Şimdi Ara

Anonymous Çeviri ve RDR 2 Türkçe Yama Tartışma Konusu (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.557
Cevap
11
Favori
77.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
134 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Crpg vr rpg oyunları oynamayı seven birisi olarak çoğu zaman aşırı diyalogların yer aldığı oyunları oynamakta anlamakta zorlanıyorum. Bu sebeple dil dosyalarına ulaşabilirsem kendi imkanlarımla Türkçe'ye çeviriyorum. Bazı durumlarda yayıncı firma ile iletişim kurup çeviri için gerekli araçları ricâ ediyorum ve bir çoğu da bu araçları veriyor. Bu süreçte translate çeviri yapmak bile hayli zaman alıyor. Çünkü çeviri dosyalarının içinde hiçbir şekilde değiştirmemeniz gereken yardımcı kod parçaları olabiliyor hepsine dikkat etmeniz gerekiyor. Çeviri işinin ne kadar meşakkatli ve zaman alıcı bir iş olduğunu gayet iyi biliyorum. Çeviriyi yapan arkadaşlar süreci daha iyi yönetebilirlerdi bu konuda bir çok kişi ile hemfikirim ancak insanlar hata yapabilir yanlışa düşebilir, yanlışlar yaparak doğruya ulaşılır. Yaptıkları işi takdir etmekle beraber dil yamasının akıbeti ne olur bilemiyorum ancak, ücretli de yayınlansa ücretsiz de yayınlansa gönlümden gelen maddi desteği çeviri ekibine ulaştırmayı düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

https://www.merlininkazani.com/rdr2-turkce-yama-ucretsiz-olarak-dagitilacak-haber-111295
    Link çalışmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhyNot?

Link çalışmıyor.

Alıntıları Göster
    why not ki hocam?
  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt
    Haber geri çekilmiş sanırım. Zaten pek haber niteliği de taşımıyor bence. Walküre sürekli benim dışımda hiç bir yorumu dikkate almayın dedikçe bu Tayfun isimli arkadaş kendince açıklama yapıp duruyor. Daha önce de 40 TL fiyat mı olur, oyun mu satıyoruz demişti. Sonra olanlar ortada.
  • FORZAFATHER F kullanıcısına yanıt
    hırsızları ciddiye almaya değmez bu saatten sonra
  • sorun yamanın paralı satılması değil zaten.Sorun aç gözlülük.Kimseyi üzmeyecek fiyattan dediler önce sonra bastılar aylık abone olması sistemini.Yine yapsalardı ama abonelik bitince yama da gidiyor orda çuvalladılar.Yani bunlar aç gözlü 3 kazanalım değil 5-6-7 kazanalım kafasındalar.Yamaya başladıkları zaman fiyatı 50 lira olacak deselerdi bu kadar isyan çıkmazdı.Bunlar köylü kurnazı ellerinde patladı emekleri boşa gitti iyi oldu
  • Jtag yapma linki vardı imzanızda, biraz İronik değil mi bu dediğiniz sizce de.
  • ücretsiz dağıtılacak diye haber yaptı merlininkazanı sonrasında anonymoustan bi haber almış olucakki. Ücretsiz olarak dağıtılacak diye bir yazı vardı. sonrasında düzenlediler şuan bunun için bilgi veremiyoruz. Tekrar güncellenicek gibi bi yazı yazmışlar. Sonrasında komple kaldırdılar. Anlaşılan bazı sayfalara reklam oalrak söylenmiş yama zamanı gelince ücretsiz şekilde internete sızdıralacak. Böyle bi durum ortaya çıkarsa bağışımı yapıp devam edicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikropadam5555

sorun yamanın paralı satılması değil zaten.Sorun aç gözlülük.Kimseyi üzmeyecek fiyattan dediler önce sonra bastılar aylık abone olması sistemini.Yine yapsalardı ama abonelik bitince yama da gidiyor orda çuvalladılar.Yani bunlar aç gözlü 3 kazanalım değil 5-6-7 kazanalım kafasındalar.Yamaya başladıkları zaman fiyatı 50 lira olacak deselerdi bu kadar isyan çıkmazdı.Bunlar köylü kurnazı ellerinde patladı emekleri boşa gitti iyi oldu
    Normalde şu yorumuna farklı bir cevap yazardım ama üzülerek söylüyorum ki yazdıklarının %90 ı doğru.

Yaptıkları işin büyüklüğünün farkına varıp yamayı kimseye direkt olarak vermek(satmak) istemediler her şey burada başlıyor zaten ve bu mantalite ile ne yaparız da bu yamayı elimizde tutarız aynı zamanda da insanları kendimize bağlarız diye kafa patlattılar en son ortaya çıkan sonuç pass işte ve ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Bunların hepsini 10 temmuzdan beri biliyorum, herkes gibi ama yine de gittim adamları destekledim çünkü bir hata yaptılar, hatalarının farkına vardılar ama iş işten geçti ve oyuncular da bunun karşılığını çok acı bir şekilde verdi, böyle olmasını istemezdim hatta şikayet edenlere de hala kızıyorum ama şikayet edenlerle yama sahipleri %50-50 suçlu çok açık ve net.

