Bildirim
Anno Serisi Hakkında

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: oguz_19811981
Arkadaşlar Anno serisine başlamak istiyorum serinin en iyi oyunu hangisi sizce onunla başlayayım. Oyun tarzım az savaş bol diplomasidir.
anno 1404 ü öneririm. Daha sonra 2070 e geçmen hayrına olur. 2070 biraz daha karışık. -
Eyvallah hocam ben de 1404'ü düşünüyordum. -
anno 1404 kendi alanında adeta bir baş yapıttır... üstüne bir de venedik paketini kurarsan tadından yenmez :) -
quote:
Orijinalden alıntı: haytaertu
anno 1404 kendi alanında adeta bir baş yapıttır... üstüne bir de venedik paketini kurarsan tadından yenmez :)
Hocam sağlam zorrent link var mı ? P.M 'den atarsan sevinirim . -
quote:
Orijinalden alıntı: xanty
quote:
Orijinalden alıntı: oguz_19811981
Arkadaşlar Anno serisine başlamak istiyorum serinin en iyi oyunu hangisi sizce onunla başlayayım. Oyun tarzım az savaş bol diplomasidir.
anno 1404 ü öneririm. Daha sonra 2070 e geçmen hayrına olur. 2070 biraz daha karışık.
+1 -
anno 1404 venice de olabilir mesela. -
bu anno civilization gibi bişey mi ? -
turn bazı degıl ama cıvılazıtıon gıbı dıyebılırız.madenlerı ıslıyorsun halka urun cıkarıyorsun halkın refaha ulastıkca yenı teknolojılere ulasıyorsun cıvıdede boyle seyler vardı sanırım. -
Eyvallah gameplay e baktimda tam istedigim gibiymis meger maasi alinca alicam direk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Steam kampanyalarini takip et çok ucuza alabilirsin.gerçi bayağı ucuz bir oyun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X