Şimdi Ara

Anonymous Çeviri ve RDR 2 Türkçe Yama Tartışma Konusu (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.557
Cevap
11
Favori
76.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
134 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    15 günlük üyesin tatavaya bak. Dh üyeleri her şeyi sorguluyormuş. Muş.

De get. Çoğunuzu hoplatan mesele korsan çıkma ihtimalinin olmayacagiydi. Çıksa bile zaman alacaktı.

Neyse söyletmeyin insani.

Ha siz böyle yapıp sadece ileride korsan dahi olsa böylesi aaa oyunların Türkçe yamalarından mahrum edeceksiniz kendinizi de işte kafa böyle olunca düşünemiyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden türklüğümle gurur duyardım ve bu yüzden türkçeyi deli gibi savunurdum artık yabancı birine türküm demey utanıyorum o yüzden türkçe çeviri felan zerre umrumda değil ingilizce öğrenin en iyi yol bu
  • Adol125 kullanıcısına yanıt
    Oyle milleti gaza getirmek ile olmuyor Rockstar oyunu turkce olarak sunacak mi cevap versin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DH eskiden böyle değildi özelikle 2.el'de satış yapardım artık ilan bile açmıyorum çünkü ölücüler dolmuş tıpkı bu bölümde olduğu gibi yama bölümüde ölücü/beleşçi kaynıyor.
  • Walking dead definitive yi 15 tl ye cikardilar ona laf ettiler emin olun 20 tl olsun daha asagisi yok mu derler

• 50 TL ne arkadaş, çoğu aaa oyun bu fiyata satılmıyor bazen. Ayrıca alternatif yamaların önü kesiliyor.

Burada açılan yama konuları paralı olacaksa, kaç para olacak ve nasıl bir sistem de satılacak belirtme kuralı olmalı.
    Mesela RDR 2 yamasının başlangıcında şu anki sistem açıklansaydı eminim alternatif bir TR yama daha olurdu.
  • Anonymous Çeviri ve RDR 2 Türkçe Yama Tartışma Konusu
  • Makarnacı321 M kullanıcısına yanıt
    Ben bu yama için üye olmuştum ve hep destek verdim ta ki gamepass açıklana ve yama 50 tl denene kadar..Aptal yerine koydular kusura bakmasınlar tepkimide koyarım.

sen bi paket makarnaya oy verdiğin için burdaki insanları anlayamazsın MAKARNACI. Bir de senin aylık troll maaşında yatıyordu aa dur sizin troll hesaplarınızı kapattılar

Şikayet etmek isteyenler için.

"copyright@take2games.com" adresine durumu basit ingilizce ile mail gönderin.

"https://www.anonymousceviri.com/2019/10/red-dead-redemption-2-turkce-yama.html" bu bağlantı adresini maile ekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GothamK -- 11 Temmuz 2020; 11:32:47 >
  • akşama fiyat revizyonu gelebilir, walküre ona benzer konuşmuş discord kanalında
  • Anonymous Çeviri ve RDR 2 Türkçe Yama Tartışma Konusu
  • Bu adamlar hep bana hep bana diyen tipler ceviren emek vermis umurlarinda degil beles benim olsun tayfasi

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    ya oğlum biz nediyoruz sabahtan beri Özeline baksana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

Bu mesaj silindi.
    Adam ergeni hakaret amacıyla kullanıyor,üstüne iki yüzlü ,sizin gibi insanlar diyip cila yapıyor. Sonra gelip konuda gerizekalı diyorlar diye ağlıyor. Millete orta doğulusun yazınca tetikleniyorlar

Yama ,Keriz ve 50 lira ile

• quote:

Orijinalden alıntı: XBlades

Kendileriyle bizzat konuştum, buradaki gençler için bekleyenler için üzüldüğümü belirttim. Böyle bir davranışın doğru olmadığını, orta nokta bulunması gerektiğini belirttim.

Aylarca bekleyip, hüsrana uğramak nedir herkes kendi hayatında bazı konularda illa ki yaşamıştır. Walküre açıklama yapacağını söyledi ama ne kadar indirim yaparlar, projeye ne olur kendisi açıklayacağını söyledi. Çok acayip bir karar değişikliği gelirse bende desteklemem onuda söyleyeyim.
    Egoist bi insandan makul bir ortak nokta çıkacağını sanmıyorum açıkcası bir dediği bir dediğini tutmayan, kendisini yükseklerde gören bir kişi olarak görüyorum konusundaki yazılarından. Şahsen ne muhabbetim oldu nede başka birşey tanımamda. Az çok belli eder insan kendini asıl konudaki insanlara verdiği cevaplardan anlarsınız. Yama bitip test aşamasına geçiyoruz dedikten sonra teste gerek yok opsiyon olarak satışa sunulabilir test bitince son haliyle almak isteyen öyle alabilir dendi ama kimseyi takmadı yine testimi beklicez diyenlere "evet bekleyeceksiniz" diye bir cümleye başlangıcından sonra kendisine tilt oldum şahsen.

• GothamK G kullanıcısına yanıt
    Makarnacı sen oluyorsun. Yama için üye olmuş fiyatı beğenmeyince take 2 games e mail atın demeye başlamış. Fiyat uygun olsa alıp mail atacak mıydın. Yamayı kullanacaktın fiyatı beğenmeyince bi anda herkes yasadışı vergi bilmem ne demeye başladı. Torrentten çektikleri oyuna yama atamayacaklar

• Walkur gelsin.bi fiyat revizyonuna gitsin.o programida kaldirsin.isimize gelirse belki aliruk.
    PUHAHAHAHAHAHAHA

• kuklacini kullanıcısına yanıt
    Anonymous Çeviri ve RDR 2 Türkçe Yama Tartışma Konusu

tipik ortadoğulu özelliği hocam
  • Walküre'ye özelden ailesine sövenlere 1 kelime dahi etmeyeceğim, o şahıslara diyecek birşeyim yok ama Discord'da DH üyeleri için bu şekilde konuşuluyor bilinmesini isterim.

Bunu ortalığı karıştırmak için atmadım, ben yamayı yapanlarıda, 50TL'yi fazla bulanlarıda haklı görüyorum yani 2 tarafıda ama. Dün ben ortalığı dindirmek için söylediğim 2 kelam için susturuldum bu arkadaşlar ise istediğine sallayabiliyor.

Beni koruyan yaşasın mantığıyla ilerlemeden herkesle uzlaşma yoluna gidilirse herkesin mutlu mesut hayatına devam edebileceğine inanıyorum.

Not: Aptal ergen diyen yaşlı abimizle WP üzerinden yüz yüze konuşmaya çağırdım sonuç: arkadaş haritadan silindi. Millet birbirini gömmeyi çok seviyor, bunlara izin vermemeniz dileğiyle.

• baaburcan kullanıcısına yanıt
    Oyunu cevirdiniz tamam da biz niye yamaya 20 lira veriyok? Siz bize 30 lira verin ki bunun 20 lirasıyla yamanızı alalım. Kalan 10 liraya da picassonun kaynına dürüm ısmarlayan dönerciden bi tavuk döner yeriz.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.