Şimdi Ara

Anneyle alışverişe gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kendim giderim dedim ama illa beraber gidecez yaşım 18 bu arada.Birkaç mağaza dolaştık bir yerde mavi kapri beğendim mavi kötü dedi aldırmadı ben de diğer bütün tavsiyeleri reddettim bunun üzerine illa zorla bir şey beğen al diye de zorladı üstüne beğendiğimi aldırmadı.Sonra bağırarak toplum içinde bir şey beğenmiyorsun falan dedi utancımdan yerin dibine girdim rastgele bir şey alıp eve gittim geldi eve etmediği laf kalmadı salak gerizekalı falan salak olmasa bu sene üniversiteyi kazanırmış

sorun şu ki daha iyi bir puan yapabilirim diye daha iyi bir yere gidebilirim diye bir sene daha beklemeye karar verdim gidebileceğim onca yer varken.bu yüzden 1 sene daha bekleyecekken etmediği hakaret kalmadı annemden nefret ediyorum zaten beni de o büyütmemişti tek yaptığı para göndermek oldu hayatım boyunca

Sizin anneniz de böyle yapıyor mu alışverişleriniz nasıl geçiyor ki yani seçim özgürlüğü veriyor mu size

• Bu seferde asosyalliğimden dolayı hakaret ediyor yabani diye falan off delircem
  • csb
  • quote:

Orijinalden alıntı: bolacılıcigkofte

csb

Ne csb si la her konuma csb yazıyorsunuz bu nedir yahu

böyle csb mi olur biraz eğlenceli falan olur csb
  • Allah sabır versin. Bende alışverişlere annemle gidiyorum ama sorun çıkartmaz annem. Ben bir şey beğendiğimde dene bakalım diyor bedenini o seçiyor. Çok güzel anlaşıyoruz.

Yaşım 15

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annem yengem ile çok iyi anlaşır. Hep beraber avmlere giderler. Bende hep evdeyim sırf dışarı çıkmam için arkasından sürükler beni. Herneyse gideriz istediğim kıyafet varsa alır pek kıyafetimde yoktur zorla seçtirir bana sevmem kıyafet bakmayı. Sonrada popeyes :)

• Yaş 18 hala annenle alışveriş gidiyorsan haketmişsin. Illâ gelecem diyorsada sana noluyor len diyecektin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hdloader11 -- 16 Temmuz 2013; 20:06:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben hep annemle gidiyorum. Çünkü zevkine güveniyorum. Yanında yorum yapacak biri olursa iyi oluyor. Annem gerçekten uyumlu ve bana yakışan şeyleri buluyor. Tabi tartıştığımız oluyor ama.

• Asosyalliğin sebebi aha bu analar.
  • aynısı yalnız değilsin
  • Anne babanın eğitimsiz olması çok kötü birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: boor

Asosyalliğin sebebi aha bu analar.

+ yatık sekiz
  • Anneyle gidilmez demişler de 20 yaş bitti nerdeyse hala annemle gidiyorum. Zevki güzel, ben kendim alsam o kadar güzel olmaz. Annemle aldığım şeyleri herkes çok beğeniyor. Üstelik bir bayan gözüyle kaliteli kıyafetleri çok daha rahat anlıyor.
  • ben gittiğim zaman isyan ediyorum. Benim beğendiğimi annem beğenmiyor, annemin beğendiğini ben beğenmiyorum. Ve anlaşamıyorum da. Dışarıda ki çocuklar iyi,ben kötümuysum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Republic Clone Commando

Bu seferde asosyalliğimden dolayı hakaret ediyor yabani diye falan off delircem

Gece geç saatlere kadar sokaklarda sürtüp kötü alışkanlıklar mı edineyim ? Çıkıp sokaklarda karı kızla para mı yiyeyim de kanka o zaman ses etmiyolar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.