Şimdi Ara

Another

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
2
Favori
3.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anime Adı : Another
    Yapım Yılı : 2012
    Bölüm Sayısı 12
    Tür :Gizem,Korku,Drama,Okul

Konu : 26 yıl önce, orta okul üçüncü sınıfta okuyan Misaki adında bir öğrenci vardı. Onur öğrencisiydi aynı zamanda sporda da iyiydi, sınıf arkadaşları arasında
    popüler olan büyüleyici bir kızdı. Aniden vefat edince, sınıf arkadaşları mezun olana kadar sanki o hayattaymış gibi davranmaya karar verdi. Daha sonra,
    1998 yılının baharında Sakakibara Kouichi adında bir oğlan bu sınıfa transfer edildi ve o sınıftaki korkunç atmosferden şüphelenmeye başladı.
    Özellikle de, göz bandı takan, resimlerde tek çizimler yapan Mei Misaki adındaki güzel ve soğuk kızdan.

Birkaç resim

Another

Another

Another

Anime Hakkında Kişisel Görüşüm : Daha ilk bölümden sarıyor.Bir sonraki bölümü merak etmeden duramıyorsunuz.Oldukça sürükleyici bir konusu var.Bölümler ilerledikçe hakkında yeni şeyler öğreniyorsunuz.Bölümler öyle yerlerde bitiyorki benim 2-3 gün gelecek bölümde ne olacak diye düşündüğüm oldu.Animede oldukça garip ve korkutucu ölüm türleri var. Bir süre sonra korkuyorsunuz asansöre binerken yolda şemsiye ile yürürken yada denize girerken.Animenin çizimleri ise fevkalade .Özetle 2012 yılının en iyi animesi gözümde hatta böyle bir animeyi daha önce hiç izlemedim izleyeceğimide sanmıyorum.Oldukça kaliteli sürükleyici animeler izlemiş olsamda Another'ı tek geçerim.

Not:Karakter Tanıtımlarıda ekleyecektim ingilizce wikiadan çevirip ancak gözlerim oldukça yoruldu bir ara eklerim.

Birde konu bölümü türkanime.tv'den alıntıdır
  • Benimde çok hoşuma gitti, kaliteli bir yapım.Pek germiyor ama neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fingolfin. -- 25 Nisan 2012; 18:57:03 >
  • bende konusunu açıcaktımda üşeniyodum açıkcası çok sağlam bir başyapıt gerilim üst seviyede fakat benim gibi belli başlı karakterlere aşırı bağlanan biriyseniz dikkat edin üzülebiliyosunuz
  • 5 Bölüm izledim ara verdim şuan. benim pek hoşuma gitmedi açıkçaşı ne biliyim gerilemiyorum bi türlü (şemsiye olayı hariç ) bizim eleman olaylardan habersiz sürekli bugün git yarın gel anlatırız muamelesi görüyor ortada bi misaki mei çılgınlığı var anlayabilmiş değilim
  • Merak ettiğim animeler arasında. Yakın bir zamanda izlemeyi düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an indiriyorum ilk 11 bölümü. Aldığı puanlar güzel. Bakalım hakkını veriyor mu o puanların.
  • İlk 11 bölümü ara vermeden izledim. Daha doğrusu ara verdirmedi; sürekli bir merak içinde bırakıyor insanı. Önceden izlediğim animeler arasında gözlerimi fal taşı gibi açmama sebep olan olmamıştı (Belki de bu tarz animeleri pek sık izlemediğim içindir.).

Hikayede ilk başlarda sadece bir fenomenin olduğunu ve insanların bu fenomenden dolayı öldüğünü biliyorsunuz. Bu durum ya merakınızı kabartıyor ya da öldürüyor. Durum aydınlanmaya başladıkça oturduğunuz yerde düşünmeye başlıyorsunuz ki bunu başarabilen pek seri yok kanımca. Hatta düşündükçe sabırsızlanmaya başladım ve direk novelını okumayı düşündüm ama iyi ki yapmamışım, animeye yazık etmiş olurdum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spirytusrektus -- 21 Mart 2012; 17:01:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    are you ken?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de başta beğenmiştim de sıktı sonra gerilmiyorum hiç saçma geliyo artık
  • muhteşem bir anime.

izlediğim 2. anime bu çok iyi gerçekten. ama finale geldik o yüzden..
  • Hep gözüme takılıp duruyor bitirmediğim seriler olmasa başlayacağım da bir ondan bir bundan iyice karman çorman oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allen Walker

Hep gözüme takılıp duruyor bitirmediğim seriler olmasa başlayacağım da bir ondan bir bundan iyice karman çorman oluyor

güncelde 10-11 anime izlediğim oluyo birden fazla seri izliyceksen kesinlikle güncel olsun hocam yoksa 20-40 bölüme ulaşmış serilerde iş karışıyo
  • ya arkadaşım zaten 20dk bir bölümü bi koyuyosun sabaha bitiyo o kadar çok düşünmeyin. yardırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darth Rosto

Merak ettiğim animeler arasında. Yakın bir zamanda izlemeyi düşünüyorum.

+1
  • Beyler animeye başlamada tereddüt edenlere ilk bölümlerde biraz sabrederseniz memnuniyet garantisi veriyorum, eğer benmezseniz iade.
  • İndirdim, sıra izlemeye geldi ...
  • Misakinin yaşı ufak olmasa...

güzel kız, karizmatik bi kere

Another

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 24 Mart 2012; 16:06:51 >
  • 5. bölme kadar izledim ama 5in altyazısını bulamadım. İzleyenler, altyazıyı nerden indirdi acaba ???
  • konuyu açan arkadaşa teşekkürler. sabahtan beri izliyorum on bölüm bitti. hiç sıkılmadan izliyorsun baya sardı beni. şimdi son bölümü izlicem bakalım.
  • anime bölümleri çok kısa olduğu için arada uzun zaman bekleyince tadı kaçıyor. bundan sonra izleyeceğim animeleri kısa ise 12-13 e kadar bekleyip izlicem. uzun seriyse en az 10 bölüm.

bune la 1 bölüm bekliyorum kaç gündür animede epey fena. meraktan kudurdum.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.