Şimdi Ara

Annesiz veya babasız olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Annesiz veya babasız büyüyüp yetişkin olan var mı ? Var ise eksiliğini çektiği tarafın ne gibi etkileri oldu. Örnek vermek gerekirse eğer babam olsaydı bugün kendine güvenmeyen biri olmazdım veya eğer annem olsaydı bugün karşı cinse karşı sevgi duyguları beslerdim.

Konuyu sevgi, sucluluk duyma, utanma vb. kavramlar çerçevesinden incelemek istiyorum. Bu konuda söyleyeceklerim ve yazacaklarım var. Ben babasız büyümüş biri olarak kendimdeki eksiklikleri daha yeni yeni keşfetmeye başladım. Sanıyorum ki daha keşfedeceğim çok fazla olumsuzluklar var.

• Bence bu olay birazda kendini geliştirmekle alakalı. Örneğin benim Allaha binlerce kez şükürler olsun ki hem annem hem de babam hayatta. Ama içime kapanık, 2li ilişkilerde kendine güveni olmayan, utangaç bir insanım.

Bazen düşünüyorum da belki annem ve babam olmasa hayatın zorluklarını yaşardım ve böyle olmazdım. Ama bu sadece bakış açısı tabii. Birazdan daha net yorumlar gelecektir

edit: Annem babam olmasa buralara gelebilirmiydim ? Oda başka bir soru işareti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nk061 -- 23 Ocak 2013; 20:01:13 >
  • Ben 5 yaşındayken annem ve babam ayrıldılar.Şuan 16 yaşındayım.Elbette ki babasız büyümenin verdiği bir olgunluk ve bir çok olumsuz durum var.Ama her şeye rağmen hayatımdaki tüm eksi yönleri artıya çevirmeyi başardığımı düşünüyorum.Bence bu durum hırslı biri olmamı,hatta elimi attığım her şeyde başarılı olmamı sağladı.Verdiği zarar kuşkusuz büyük.Ama pekte aldırış etmiyorum.Çok sevdiğim bir şarkı sözünde olduğu gibi ; "Mutsuzum ama keyfim yerinde..."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeKindOfMonster! -- 23 Ocak 2013; 22:55:43 >
  • Dünya tarihine geçmiş önemli kişilikler (Hz. Muhammed, Atatürk) yetimdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kadının nasıl sevileceğini bilmiyorum. Çünkü yaşadığım ev içinde kadını seven bir erkek olmadı hiç.Örnek alabileceğim bir model olmadı.

Bu konuya arada bir yazıp benim farkettiklerimi benim gibi olanların farketmesini sağlamak istiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.