Şimdi Ara

ANNO 1800 (2019) [ANA KONU] #Rehber İlk Mesajda - 2021 Season 3 (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
604
Cevap
42
Favori
45.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
22 oy
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ANNO 1800 (2019) [ANA KONU] #Rehber İlk Mesajda - 2021 Season 3

Uzman modda yeniden başladım. Yıkımda geri kazanım yok.T aşıma yok. Sanayiyi düzenli kurmazsam batacağım.

EDİT:Beceremedim. Adalar çok küçük,üretim az. Görev yapılmazsa kasada para kalmıyor.ANNO 1800 (2019) [ANA KONU] #Rehber İlk Mesajda - 2021 Season 3 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rkx -- 31 Aralık 2024; 22:10:29 >
    Ryzen2600 - MSI B450M Gaming Plus - Sapphire R9 280 Dual-X - Gskill 2x8GB 3200Mhz -WD SN550 500GB NVMe SSD - Sandisk 128GB Standart SSD - Seagate Barracuda 1TB - Cooler Master RC 690 II-GX650W +80
  • Anno 117 için çıkış tarihi hala duyurulmadı. Blog paylaşımlarına bakılırsa ekip geliştirme sürecine hala devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir ada tasarımı yarışması yapmışlardı ve son yarışmayı da duyurmuşlardı. Sanırım 1. olan kişinin tasarımı oyunda resmi olarak yer alacak.

https://www.anno-union.com/community-contest-design-an-island-for-latium/

30 Ocak'ta yapılan son paylaşımda da yol (road) sisteminde iyileştirmeler yaptıklarından bahsediyor. Grid sistemini koruyorlarmış ama sanıyorum artık diagonal yol yapımını da destekleyecekler. Hatta belki de daha da özelleştirilebilir kıvrımlı yollar bile gelebilir kim bilir?

https://www.anno-union.com/union-update-january-news-recap

Şu ana kadar yapılan tüm paylaşımlara bakınca ben geliştirme sürecinin çok yavaş ilerlediğini düşünmeye başladım. Ya da 117'yi 1 sene kadar erken duyurmak zorunda kalmış da olabilirler. Malum, Ubisoft ekonomik olarak sürekli dibe gidiyor.

Artık daha detaylı bir gameplay videosu paylaşsınlar istiyorum ama hala yol sistemiyle, ada tasarımıyla uğraşıyorlarsa en az 6 ay daha bekleriz ANNO 1800 (2019) [ANA KONU] #Rehber İlk Mesajda - 2021 Season 3 

• Anno 117 beta tester kayıtları: https://register.ubisoft.com/anno-117/en-GB

Bu arada Governor adında koleksiyon sürümü duyurulacakmış.

• oyun kendine bağlıyor 24 saat oturuyum 24 saatte oynarım o derece yalnız pembeli ablanın büyümesini nasıl durdururum kadın beni batırmaya and içmiş gibi 100.000e hisselerimi topluyor ondan geri alayım diyorum bir bakıyorum 300.000 ondaki hissenin değeri

hisse değerimi nasıl artırabilirim

elimdeki fazla ürünleri gemilerle sürekli satıyorum ama bunu standart a nasıl bağlarım mal birikince gemi gelsin alsın götürsün

bir diğer sorumda bu sattığım ürünlerin fiyatını nasıl belirlerim.

keşke oyunun orjinal Türkçesi de olsaydı

Oyunun Türkçe yaması bulunuyor.

Ticaret sistemi için geminize tıklayıp, ticaret rotası belirleyip malları yükleyeceksiniz.Otomatik alıp satacaktır.Genelde ilk haritada sabunu agresif üretip, cezaevine satıp güzel paralar yapıyoruz.Pembe abla sinirlidir, sen onun hisselerini aldıkça iyice düşman kesilecek.Pembe görevlerini yaparak hem diplomasini koru, hemde yavaştan hisse topla.

bunları yapıyorum zaten sabundan ziyade şimdi motor üretiyorum 7000e satıyorum ama bunun fiyatını 7000 diye kim belirliyor mesela ben 10bin nasıl isterim buna

bana başka yol bırakmadılar zaten motoru bol bol üretip verdiğim hisseleri toplayacağım artık

Fiyat belirleme yok ne yazık ki, motor üretmek yerine ilk seviye gemi üretip satmak daha mantıklı.

