Şimdi Ara

annie neden pek kullanılmıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • önceden baya bi oynamıştım gerçekten çok iyi takım açısından olsun ,stun olsun bi ara oynamayı bıraktım visual update gelince bi denemek istedim gerçekten çok iyi damage açısından olsun fail olma durumuda pek yok skilleri skillshot olmadığı için ki W ile R skillshot saymassak tabi team fight da tibbers ile stunu ayarlayınca resmen yarı canları gidiyor W de kullandıktan sonra fakat hiç oynayan yok tamam rangesi düşük o yönden kötü ama neden oynanmıyor ? uzun zamandan sonra ilk oynayışımda quadra bile aldım kesinlikle deneyin derim şuan tanky herolar moda olduğu için pek damage vuramıyorum orianna vb herolar ile ama annie baya iyi

• Range düşük değil ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim arkadaşım biraz tanky annie ile rankedde penta attı. Bize izletti gerçekten de tibbers + stun bayağı işe yarıyor. Kullanılması gereken bir champ bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

Range düşük değil ki

range düşük değil mi ? al bakalım karşısına xeart-syndra ne yapabiliyor annie
  • Oynaması biraz sıkıcı. Ultiden adamı bi kaçırdınmı yakalaması sıkıntı.
  • Pasifi dışında bir stun etkisi yapacak skili yok. Pasifini ayarlayıp trade girersin ama ne stun ne silence ne de kaçış(veya kovalama) skili olmaması onu biraz geride bırakıyor.
  • Görüyorum arada hiç oynanmayan champ değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: starnebula01

quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

Range düşük değil ki

range düşük değil mi ? al bakalım karşısına xeart-syndra ne yapabiliyor annie

650 range var dusuk degıl hocam. ozaman koy karsısına bı swaın vlad 550 rangeden bakalım annıe onlara ne yapıyor. bu arada neden oynanmıyor soruna cevap populer degıl vu dan sonra populerlesır. sonra tekrar unutulur. +100 champion var bazılarının populer bazılarının da unutulmus olması dogal yanı.
  • Stun dışında cc yok.Kaçma skili veya yakalama skili yok sadece sağlam bir burst dmg var ama rakibi midde abyys scater alırsa zaten tek özelliği burst dmgken onuda kaybedicek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nosehole

Benim arkadaşım biraz tanky annie ile rankedde penta attı. Bize izletti gerçekten de tibbers + stun bayağı işe yarıyor. Kullanılması gereken bir champ bence

geçenlerde bi streamda görmüştüm tanky annie ile Flash Ulti + stun ile TF başlatıyordu falan iyiydi RoA filanda almıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: KartalYorulmaz

quote:

Benim arkadaşım biraz tanky annie ile rankedde penta attı. Bize izletti gerçekten de tibbers + stun bayağı işe yarıyor. Kullanılması gereken bir champ bence

geçenlerde bi streamda görmüştüm tanky annie ile Flash Ulti + stun ile TF başlatıyordu falan iyiydi RoA filanda almıştı

Devir degisti zaten. Artik APler tanky kasiyor :) Geriye kalan herkes AD abaniyor. (Supportlar haric)

• quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

quote:

Orijinalden alıntı: KartalYorulmaz

quote:

Devir degisti zaten. Artik APler tanky kasiyor :) Geriye kalan herkes AD abaniyor. (Supportlar haric)

Assasinlere Tanky kasmak hoş oluyor da , normal apc lere kasanları gördükden sonra onlarda hoş oluyormuş

• kaçma ve yakalama skilli yüzünden. Ama öküz gibi aoe hasar varken annie başımızın tacıdır.
  • Daha 50nin üzerinde ... herosu neden kullanılmadı başlıklık konu açılabilecek
  • updateden sonra 4-5 oyunda instalock oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: WuFuu5

Daha 50nin üzerinde ... herosu neden kullanılmadı başlıklık konu açılabilecek

tabiki olacak sürekli aynı heroları görmekten bıktım nedeninide merak ediyorum tabiki,bana çok iyi geldi neden kullanılmıyor diye sordum
  • bi ara baya bi moda ldu sonra azaldı oynayanlar vu dan çnce yine oynamaya başlıyanları gördük yavş yavaş şimdi gayet oynanıyor.
  • Millet oynamıyorsa siz oynayın.

Sizden ilham alıpta oynamak isterler böyle böyle.

Yada neden kullanılmıo die merak ediosanız botlarla oynamak cokda zor değil
  • Zed-Pant ve Kha zix gibi bruiserların el gezdiği yeni bir metada kaçış ve sustaini olmayan bir hero ne yapabilir ki New Meta Sucks( Her ne kadar bu 3 lüyü oynarak 1500 lere kadar geldiysem de cidden çok sinir bozucu bir durum)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.