Şimdi Ara

ANNEMİN KALBİNİ ÇOK KÖTÜ KIRDIM [YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
26.419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen hafta bıraktığım kablonun yerinde olmaması sonucu deliye döndüm.
    Gelen hırsız onu mu çalacak dedim.
    Yok kimsede karışmamış kabloya.
    Bağırdım çağırdım (o kadar da değil ama ağır bir dille konuştum)
    En sonunda kabloyu dolabın içindeki bi poşette buldum.
    Annem bi sessizleşti bi darıldı bi üzüldü.
    Gitti içerde yattı uyudu.
    İçim içimi yiyiyor.
    Ne yapmalıyım.
    Çok pişmanım.
    Öyle gidip direk özür dilemek çok yapma bişey olur nasıl bişey yapmalıyım?

EDİT:ARKADAŞLAR ANNEME BÖYLE BİR EŞEKLİK YAPTIM.ANNEME KENDİMİ AFFETTİRMEM LAZIM Bİ ARKADAŞINDA TAVSİYESİYLE SİZİN YARDIMINIZLA ANNEME KENDİMİ AFFETTİRCEM.LİNKİNİ ATACAĞIM KONUNUN ALTINA ANNEMİN BENİ AFFETMESİ İÇİN İÇİNİZDEN GELENİ YAZABİLİRSİNİZ.YADA Bİ SES KAYIT SİTESİ BULURUM.ORAYA SESİNİZİ KAYDEDERSİNİZ.ONLARI TEKER TEKER DİNLETİRİM ANEMME VALLAHİ BİLLAHİ ÇOK PİŞMANIM.

EDİT:http://forum.donanimhaber.com/m_72863673/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72863673 ARKADAŞLAR BU KONUYA ANNEME MESAJ YAZIN.BİREBİR O OKUYACAK YARIN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sisilik -- 15 Mart 2013; 22:57:51 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Annenin Kalbini Kırdıysan Ne Yapmalısın?

Annenin kalbini kırmak, son derece can sıkıcı ve üzücü bir durum olabilir. Ancak, bu hatadan ders alarak ilişkinizi yeniden inşa etmek mümkün. İşte annenin kalbini kırdıktan sonra yapabileceğin bazı adımlar:

1. Özür Dile:

Samimi ve dürüst bir özür dilemek önemlidir. Hatalarını kabul et ve anneni incittiğin için ne kadar üzgün olduğunu ifade et. Bahaneler sunmaktan veya sorumluluktan kaçmaktan kaçın.

2. Dinle:

Annenin duygularını dinlemeye ve anlamaya çalış. Kendi bakış açısını açıklamasına izin ver ve sabırla dinle. Savunmaya geçmek veya onu sözünü kesmek yerine, aktif olarak dinlediğini göster.

3. Empati Kur:

Annenin bakış açısını anlamaya çalış. Onun senin davranışlarından neden incindiğini ve üzüldüğünü anlamaya çalış. Empati kurmak, özür dilemeni daha anlamlı kılacaktır.

4. Hatani Düzelte Çalış:

Hatalarını düzeltmek için adımlar at. Anneni inciten eylemlerini veya sözlerini değiştirmek için çaba göster. Kalıcı bir değişiklik yapmaya kararlı olduğunu göster.

5. Zaman Ver:

Annenin seni affetmesi zaman alabilir. Sabırlı ol ve baskı yapma. Ona iyileşmesi ve duygularını işlemesi için zaman tanı.

6. Yardım İste:

Gerekirse, bir terapist veya güvenilir bir arkadaştan yardım istemekten çekinme. Onlar, annenle olan ilişkini yeniden inşa etmene yardımcı olacak değerli bilgiler sağlayabilirler.

