Şimdi Ara

Annemi sildim (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
73
Cevap
2
Favori
3.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rammstein

Yaklaşık olarak üç gündür konuşmuyorum. Ergen tribi felan yaptığım felan zannetmeyin. Artık kadının o kadar egosu şişmiş ki kendini çok güçlü zannediyo. Yaptığı tek şey kardeşimi okula götürüp sonra almak. Babam anneme para veriyo oda bana. En ufak tartışmada bana muhtaçsın senin paran bende ben olmazsam sen yoksun felan filan. Daha niceleri var fakat fazla uzun yazıp da kafanızı karıştırmıyım. Sadece şunu söyliyim size beni sürekli dibe çekiyo. Çabaladıkca daha da dibe. Bence en iyi kararı verip tüm iletişimi mi kestim. Belki ilerde pişman olucam fakat bu kararımdan dönmüycem. Boyle durumda olan varmı aramızda =

Kardeşim imzanı oraya süs olsun diye mi yazdın? Biraz kararlarının arkasında dur. Annene bunun onur kırıcı olduğunu söyle.(Biraz klişe oldu ama idare et) Emin ol bu konu yüzünden küsmene değmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

O da bişey mi, benim babam seni ben yaptım diyo. Beni o yaratmış gibi konuşuyo

• quote:

Orijinalden alıntı: PilavlıKaynakMakinası

Başlığı Tek Yanlış Okuyan Benmiyim :D ?

gülmedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silently06

Her ailede küsme vs. olabilirde senin durum çok farklıymış birde öz...Allah yardımcın olsun.

Sağolsun kardeş gecen sene olan bi olayı anlatıyım size. Kendimi haklı çıkarmaya çalışmıyorum sadece yazasım geldi. Birikti daha doğrusu.

Gecen sene aynı apartmanda oturduğumuz aynı yaşta olan x diye bi cocuk vardı. Biz onla hersabah birlikde çıkar aynı arabaya biner okula giderdik. O sabahları evden çıktıkdan sonra kapımı çalardı işte birlikte giderdik. Bu 5-6 ay devam etti sonra bişe oldu çocuk gelmemeye başladı.

Annemde çocuk gelmemeye başlayınca bana şeydi xx in babannesi seninle konuşmasını istemiyo o yüzden x senle sabahları gelmiyo. Ulan düşündüm cocuga naptım ki babannesi boyle düşünüyo. Bide işin garibi babannesi beni her gördüğünde merhaba der bende derim güler felan.

Neyse aradan biraz zaman geçti okulda xx le karlıştım. Çocuk bana ne dese beğenirsiniz? çocugun dedigi şey ; geçen babannem soyledi senin annen bize gelmiş babanneme "atakana x in babannesi seninle görüşmesini istemiyo dedim haberiniz olsun" diye söyledi. Yanlış anlama felan filan yaptı.

Sonra annem geldim ne iş cevap veremedi. Amacı da yok yani bunu yapmakda anlayamıyorum kadını cidden

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Silently06

Her ailede küsme vs. olabilirde senin durum çok farklıymış birde öz...Allah yardımcın olsun.

Sağolsun kardeş gecen sene olan bi olayı anlatıyım size. Kendimi haklı çıkarmaya çalışmıyorum sadece yazasım geldi. Birikti daha doğrusu.

Gecen sene aynı apartmanda oturduğumuz aynı yaşta olan x diye bi cocuk vardı. Biz onla hersabah birlikde çıkar aynı arabaya biner okula giderdik. O sabahları evden çıktıkdan sonra kapımı çalardı işte birlikte giderdik. Bu 5-6 ay devam etti sonra bişe oldu çocuk gelmemeye başladı.

Annemde çocuk gelmemeye başlayınca bana şeydi xx in babannesi seninle konuşmasını istemiyo o yüzden x senle sabahları gelmiyo. Ulan düşündüm cocuga naptım ki babannesi boyle düşünüyo. Bide işin garibi babannesi beni her gördüğünde merhaba der bende derim güler felan.

Neyse aradan biraz zaman geçti okulda xx le karlıştım. Çocuk bana ne dese beğenirsiniz? çocugun dedigi şey ; geçen babannem soyledi senin annen bize gelmiş babanneme "atakana x in babannesi seninle görüşmesini istemiyo dedim haberiniz olsun" diye söyledi. Yanlış anlama felan filan yaptı.

