Şimdi Ara

Annem Xbox bağımlısı oldu :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
4.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu ne zamandır açıcam bu konuyu ama unutuyorum.
    Yaklaşık 9-10 sene önce, ben Ps1 sahibiyken , tomb raider oyunlarını anneme oynamasını öğretmiştim. Kadın Tomb raider 2 ile 4 ü bitirmişti
    Neyse gelelim günümüze şimdi de xbox 360 sahibiyim , tomb raider anniversary oyununu indirmiştim .neyse oyunu anlattım anneme ve o oyunuda sorunsuz bir şekilde bitirdi. şimdi 2. kez bitirmek üzere. Oyunu bilen bilir piyasadaki en zor oyunlardan bir tanesidir Tomb Raider serisi.
    Ben işe gidiyorum geçiyo odama xbox un başına. akşam geliyorum hala orda. Allahtan ev işlerini aksatmıyor. zaten öyle bir durum olsa yasaklardım ona xbox u. Bu arada annemin yaşı 55. Merak ediyorum da sizin de ebeveynleriniz dadanıyormu oyun konsollarınıza ?

• Süpermiş .Bende babama knight oretmeye calıstım ama reddetti charımı kastrcaktm ne güzel
  • 35 40 sandım yaşı normal dicektimde
    55 helal valla ya benden iyi kafası var ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Electi -- 6 Mart 2009; 15:17:31 >
  • PC'e dadanıyor Luxor Oynuyor
  • benim annem hiç anlamaz.ama babam arada takılır oda 5 yılda bir felen.ama bana oaly olacağını hiç takmin edemiyorum annemin xbox oynayacağını.......
  • Gerçekten zor bir durum aslında iyi tarafından bakabilirsin geçemediğin yerleri geçmen'de faydalı olabilir bence garip karşılanmamalı devir teknoloji devri.
  • 5-6 yıl önce playstation 1 de crash bandicoot oyunu çok modaydı annemi playstationdan kaldıramıyordum o oyun yüzündenherhalde çocukluklarında böyle şeyler yoktu eğlenceli geliyor geçmişin acısını mı çıkartıyorlar artık bilemiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıza rezil olduğum o an
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• -Anne yemek hazır..
    -Tamam oğlum şu bölümü geçeyim geliyorum
  • yaw pc muhabbetlerini açmıyorum bile. Pc de babamla annemin oynadığı bir oyun var magic lines diye. birbirleri ile yarşıyorlar max. skoru kim yapacak diye.

Bazen geçemediği yerler oluyor , zorla bana geçirttiriyor , bazen bende beceremiyorum , Lara Croft ölüyor( aşağı falan düşüyor ) öldürdün kızımı diyor. Manevi kızı olarak benimsemiş yani lara croftu

bir ara assasins creed falan da oynuyordu ama beğenmedi onu. Acaba fps oyunları oynatsam becerebilirmi
  • Benimde babam cs oynuyor arada botlarla.kör gibi oynuyo adam önünde o adam arıyo
  • yaw benim annemde aynı evden çıkıyorum bilgisayarın başında geliyorum aynı
  • annem pc de okey babamda spider oynar bırgun babam kalk pcden bı ıkı el oynıcam dedı bende kalktım tv ye bakıyorum babamın oyunu gıttıkce uzadı monıtore baktım bı karta tıklamıs kart oyle bı oyana bı buyana gıdıyor yanına bı gıttım elınde mause oturdugu yerde uyumus benım gulme sesımle uyandı tabı
  • Benimde ninem hadi gel sana pes te bi koyim dedi gecenlerde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KanYeE

-Anne yemek hazır..

süper ya

• quote:

Orjinalden alıntı: matrix_neo

quote:

Orjinalden alıntı: KanYeE

-Anne yemek hazır..

süper ya

öyle değilde. bazen yemek hazırla diyorum o da aynen şurayı geçeyim öyle yapayım diyor.
    birde en çok güldüğüm şey , bir yerden atlarken hangi yöne gidiyorsa elindeki joysticde o yöne gidiyor

• Recepin annesi gibi

Gelde bi pes de koyim sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: NakkaSss

Recepin annesi gibi

Gelde bi pes de koyim sana

Annesi değil ninesi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlaturkaMavzer

Benimde babam cs oynuyor arada botlarla.kör gibi oynuyo adam önünde o adam arıyo

• Vallaha ben de; anneme,babama,anneanneme,rahmetli dedeme,enişteme,büyükbabama,amcama,eve gelen misafirlere...kısaca çevremdeki herkese bir şekilde konsolda oyun oynatmışımdır.
    Konsol arşivi yaptığım ve gerek popüler gerekse eski çok konsolum olduğu için bu durum kaçınılmaz.
  • Bizde zamanında ateride annemle sabahçıyken okula gitmeden tank oynardık hey gidi günler hey
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.