Şimdi Ara

Another (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
2
Favori
3.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bölümleri yavaş yavaş izliyorum yoksa hemen bitince zevki olmuyor tek tek bölüm izlemek daha iyi oluyor.Simdi 6 bölümdeyim umarım final bölümünü güzel yapmışlardır.
  • ölü kim çok merak ettim bakalım 4 bölüm kaldı finale
  • Bitirdim ben beğendim güzeldi. Bir FMA falan değil tabii ki ama 12 bölüme göre bakarsak aşırı güzel bir anime. Tavsiye ediyorum. Puanim 8 / 10.


    En son noldu öyle ya, delirdi herkes. Maşallah Yönetmen çekirdek gibi karakter harcamış. Yanlız merak ettiğim Akazawa yaşıyor mu ? Ben o kızı çok sevmiştim, ölmesin yaa.
  • another live actionhttp://www.youtube.com/watch?v=rexakCPU5Xk bakalım filmı nasıl olcak genelde batırıyolar dragon ball örneğindeki gibi
  • Dün akşam seyretmeye başladım, şimdi bitirdim animeyi. Konu olarak final destination filmine benziyor. Animeye genel notum 8/10 . Sürükleyiciliği var. İnsana sürekli gizemli ölü kişi kim sorusunu son ana kadar sorduruyor. Ama final bölümü beklentilerimi karşılamadı tam olarak. Sakakibara, ölümler karşısında çok tepkisiz davranıyor. yanında kız gidiyor hareket yok. Son bölümde alevler arasında telefon açıyor, insan koşar biraz. Onun dışında Mei Misaki konusunda ters köşe oldum.
    İlk başlarda Misaki'nin hayalet olduğunu düşünüyordum. bu havayı çok iyi vermişler. Animenin beni sürüklemesini birazda bu ters köşe sağladı. Dizinin ortalarına doğru gizemli kişinin öğretmen olacağını(Akazawa'da ve birkaç kişi daha listemdeydi) düşünüyordum fakat iki kişinin aynı kişi olabileceğine yönelik hiç ipucu vermediler. Son bölümde flashback yaptılar ama bana yeterli gelmedi. Reiko ve Akazawa 'ya da üzüldüm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delton -- 11 Ekim 2012; 14:40:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadir t.

    another live actionhttp://www.youtube.com/watch?v=rexakCPU5Xk bakalım filmı nasıl olcak genelde batırıyolar dragon ball örneğindeki gibi

    Dragonball live action değildi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://en.wikipedia.org/wiki/Dragonball_Evolution amerikan live action diyo.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir t. -- 11 Ekim 2012; 0:27:57 >
  • bunun 6. bölümünün altyazısı yok, çevirmemişler, çevirselerde kaliteli olarak izlesek, 5 e kadar geldik 6 yı izlemedim altyazı yok diye, normalde sanırım anime izleme yayınlayan sitelerde çevrilmiş olması lazım. Fansub olarak yapan varmı şu an bunu?
  • fansub yapıldı var internet sitelerinde
  • Divx'teki altyazılar çevrilince en sonunda bende izleme fırsatı buldum. Tür olarak korkuyu pek sevmem ama gerilim ve gizem iyidir. Another'da da ufaktan biraz korku, bolca gerilim ve gizem vardı. 3. yada 4. bölümde biraz tırsmıştım ama korkuyu tam tadında bırakıp fazla abartmamaları benim açımdan çok iyi olmuş. Onun yerine gerilim hat safhadaydı. Bunun dışında da sürekli bir gizem, sürekli bir merak ve final bölümünde de bir ters köşe.

    Tür olarak zevklerime uyduğu için ben çok beğendim animeyi. İzlemek isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim. Eminim ki gece yarısı karanlık bir odada izlemek, bu anime için en iyi seçenek olacaktır
  • gayet iyi bir animeydi...
  • Az bölüm olmasına rağmen bitiremedim, daha sonra tekrar başlarım belki. Şimdilik yeni bir animeye geçiyorum.
  • 2-3 hafta önce bitirmiştim galiba.
    7/10 vermiş olmam lazım.
    Fena değildi. İzlenir ama öyle pek ahım şahım bir konusu yok.
  • Az önce bitirdim. Gerçekten güzel animeydi. Nedense her animede ilgi duyduğum kız karakter oluyor. Bunda Mei'ye, Steins Gate'te Makise'ye ilgi duyuyordum.
  • Bu animeyi de bir türlü bitirmek nasip olmadı 3-4 kere başladım anca 3-4 gidebildim. Gerilimi korkuyu pek hissedemedim ama bi kız şemsiyenin üstüne düşerken bi iyyk demedim değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cakiphan

    Bu animeyi de bir türlü bitirmek nasip olmadı 3-4 kere başladım anca 3-4 gidebildim. Gerilimi korkuyu pek hissedemedim ama bi kız şemsiyenin üstüne düşerken bi iyyk demedim değil

    Ilk bolumler dedigin gibi temposuz fakat ondan sonraki bolumleri bir çırpıda bitirdim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artyom1959 -- 15 Aralık 2013; 21:15:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce bitirdim animeyi. Bu yazacaklarım spoiler olabilir izlemeyen okumasın. Genel olarak çok iyi animeydi ama finalden daha çok şey bekliyordum. Belki lanetle ilgili daha fazla ayrıntı ya da lanetin kesin çözümlenebilmesini istiyordum. Onun dışında önceki sayfalarda da söylenmiş sınıftakilerin ölümlere karşı tutumu çok soğuktu. Gözlerinin önünde arkadaşları korkunç şekilde can veriyor "Hııı iyi o zaman biri daha öldü hadi dağılalım." moduna giriyorlar. Onun dışında müzikler falan her şey çok güzeldi. Bu tarzda önerebileceğiniz başka anime var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anna Dewitt

    Az önce bitirdim animeyi. Bu yazacaklarım spoiler olabilir izlemeyen okumasın. Genel olarak çok iyi animeydi ama finalden daha çok şey bekliyordum. Belki lanetle ilgili daha fazla ayrıntı ya da lanetin kesin çözümlenebilmesini istiyordum. Onun dışında önceki sayfalarda da söylenmiş sınıftakilerin ölümlere karşı tutumu çok soğuktu. Gözlerinin önünde arkadaşları korkunç şekilde can veriyor "Hııı iyi o zaman biri daha öldü hadi dağılalım." moduna giriyorlar. Onun dışında müzikler falan her şey çok güzeldi. Bu tarzda önerebileceğiniz başka anime var mı?

    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=35421840

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim tavsiye konusunun varlığının bilincindeyim zaten. Another'ı beğenip buraya yorum atmaya giren biriyle aynı beğenilere sahip olabiliriz diye buraya da yazmak istedim .


  • Bu tarz bir anime yok,türünün tek örneğidir.Ama buna yakın,steins gate,code geass,k-project diyebilirim.







    @Anna Dewitt
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.