Şuan da hiç bir şekilde destek vermiyorum. Yama çıkar, çıkmaz umurumda değil. Sorunlar çözülür de çıkarsa malum ücretli satamayacaklar gider bağış yapar yamayı öyle kullanırım diyordum ama şuan kesinlikle tek bir kuruş çalışmaz bu yamaya. Bedava dağıtırlarsa oynarım ama bağış falan yapmam, hak etmiyorlar ÇÜNKÜ BU ADAMLARIN KİMSEYE İHTİYACI YOK BEYLER, KENDİLERİNE DESTEK VEREN ADAMLARI HAKSIZ YERE DISCORD DA BANLAYIP ÜSTÜNE TA**AK GEÇEBİLECEK SEVİYEDE ADAMLAR

Biraz acı oldu ama bu adamların kendilerinden başka kimseyi iplemediklerini bugün öğrenmiş oldum. Yaptıkları işe saygım var ama bu kafayla hiç bir yerde iş yapamazlar hoş bu saatten sonra yama yapacaklarını bile sanmıyorum orası ayrı bir olay da yapsalar bile yandı gülüm keten helva

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 128MilyarDolar -- 19 Temmuz 2020; 20:46:23 >

• Şahsen yama yayınlanacak ama bir süre zaman geçmeli üstünden, bu linç severler bu gruba daha fazla ön plana çıkarttılar.

Amaçları zarar vermek olsa bile tam tersini yapıyorlar ve yapmaya devam edecekler gibi. Tonla modlamaya sahip GTA serisi ve Rdr2 için bunların paralı olanlarını düşünürsek gelip bu kişileri hedef almaları sadece biraz talihsizlik diyelim. Belki işin içinde sadece şikayet değil malum Oral firması daha olabilir adamların gelir kaynağı sonuçta konsol tarafı. Yoksa bizleri umursamayan firma iki ergen şikayet mesajını dahi görmesi zor. walküre çok büyük hata etti hatası buraya güvenmek, forum nasıl bizleri hit almak için kullanıyor ise oda gerekli reklamı alıp geri plana çekilmeliydi sonuçta burası beleş dahi olsa sizleri rezil etmeyi amaçlayan ergen sürüsü ile dolu, tek amaçları trolllük olanları ise hiç işin içine katmıyorum. Artık forumun firma avukat kafası gibi takılan ortamını görmüştür. Asla bu tarz oyunlar için satış üstünden değil üyelik üstünden gitmelerini öneriyorum. Ve son olarak köpeklerin duası kabul olsa gökten kemik yağardı o yüzden önlerine baksınlar hevesleri, istekleri elbet kalmadı ama bu ülke ne yazık ki böyle..

• *video bana ait değildir, sol üste görünen kaynaktan alıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 20 Temmuz 2020; 1:27:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

*video bana ait değildir, sol üste görünen kaynaktan alıntı
    Cem yılmazın veya film haklarını elinde bulunduran şirketin izni yoktur bu edit için. Burada paylaşmak yerine gerekli yerlere şikayet etseydin bunuda. Oratada büyük bir hukuksuzluk var ne de olsa.

• Pizza Steve kullanıcısına yanıt
    bakıyorum da saçmalıyoruz bugün
  • quote:

Orijinalden alıntı: 128MilyarDolar

Normalde şu yorumuna farklı bir cevap yazardım ama üzülerek söylüyorum ki yazdıklarının %90 ı doğru.

Yaptıkları işin büyüklüğünün farkına varıp yamayı kimseye direkt olarak vermek(satmak) istemediler her şey burada başlıyor zaten ve bu mantalite ile ne yaparız da bu yamayı elimizde tutarız aynı zamanda da insanları kendimize bağlarız diye kafa patlattılar en son ortaya çıkan sonuç pass işte ve ellerine yüzlerine bulaştırdılar. Bunların hepsini 10 temmuzdan beri biliyorum, herkes gibi ama yine de gittim adamları destekledim çünkü bir hata yaptılar, hatalarının farkına vardılar ama iş işten geçti ve oyuncular da bunun karşılığını çok acı bir şekilde verdi, böyle olmasını istemezdim hatta şikayet edenlere de hala kızıyorum ama şikayet edenlerle yama sahipleri %50-50 suçlu çok açık ve net.

Şuan da hiç bir şekilde destek vermiyorum. Yama çıkar, çıkmaz umurumda değil. Sorunlar çözülür de çıkarsa malum ücretli satamayacaklar gider bağış yapar yamayı öyle kullanırım diyordum ama şuan kesinlikle tek bir kuruş çalışmaz bu yamaya. Bedava dağıtırlarsa oynarım ama bağış falan yapmam, hak etmiyorlar ÇÜNKÜ BU ADAMLARIN KİMSEYE İHTİYACI YOK BEYLER, KENDİLERİNE DESTEK VEREN ADAMLARI HAKSIZ YERE DISCORD DA BANLAYIP ÜSTÜNE TA**AK GEÇEBİLECEK SEVİYEDE ADAMLAR

Biraz acı oldu ama bu adamların kendilerinden başka kimseyi iplemediklerini bugün öğrenmiş oldum. Yaptıkları işe saygım var ama bu kafayla hiç bir yerde iş yapamazlar hoş bu saatten sonra yama yapacaklarını bile sanmıyorum orası ayrı bir olay da yapsalar bile yandı gülüm keten helva

Alıntıları Göster
    20 temmuz oldu yama nerde sen mi çaldın bakim nereye sakladıysan çabuk çıkar ortaya hiç hoş değül

• ben adamları haklı buluyorum haketmedıklerı kadar ustlerıne gidildi hatta şikayet edıldı bundan sonra diger türkçe ceviri yapanlarda ugrasmazlar torrentten oyun indirip ingilizce oynamaya devam edebilirsiniz geçmiş olsun
  • Daha sonra er yada geç tekrar açacaklar yamayı. Görürsünüz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mafipaluw

Bu mesaj silindi.
    8-9 aydır %80 de hiç ilerlediğini görmedim virüs yatağı diyollaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: ugrpkr

20 temmuz oldu yama nerde sen mi çaldın bakim nereye sakladıysan çabuk çıkar ortaya hiç hoş değül

Alıntıları Göster
    Yama mı bekliyon hocam

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.