Sonra annem geldim ne iş cevap veremedi. Amacı da yok yani bunu yapmakda anlayamıyorum kadını cidden

Belki x i gözü tutmamıştır oğluyla arkadaş olmasını istemiyordur....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• menapoza giriyordur kardeş.
  • Hocam o arkadaş 7 senelik arkadaşım ve aynı köylüyüz yani gözü tutmasa ilk zamanlar yapardı herhalde.

@Akçalı.

bunu hiç düşünmemiştim ama o kadar da etkiler mi hocam ya ?
  • anne babaların çocuklarını anlayamamaları en büyük sıkıntı. bunun kaynağı da cahillikten geliyor. tabiki iletişimi filan kesmemelisin, kesemezsin. ancak birbirinizi anlamanız gerekiyor karşılıklı. yanlız sana şunu da söyleyim, ergen tribi filan değil diyorsun ya şimdi. 3-4 yıl sonra geriye dönüp baktığında gerçekten ergen tribi olduğunbu anlayaacksın. bende o yaşlarda çok atarlıydım etrafıma karşı zaman geçtikçe duruluyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

O da bişey mi, benim babam seni ben yaptım diyo. Beni o yaratmış gibi konuşuyo

Baban konu dışına takılsa oğlum seni ben yaptım ama sen olmamışsın diye ağlardı
  • günlük yaşamda dert ettiğiniz şeyleri bi daha düşünün ne kadar basit şeyler için tartıştığınızı anlayacaksınız..
    annen belki tatlı krizine giriyor ve elinin altında birşeyler olsun istiyor ondan kendi zulasını yapmıştır..
    sen de git kendi odanda bi çekmeceyi aburcubur ile doldur, canın ne zaman çekerse yersin..
    walla derdiniz dert değil arkadaşlar, millet can çekişiyor hastalıklarla boğuşuyor siz iki çikolatanın derdindesiniz
  • Annen bunalıma giriyor olabilir elinde geldiğince ona iyi davranmaya çalış

• Gri eşofman giyiyormu annen
  • kesinlikle menepoz.biraz daha bekle anlayisli ol baktin olmuyor diledigini yap

• quote:

Orijinalden alıntı: PilavlıKaynakMakinası

Başlığı Tek Yanlış Okuyan Benmiyim :D ?

Şikâyetiniz başarıyla iletildi. Bu konuda bu yapılmaz . Hadi şimdi bye bye ...

Ayrıca konuya açan kardeşime şunu söyleyeyim . Zamanında birçok evde olan durumlardan bahsediyorsun . Yani tek senin annen'e has bir durum değil . Tamam seni çok sıkıyor olabilir ama Deadlifter'in ddediği gibi çok takma . Okuluna bak ve 4 yıllık sağşam bir üniversite kazanmaya çalış . Gerisinde zaten zaman olacak annen'in o hallerini bile özleyeceksin . Bu dediklerimi unutma . Tecrübeyle sabittir bu dediklerim ...

@Deadlifter
    @Rammstein
  • Sacmalama burda kı cogu yorumada aldirma. Annen senin biraz daha kendine bakan, sorumluluk sahibi biri olman icin boyle davraniyordur, abartiyor olabilir orasi ayri.

18 yasinda essek kadar adamsin, boyle cocuksu tavirlara girme.

• Baban aldatiyorsa ve annen bu konuda bir sey yapamiyorsa hincini senden ve kardeslerinden cikarabilir.
  • Benim durumum senden beterdi be arkadaş bunlar ne ki.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deadlifter

@Rammstein

Kaç yaşındasın ?

18 im temmuzde 19 oluyorum. Şuan sınava hazırlanıyorum. Kadın bide öyle ki eve diyelim bi çikolata aldı ya direk odasında bi yere saklar yatagın altına dolabın içine. Geçen merakımdan bi karıştırıyım dedim. Kadın gitmiş bildigin kocaman cantanın icine erzak atmış. NErden baksan 50 tane kücük cikolatalar krakerler vs. Sonra gitmiş yatagın altına kahve tıraş jeli felan saklamış yok artık oldum ya. İşin kötüsü bi gün önce canım çok cikolata cekti bi tane verirmisin desem yok der.

Sanırım annende psikolojik bir rahatsızlık var,bir ara doktora götürün

• Annenin piskolojisi felan bozulmuştur öyle ümit ediyorum
  • Allah aşkına hocam dert ettiğin şeylere bakar mısın ?
    Annemi sildim de nedir ?
    Zor durumda olduğun zaman başını koyup ağlayacağın en yakın kişidir anne.
    Çünkü seni her zaman anlar.
    Anneler katil bile olsa , annendir.
    Bu gerçeği kimse değiştiremez...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.