Şimdi Ara

Annemle kavga ettik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarda işte DH ye girerken annem gene mi bunun başındaşın kalk biraz dolaş dedi.Hiçkimse yok dedim.O da kalk biraz ders felan çalış.Ben aldırmadım 15 dk sonra geldi direk fişini çekti.Masaüstünden giriyordum direk fişini çekince ben sinirlendim bağırdım anneme neden fişini çekiyorsun diye.O da kalk biraz sosyalleş evde kapanıp durma yeter git arkdaşlarını ara felan dedi.Çok sert bağırdı ama sonra küçük kardeşim olaya geldi abime bağırıp durma yeter be sizi mi dinleyeceğim dedi bi susun felan o da iki bağırdı.Sonra ben ağlamaya başladım.Zaten bunalımdayım hiç kimsem yok zaten millet manitasıyla sinemaya oaraya buraya gidiyor en kekosu bile hatun götürüyor bu da bana dert oldu zaten sevdiğim kız beni reddetti.Ailemin baskıları da iyice beni yıldırmıştı.Neyse intihar etmeye karar verdim tabanca felan denesem babam polis olduğu için tabancası var ama ona kayıtlı olduğu için başı belaya girer ondan vazgeçtim.Balkondan atlasam ulan ev birinci katta.En iyisi ilaçla öleyim dedim.Neyse saat 2-3 arası bişey gittim balkona elveda hayat dedim.Sonra ilaç kutusundan 6-7 hap aldım suyla yuttum yarım saat ışıkları kapatıp bekledim fenalaştım baktım ölüyo gibi oluyorum sonra 1-2 gayretle 6-7 tane daha yuttum.Sonra bir baktım ki ölmüşüm.Sabah olunca millet başıma toplanmış zırıl zırıl ağlıyor dedim ben sağken aklınız neredeydi.Bi baktım annem ağlamaktan helak olmuş keza babam ve kardeşimde öyle neyse kefen mefen hallettiler.Cenaze namazı vs defin işlemlerini hallettiler.Gömdüler beni.Kimsenin sarılmadığı kadar toprak sarılmıştı bana geride ne keder ne hüzün ne asosyallik vardı.İntihar ettiğim için cehennemdeyim burası çok sıcak Güneş görse utanır yani.En azından yalnız değilim diğer günahkar arkadaşlarla hem yanıyoruz hem de muhabbet ediyoruz.

• Okumayın cehennemde internet olduğunu sanıp konu postlayan sincap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oa1907

Okumayın cehennemde internet olduğunu sanıp konu postlayan sincap

Hocam konu ciddi lütfen trollemeyin
  • Okumayın ctrl+f'de gözükmeyen zebani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireSwords -- 28 Ocak 2015; 21:16:42 >
  • Özet: cehennem de pilavlı sohbet
  • anneni dinle anneler yanılmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kavga ettim
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.