Şimdi Ara

Annemden, gizli akvaryum alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün vazoda yaşamakta olan altın baş balığıma küçük bi akvaryum alıcam tabi birtek altınbaş yaşamıcak içinde yanına lepistes ve beyaz prenses almayı düşünüyorum ama şu anlık motor alamayacağım sizce nasıl alayımmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semidos -- 10 Ekim 2009; 10:10:54 >

• annen niye akvaryumu gizli veriyor ki

• Lepistes ve beyaz prenses bir arada yaşamaz.Beyaz prenses en az 150lt lik bir akvaryumda yaşar.Ayrıca altın baş dediğin balık ne büyük ihtimal lepisteslede yaşamaz

Bu işte yenisin galba msn ver yardımcı olayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asterix -- 10 Ekim 2009; 10:35:37 >
  •  Annemden, gizli akvaryum alıyorum
  • Belliki akvaryum olayını bilmiyorsun. Sana tavsiyem akvaryum.com forumlarına girip ilk başta akvaryum nasıl kurulur, hangi tür balıklar beslenir öğren.

Bunları yapmadan akvaryum alırsan 2 gün sonra balıklarım neden öldü diye konu açarsın, balılarada eziyet çektirirsin.

Öncelikle alacağın akvaryuma göre balık tercih etmelisin. Japon alacaksan yanına başka balık koymamalısın.

Motor almayabilirsin sık sık su değiştirerek bu sorunu önleyebilirsin ama hava motoru ve hava taş mutlaka ama mutlaka almalısın, yoksa bütün balıklar ölür.
  • Virgül yanlış yerde anlam kayması oluyor.
  • Evet Beyaz prenses ve lepistes bir arada yaşamaz. Akvaryumun en az 150 lt olmalı. İçinde sürekli suya oksijen sağlayan hava taşı ve bir de suyu temizlemesi için su motoru alman lazım.

Ayrıca balıkların arada bir saklananabilmesi için büyük taşlardan almalısın.

Bilen birinden yardım al bence.
    Bende şu an sarı, beyaz, mavi, paslı prensesler var. Yunuslarım vardı ama biri öldü diğeri yalnız kalınca arkadaşa verdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vatoz elma salyangozu alabilirsin
    lepistesle japonun bir arada yasadigi pek gorulmemistir besledim birsey olmadi diyenler nadir.
    bende 7 japon 2 vatoz 2 elma salyangozu var uyumlular
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.