What about a cup of coffee? ANNO 1800 (2019) [ANA KONU] #Rehber İlk Mesajda - 2021 Season 3 

eğer gemi olarak 2.sınıf işcilerde çıkan yelkenli gemileri söylüyorsanız onların üretimi çok uzun hocam

100 gemi için saatlerce beklemem gerekir halbuki herşey doğru gittiğinde 100 adet motor yaklaşık 7-8 dakikada üretimden çıkıyor

100 motor bana 700bin para bırakıyor

ama artık bırakmıyor dün 3 ada sahibi olarak batmayı başardım  

uyguladığım ekonomi politikasında dışardan ithal ettiğim kürk manto ve sucuk sevkiyatı tıkanınca mühendisler kaçtı bununla beraber elektrik üretemez oldum elektrik üretemeyince motor da üretemedim sabun üretimide hızlı para kaybını kapatamayınca iflas kaçınılmaz oldu

zaten çok hızlı büyümüştüm ama sürekli kar zarar aşamasında -18binin altına inemedim para akışı var ama saniyelik -18binde gezince çark durduğu anda iflas ettim 

bu hızlı büyüme pembeli abla ve kraliçenin dikkatinide çekmiş olacakki pembeli abla 3 kraliçe 2 hisse aldı benden geriye 1 hissede bana kaldı onu satmadım iflası seçtim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kickergls -- 6 Mart 2025; 10:35:9 >

• kickergls K kullanıcısına yanıt

Hızlı büyümek bu oyunda yapılacak en büyük hata, 2.harita açılınca sadece pamuk-keçe üretimi yapıp, 1. adaya yollayıp kürk yapıyordum.Botanik-hayvan npcsinde sabit kürk alımı var.

Yelkenli gemi değil,gambot..Üretimi 3dk sürüyor. Hızlandırma yaptığımda 1dkda üretimi var.Gemi başı 6.5k

DLC sahipsen, docklands eklentisi ile ürünleri takas ederek daha iyi mal alabiliyorsun. Örnek olarak haritamı buğdayla kaplamak yerine ağır silah üretimimi buğdayla takaslıyorum.50 ağır silah > 2200 buğday demek.

Sabunu otomatiğe bağlarsan, batman çok zor. Ada hisseni alırlarsa sende direk geri alım yap.

kanka türkçe yamayı kuramadım steam üzerinden satın aldım oyunu bana yardımcı olma şansın var mı dc arascanim sana zahmet olmazsa çok oynamak istiyorum oyunu

Steam ubisoft connecte bağlanıyorsa, steam versiyonu silin.Ubisoft connect üzerinden indirip yamayı kurun.

aynen dediğiniz gibi yaptım yavaş büyüyorum.öncekinde haybeye gemi kasmıştım tutuum korsana saldırıp durdum(derdime neyse) şimdi anladım güçlü ekonomi olunca saldıracakmışsın .şimdi ada sayısını 3 e çıkardım kimde ne yoksa diğeri üretip ona götürüyor onlarıda öyle büyütüp hammaddde üretip satışa geçeceğim

farmer residance yapıyorsunuz ama isteklerini karşılamıyorsunuz istek karşıladıkça nüfus artar yeni iş sahaları çıkar mesela elbise için koyun çiftlikleri kuracaksınız sonra elbise fabrikası sonra yeni rezidanslar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Blueprint, yapıları inşa etmeden önce şehri planlayabileceğiniz taslaktır. Binaları planlayın, işgücü ihtiyacı oldukça evler yapmaya çalışın, şehri ufaktan büyütün, hızla büyütmeye çalışırsanız kaos çıkar. Balıkçı, elbise fabrikası vs üretim binaları 1 tane yetmez, halkın ihtiyaçlarını gözetin ona göre üretim binaları yapın.

Oyunu daha hiç base olarak da oynamadım yavan kaçmasın diye 2 season pass alayım dedim kalanı da sonra alır bir tur daha dönerim diye düşündüm.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.