Şimdi Ara

ANNEMİ ÖZLEDİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ŞU AN ISPARTADA ÜNİ EĞİTİMİ GÖRMEKTEYİM ANNEMİ ÇOOOKKK ÖZLEDİMAMA BU HASRET YARIN BİTECEK İNŞALLAH YARIN SAAT 20:30 DA İSTANBULA DOĞRU YOLA ÇIKACAĞIM SİZE TAVSİYEM HEMEN GİDİP ANNENİZİN YANAĞINA Bİ ÖPÜCÜK KONDURUN AİLEDEN UZAKTA KALMAYINCA DEĞERİNİ BİLEMİYORSUNUZ BENİM GİBİ AİLESİNDEN UZAK ARKADAŞLARA ALLAHTAN SABIR DİLERİM

• Sen gene iyisin ya ben napayim arada 3700 Km varha deyince olmuyor
  • bende özledim be
  • Hep telefonda ağlamaklı geliyor annemin sesi. Zaten tek çocuğum diye şehir dışına yollamak istememişlerdi. Ben inat edip hatunun peşine aynı sınıfta okuyacaz diye lise arkadaşımla beraber Ankara'ya gittim. Gerçi arada 7 saatlik yol var ama insan ha diyince gidemiyor. Bir de hatundan ayrıldık, neden geldiğimiz belli değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

Hep telefonda ağlamaklı geliyor annemin sesi. Zaten tek çocuğum diye şehir dışına yollamak istememişlerdi. Ben inat edip hatunun peşine aynı sınıfta okuyacaz diye lise arkadaşımla beraber Ankara'ya gittim. Gerçi arada 7 saatlik yol var ama insan ha diyince gidemiyor. Bir de hatundan ayrıldık, neden geldiğimiz belli değil.

Dostum çok kötü bir durum ya malesef.Herşeyi tecrübe ile öğreniyorsun bu gerçek.Ve ben anladım ki kızların ipi ile kuyuya inilmez.MUTLU OLMAK İÇİN BENCİL DE OLACAKSIN VE AİK TA İLK ÖNCE KENDİNİ DÜŞÜNECEKSİN.he ama aradan uzunca bir süre geçer o zaman herşey oturur daha farklı davranırsın.Neyse konu ile alakasız oldu ama arkadaşın yazısını okuyunca yazmadan alamdım kendimi:)

Hepinize iyi günler...

Bu arada topici açan arkadaş üzülme göreceksin işte.Benim annemde burdan binlerce km uzakta ta Norveçte.Norveç'in de en kuzeyinde:) yapcak birşey yok elindekilerle mutlu olabilmelisin geçici olarak.

• Annelerinizin değerini bilin.. onları üzmeyin uzaktaysanız arayın sorun ... iyi davranın kagva etmeyin..

*benim annem beyin kanseri 5 kere falan ameliyat oldu.. şimdi yaşatıcaz diye uğraşıyoruz kadını ... babamdan çok annemle kavga ederdim .. ilk hastalığıundan sonra hiç kavga etmedim.. edemedim ... Allah korusun .. anneniz kötü birşey oldunuğunu simüle edin kafanızda (ki edemezsiniz yeteri kadar) o zaman anlarsnız belki daha iyi...
  • Hanımeller mi yedin?

Şaka bir yana benim annemin evi bana yaklaşık 2 saat uzakta olmasına rağmen ayda bir gidiyorum ancak.
  • Valla Allah sabır versin kardeş.Bende ailemi 8.5 aydır hiç göremedim Allah kısmet ederse bu cumartesi bende Ankara'ya ailemin yanına gidiyorum.Allah kimseyi sevdiklerinden ayrı koymasın.
  • Ben de özledim benim daha 1 haftam var,inşallah 1 hafta sonra annemin yanındayım.
  • alışırsın alışırsın..

ben ilk ayda ağlamanın eşiğine geliyodum şimdi 5 sene geçti 2-3 ayda bir anca gidiyom.. :)
  • Haline sukret hocam senden daha kotu durumda olanlar var...
  • Bende Burdur'dayım aynı şekilde ama 2-3 haftada bir gidiyorum memlekete kendi toprağı gibi hiç bi yer olamıyor insanın
  • quote:

Hep telefonda ağlamaklı geliyor annemin sesi. Zaten tek çocuğum diye şehir dışına yollamak istememişlerdi. Ben inat edip hatunun peşine aynı sınıfta okuyacaz diye lise arkadaşımla beraber Ankara'ya gittim. Gerçi arada 7 saatlik yol var ama insan ha diyince gidemiyor. Bir de hatundan ayrıldık, neden geldiğimiz belli değil.

neden geldiğimiz belli değil

• kardeş senin derdin hepimizinkinden büyükmüş allah annene sağlık sanada sabır versin
    quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

Annelerinizin değerini bilin.. onları üzmeyin uzaktaysanız arayın sorun ... iyi davranın kagva etmeyin..

*benim annem beyin kanseri 5 kere falan ameliyat oldu.. şimdi yaşatıcaz diye uğraşıyoruz kadını ... babamdan çok annemle kavga ederdim .. ilk hastalığıundan sonra hiç kavga etmedim.. edemedim ... Allah korusun .. anneniz kötü birşey oldunuğunu simüle edin kafanızda (ki edemezsiniz yeteri kadar) o zaman anlarsnız belki daha iyi...
  • quote:

Ahhahh benim hatunda Ankara'da şuan.Ailem ise İstanbul

Edit:unutmadan bende Ordu'dayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightwatchersking -- 12 Aralık 2007; 14:32:36 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.