Şimdi Ara

Annemi sildim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
2
Favori
3.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık olarak üç gündür konuşmuyorum. Ergen tribi felan yaptığım felan zannetmeyin. Artık kadının o kadar egosu şişmiş ki kendini çok güçlü zannediyo. Yaptığı tek şey kardeşimi okula götürüp sonra almak. Babam anneme para veriyo oda bana. En ufak tartışmada bana muhtaçsın senin paran bende ben olmazsam sen yoksun felan filan. Daha niceleri var fakat fazla uzun yazıp da kafanızı karıştırmıyım. Sadece şunu söyliyim size beni sürekli dibe çekiyo. Çabaladıkca daha da dibe. Bence en iyi kararı verip tüm iletişimi mi kestim. Belki ilerde pişman olucam fakat bu kararımdan dönmüycem. Boyle durumda olan varmı aramızda =

• @Rammstein

Kaç yaşındasın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadlifter

@Rammstein

Kaç yaşındasın ?

18 im temmuzde 19 oluyorum. Şuan sınava hazırlanıyorum. Kadın bide öyle ki eve diyelim bi çikolata aldı ya direk odasında bi yere saklar yatagın altına dolabın içine. Geçen merakımdan bi karıştırıyım dedim. Kadın gitmiş bildigin kocaman cantanın icine erzak atmış. NErden baksan 50 tane kücük cikolatalar krakerler vs. Sonra gitmiş yatagın altına kahve tıraş jeli felan saklamış yok artık oldum ya. İşin kötüsü bi gün önce canım çok cikolata cekti bi tane verirmisin desem yok der.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rammstein

quote:

Orijinalden alıntı: Deadlifter

@Rammstein

Kaç yaşındasın ?

18 im temmuzde 19 oluyorum. Şuan sınava hazırlanıyorum. Kadın bide öyle ki eve diyelim bi çikolata aldı ya direk odasında bi yere saklar yatagın altına dolabın içine. Geçen merakımdan bi karıştırıyım dedim. Kadın gitmiş bildigin kocaman cantanın icine erzak atmış. NErden baksan 50 tane kücük cikolatalar krakerler vs. Sonra gitmiş yatagın altına kahve tıraş jeli felan saklamış yok artık oldum ya. İşin kötüsü bi gün önce canım çok cikolata cekti bi tane verirmisin desem yok der.

işe gir aynısını sen yap
  • Üvey annen sanırım ?
  • Şuan istesem de yaparım para sıkıntım yok sadece örnek verdim hocam bunun bı çok şeyi var degişik bi kadın valla
  • Aynı yaştayız, aynı durumdayız. Bundan dolayı yaşını merak etmiştim. Açıkçası yapabileceğin en iyi şey, takmamak olur. Düzgünce sınavına hazırlan, dersini çalış. Oku iyi bir yerlere gel. Şu hayatta bir gerçek varsa eğer, hiçkimseyi değil, sadece kendini düşüneceksin. Yoksa öz ailen bile böyle yapabiliyor işte. Kendine bak. Ders çalış, hobi edin, çık gez arkadaşlarınla, ortamlara gir, spor yap vs. Ama en önemlisi derslerine asıl, ihmal etme. İleride kendi ayaklarının üzerinde durabilmek, daha rahat bir hayat sürebilmek ve mutlu olmak istiyorsan beni dinle derim kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Annemi sevmiyorum
    4 yıl önce açıldı
    Eski sevgilimi unutamıyorum.
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Şuan istesem de yaparım para sıkıntım yok sadece örnek verdim hocam bunun bı çok şeyi var degişik bi kadın valla

Annen üvey mi? arkadaş sormuşta görmedin heralde.
  • Ne kadar meraklısınız anne babayı silmeye. Benden sana tavsiye düzgünce konuşarak halledin durumunuzu sonra çok ararsın. (Bazı sorunlar nedeniyle 2 yılda toplasan 10 kez felan görüşüyorum ailemle)
  • Kaybedince anlayacaksın diyorum ve gidiyorum. Yine de çektiğini bir sen bir de yaradan bilir.
  • Acaba zor bir dönemden mi geçiyor yoksa tanıdığından beri annen böyle miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kara Reis

quote:

Şuan istesem de yaparım para sıkıntım yok sadece örnek verdim hocam bunun bı çok şeyi var degişik bi kadın valla

Aynen görmemiştim annem üvey değil zaten banada bu koyuyo öz annenin böyle davranması.

@Deadlifter

Aynen kardeşim zaten hedefimde (belki acımasızca olucak) unive gittigim andan itaberen annemin suratını bidaha görmemek olucak. O kadar nefret ettim kendinsinden yani. Teşekkür ederim yorumun için.

@Erwin Rommel

Hocam ben kendi adıma konuşursam ona karşı hiç bi sevgi beslemiyorum ilerde eminim ki çok arıycam fakat dayanıcam şuan için boyle gidicek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kara Reis

quote:

Aynen görmemiştim annem üvey değil zaten banada bu koyuyo öz annenin böyle davranması.

@Deadlifter

Aynen kardeşim zaten hedefimde (belki acımasızca olucak) unive gittigim andan itaberen annemin suratını bidaha görmemek olucak. O kadar nefret ettim kendinsinden yani. Teşekkür ederim yorumun için.

@Erwin Rommel

Hocam ben kendi adıma konuşursam ona karşı hiç bi sevgi beslemiyorum ilerde eminim ki çok arıycam fakat dayanıcam şuan için boyle gidicek.

Anneni çek kenara konuş yada babanı anneni al hep beraber konuşun sorunlarınızı çözün.

• quote:

@Erwin Rommel

İçinde duyguları istediğin kadar bastır at eninde sonunda çıkıyor. Her yalnız kaldığın durumda yarıma ihtiyaç duyduğun anlarda bastırdıklarına yüzleşmezsin umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erwin Rommel

quote:

@Erwin Rommel

İçinde duyguları istediğin kadar bastır at eninde sonunda çıkıyor. Her yalnız kaldığın durumda yarıma ihtiyaç duyduğun anlarda bastırdıklarına yüzleşmezsin umarım.

Abi yok işte oyle bi duygu yok yani sevgi olsa bastırsam ama sevgi yok yani sevmiyorum. Mesala arıycam derken yarın öbür gün ameliyat olsam kim bana bakıcam annem. Ama işte ben bu yüzden onun yardımını istemiycem.

@Kara Reis

Bu saatden sonra bence kisme değişemez önümde en kötü 12 ay var dişimi sıkarım sonra ben yoluma o yoluna

• Her ailede küsme vs. olabilirde senin durum çok farklıymış birde öz...Allah yardımcın olsun.
  • Eğer başka şehirde üniversite okursan veya askere gidersen ilk gece anne beni affet diye geçireceksin içinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: PilavlıKaynakMakinası

Başlığı Tek Yanlış Okuyan Benmiyim :D ?

Ama arkadaş oha ya.
  • yazını okumadım ama anneni, babanı kaybettiğinde onların değerini kıymetini anlayacaksın.. ben annemi kaybedeli 1,5 sene olacak neredeyse ve hala kendime gelemedim toparlayamadım kendimi.. sana tek önerim hala hayattalarken değerlerini kıymetlerini bil, onları üzme ve her fırsatta onları sevdiğini dile getir.. çünki bunları için şuan fırsatın var.. cennet analarımızın ayaklarının altındadır..
  • O da bişey mi, benim babam seni ben yaptım diyo. Beni o yaratmış gibi konuşuyo
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.