu bu? önceki dönem chpdeydi antalya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 6 Nisan 2019; 17:21:26 >
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.