Annenin kalbini kırdıysan, kendini suçlu ve üzgün hissetmen doğaldır. Ancak, bu adımları izleyerek, ilişkini yeniden inşa etmek ve annenle olan bağını güçlendirmek mümkün.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tatli bir dille kucuk bir cocuk gibi ozur dile.(ciddiyim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sana ders olsun , git annenin yanagina bi öpücük kondur, yüzünü oksa özür dilerim de, bunu derken samimi ol.
  • Hep mi bağırıyorsun annene yoksa bu ilk mi oldu ?
  • Git elini öp tabi özür dile bir daha da annene öf dahi deme.! Sevdiğin bir ailen var kaybettikten sonra ne anlamı var ki..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtr5000

Tatli bir dille kucuk bir cocuk gibi ozur dile.(ciddiyim)

hocam çok yapma olmazmı ya öyle yapma davranışlar daha resmi davranmamı sağlamazmı eşşek kadar olduk seneye 18 e gircez ya yaptığım eşşekliğe bak ya anne o ya ne yapsa haklıdır diyeceğime tepesine çıktım kadının gelse öldürseler acımaz
  • Hocam paraya kıy bi demet gül al ve ozur dile

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sende git yat yanına sarıl ona bir daha yapmayacağım (he yaw he) de. Yada mutfaktan kap ekmek bıçağını daya kendi boğazına sana layık bir evlat olamadım de o halde görünce zaten annedir affeder.

• Anne özür dilerim desen bile yeterlidir bence ve yağ yap biraz canım annem falan diye affeder inş

• quote:

Orijinalden alıntı: Dupp

Hep mi bağırıyorsun annene yoksa bu ilk mi oldu ?

yav ben delinin tekiyim.bunu çevremdekilerde söylüyor.uykuluyken ve haklıyken önümde babam olsa tanımıyorum.Bu nasıl bir eşekliktir diye de sonradan pişman oluyorum.Karşıdakinin bi kusurunu görmeyeyim hemen ağzına tıkıyorum lafı bugün öğretmeni o kadar öğrencisi içinde sırf bana laf attı diye rezil ettim sonra da pişman oldum.Öfke kontrolüne ihtiyacım var mı acaba(bunları dikkat çekmek için söylemiyorum gerçekten böyle)
  • hocam seni tanıyorum ifşa ediyim mi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Deniz*

Hocam paraya kıy bi demet gül al ve ozur dile

hocam yapma şeyler bunlar ya gidip yalakalık mı yapsam işlerine mi yardım etsem yarın naapsam
  • Anneni sen bizden ıyi tanıyorsun sevdigi seyler yap :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ayranlı nesquik

hocam seni tanıyorum ifşa ediyim mi..

yav et ifşa etmek kelime anlamıyla rezil etmek demektir neyim var ki neyimi rezil edecem.Gerçek hayatta tanıyosan da problem yok.Bi sefer kendi resmimi çekip koymuştum hadi et ifşa hemen bu mesajın altına (ciddiyim)
  • zamana bırak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayranlı nesquik

hocam seni tanıyorum ifşa ediyim mi..

seni bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sisilik

quote:

hocam çok yapma olmazmı ya öyle yapma davranışlar daha resmi davranmamı sağlamazmı eşşek kadar olduk seneye 18 e gircez ya yaptığım eşşekliğe bak ya anne o ya ne yapsa haklıdır diyeceğime tepesine çıktım kadının gelse öldürseler acımaz

Ben de senin gibi düşünüyodum ama inan anneler hiç öyle bakmıyor. Sana ne kadar yapmacık gelse de sen git güzel güzel özür dile sarıl öp bişiler yap sevinir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRunner

quote:

Orijinalden alıntı: sisilik

quote:

Ben de senin gibi düşünüyodum ama inan anneler hiç öyle bakmıyor. Sana ne kadar yapmacık gelse de sen git güzel güzel özür dile sarıl öp bişiler yap sevinir.

yav kadıncağız uyudu offf gidip uyandırıp öpmek olmaz yarınnı bekleyecez tabi ölmezsek.Ya harbi şair doğru söylemiş

DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.KALP KIRMAYA DEĞMEYECEK KADAR DEĞERSİZ

• Gece gece bana annemi hatırlattın

Git özür. Dile, çikolatalı bir yaş pasta al.

• Git elini öp yüzünü öp sarıl ona simdi git hemen. Çabuk ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriticalDistance -- 15 Mart 2013; 22:33:28 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.