Şimdi Ara

Anormal İşlemci Sıcaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sistemimin sıcaklıklarını kontrol ettim.

Ekran Kartı boşta 35-37 - Yükte 60 derece
    Anakart 35 derece
    SSD 40 derece
    İşlemci boşta 50-70 - Oyunu açar açmaz veya bir şeye girer girmez 95-100 derece.

Sıvı soğutma ve i7 8700 var. Vatan'dan aldım götürücem çok korkuyorum sizce düzeltilecek bir şey mi? Kasa içi efsane soğuk.

Bu arada elimi soğutma borularına tuttum. Sağdaki baya hissediliyor sıvı. Soldaki sadece titreşim gibi aralarında çoook fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 3 Nisan 2019; 13:31:34 >

• Sıvı soğutmada problem olabilir, montajda sıkıntı olabilir. Vatana götürün orada kontrol etsinler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • vatan montelediyse büyük ihtimalle soğutucuyu yanlış veya tam montajlayamamışlardır. sık sık rastlanılan bir durum. firmaya eleman alırken tek kriter sanırım bilgisayarı açmayı kapatmayı biliyormu diye bakıyorlar
    ayrıca termal macunda düzgün sürülmemiş olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IIBurkiII -- 3 Nisan 2019; 13:43:28 >
  • Şu an kontrol ettim. Sıvı soğutma borularından su gidiyor ama gelmiyor :) Sanırım ondan değil mi? Yani birinde su var öbüründe yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkpcor23 -- 3 Nisan 2019; 13:48:45 >
  • berkpcor23 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibiyse ondan kaynaklı. Sıvı soğutmalara bir türlü alışamadım. Hava soğutma candır. Akarı yok kokarı yok , bozulsa bozulsa en fazla fanı bozulur onu da fanı değiştirerek çözersiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yahu bunun icin ayni gun icerisinde ikinci konu mu aciyoruz :)
    diger konunda söyledik ya hocam götür at kapilarinin önüne ilgilensinler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir önceki konuda dediğim gibi soğutucu montajı hatalı yada sıvı soğutma radyatör, pompa sorunu olabilir. Siz aldığınız yere götürmeniz de yarar var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aida64 hwinfo gibi programları kurup yükte oyunda cpu ya anakart kac volta vermekte onu bır kontrol edınız. 1.3v gibi değerler veriyor ise ordada problem olabılır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.