Şimdi Ara

ANNO 1800 (2019) [ANA KONU] #Rehber İlk Mesajda - 2021 Season 3 (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
575
Cevap
45
Favori
38.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İşin o kısmı da var. Daha high life dlc di bile çıkmadı :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bu arada patch gelmiş oyuna notları bulamadım bilgisi olan var mı ?

• TheMuyu kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reiskonen

eyvallah hocam

• İlk mesajdaki hesaplama olayını tam anlayamadım hocam. Hesaplama sayfası değişmiş sanırım sizin paylaştığınız resimli anlatımdan farklı biraz.

Mesela 300 Farmers 500 Workers değerini girdim resimdeki gibi sonuç çıktı.

Fishery de 17x ve 100% neyi anlatıyor tam olarak? Burada kaç tane bina yapmam gerektiği anlayamadım 17 tane balıkçı binası istemiyor değil mi? @TheMuyu

ANNO 1800 (2019) [ANA KONU] #Rehber İlk Mesajda - 2021 Season 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reiskonen -- 4 Temmuz 2021; 22:53:31 >

• Reiskonen kullanıcısına yanıt
    Hocam bakayım gün içinde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Grafikleri ve kurgusu muhteşem; zor bir oyun değil, efor sarfetmeniz gerekmiyor, basit bağlantıları birleştirmek gerekli sadece, ölüm kalım durumu çoğunlukla yok zorda oynamazsanız, bu tür strateji oyunları insanları gerçekten dinlendiriyor, bu oyun da bunu sunuyor ama uzunluğu can sıkıcı. Boş zamanı olan insanlar oynayabilir. Kararında bırakmamışlar, hep yeni birimler eklemişler ama bu birimleri kurmak mantık olarak birbirini tekrar ediyor. Bence bu yüzden bir süre sonra insanların ilgisini kaçırabilir.

Anno 1404 oynamıştım daha önce, o bunun biraz daha kararında bırakılmış versiyonu idi, yine de çok uzun zaman sürmüştü oynamak (ara ara açıp kapamıştım ve birkaç yıl sürmüştü sonuna gelmek).

Güzel oyun ama çok uzatmışlar kısaca.

hocam baktım tekrar değişmiş sanki bu sistem 300 tane köylü için 4 tane balıkçıya filan gerek yok ki

ilk mesajdaki resimde farklı şekildeymiş zaten belki arkadaş güncellememiştir siteyi

Nasıl kullanılıyor şimdi çözebildiniz mi hocam? 300 Farmer 500 Worker için 17x balıkçı değeri çıktı bu ne demek anlayamadım.

Yani değişmiş gibi hocam o site acaba siteyi yapan güncellememis mi bilmiyorum ama bir yanlışlık olduğu kesin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Merhaba oyuna yeni başladım ve kum fırtınası haritasına oynuyorum. Şehrimi kurdum balık, yün, kıyafet, demir, tuğla fabrikalarını kurdum. Ticaret yapıyorum fakat petrol fabrikası veya müze, tren, hayvanat bahçesi bende hala açılmadı. Oyunda hala çağ atlamayı beklemem mi gerekiyor yoksa şehrin seviyesini mi yükseltmem gerekiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda DLC seviyelerine nasıl ulaşabilirim ne yapmam gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: FoxyyBoy

Merhaba oyuna yeni başladım ve kum fırtınası haritasına oynuyorum. Şehrimi kurdum balık, yün, kıyafet, demir, tuğla fabrikalarını kurdum. Ticaret yapıyorum fakat petrol fabrikası veya müze, tren, hayvanat bahçesi bende hala açılmadı. Oyunda hala çağ atlamayı beklemem mi gerekiyor yoksa şehrin seviyesini mi yükseltmem gerekiyor?

daha yolun başındasın ortak müze hayvanat bahçesi 1 sonraki seviyede yani artisans larda

petrol ve botanik bahçesi 2 seviye sonra engineers larla

world's fair ise 3 seviye sonra Investors ile birlikte açılır (seviyeden kasıt profil seviyesi deği arkaşım senin tabirinle çağ ANNO 1800 (2019) [ANA KONU] #Rehber İlk Mesajda - 2021 Season 3 

• quote:

Orijinalden alıntı: FoxyyBoy

Oyunda DLC seviyelerine nasıl ulaşabilirim ne yapmam gerekiyor

sol taraftaki dümen işaretine tıkla açılan listedeki expeditions lara yani keşiflere gemi yolla yanlız burada dikkat etmen gereken husun keşife çıkarken

kaptanın önerileri var onları karşıla mesela navigasyon için gemine expeditions bonusu navigasyon olan item veya kaptan ekle birde rum varsa rum yada yiyecek ekle (her yiyecek olmuyordu sanırım kontrol edersin, gerekli olanı gemine ekleyince yanına yeşil tik işareti geliyor zaten) sefer bonusu içinANNO 1800 (2019) [ANA KONU] #Rehber İlk Mesajda - 2021 Season 3 

crafting, diplomacy, faith, force, hunting, medicine, navigation, naval power bunlardan 3 nü dediğim gibi kaptan yada itemlerle karşıla 4 ncüsü ise rum yada yiyecek

• Peki bira fabrikasını nasıl kuracağım yetersiz doğurganlık yazıyor bira üretemiyorum. Nasıl yapacağım

• SpyM3GTR kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim 😊

• Merhaba. Oyuna yeni basladim, 19 sayfayi da okudum. Ama daha en basindan bir seyi cozemedim. Domuz ciftligine silo istedi kurdum, sonra da icine tahil doldurmami istedi ancak urettigim tahillari o siloya nasil yonlendirecegimi bulamadim.

Bir de oyunumda npc var mi yok mu nasil anlarim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Vyl kullanıcısına yanıt

tahıl üretme binasını ya marketin ya da domuz çiftliği silosunun yanına kur.

• oyun bana çok zor geldi niyeyse. bakiyeyi +ya geçirmekte zorlanıyorum, bir de kolayda oynuyorum. bazı üretim tesislerinin eksikliği hissettikçe abandığım da oldu(kereste üretimi gibi) sonra ihtiyaç dışı kaldıkça verimliliği %50 düşürmek zorunda kaldım, ne kadar işe yarıyor maliyet kısma konusunda emin değilim. çelik fabrikası kuruyorum 1 tanesi bile ihtiyaç dışı kalıyor. gerçekten çözemedim.

nüfus 1500'e geldi, daha yeni gemiyi keşfe çıkardım. burada okuduğum bir yazı sebebiyle bi tuş çıkacak da kendi kendine keşfedecek diye bekliyordum ama age oftaki gibi haritada gezdirerek bulutu açıyorum şuan. çoğunu da npc'ler kapmış durumda. boş adalarda da herhangi bir liman bulamadım oraya yerleşmek için. o konuda ne yapacağım?

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.