|
çok tipsizim ben bulamıyorum tombik olmasın çok tipsiz olmasın yeter maaş 10k yaş 26 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
çok tipsizim ben bulamıyorum tombik olmasın çok tipsiz olmasın yeter maaş 10k yaş 26 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Yanlış düşünüyorsun. Tipsizsen görücü usulünde şansın çok daha az. Hadi diyelim kızında evlenmeye niyeti var ve fotoğrafını görmek istedi; bir bakıyor tipsiz bir adam, niyeti varsada yok der. Normal yollardan yapmaya çalış çünkü en azından konuşmanla davranışlarınla belki bir derece etkileme şansın olur. Bir de sana bir tavsiye, çirkin insanların en büyük hatası güzel bir kız yakışıklı bir erkek istemesidir.Genelde bu sebeple bekar kalırlar. Ama tabiki kısmetse neden olmasın ama sen yada siz çirkinsiniz önce bunu kabul edecek sonra dengine göre birini bulup evleneceksin. Bu dediğim kız içinde erkek içinde geçerli. Yine erkek zenginse, iyi bir mesleği varsa belki güzel bir kızla evlenebilir ama çirkin bir kızın yakışıklı bir erkekle evlenme şansı çok çok az. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetKarahanlı12 -- 14 Mayıs 2022; 13:35:1 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanta_resmi -- 14 Mayıs 2022; 13:46:7 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Kızlar 20 yaş üzerine çıktıklarında tipe bakmıyor. 10K maaş ortalamanın üzerinde kız bunu duyunca kabul eder. Annen 10k maaşı var desin yeter bence. |
|
Kanka bir kıza sorsan daha net cevaplar alırsın tabiki ama bence elim yüzün gayet düzgün ve söylediğine göre de genç olmana rağmen halin vaktin yerinde .. Bu tabloda kız sıkalan oldukça geniş. Ama diyorsan ki ben garantiye oynamak istiyorum genç yaştaki cübbeli babaanne başörtüsü takan başörtülülere yürü. Onlara çok fazla talip olmadığı yada talip olanlar genelde badem bıyıklı sümsük tarikatçılar yada ezik tipler olduğu için başarı oranının yüzde yüz inan bana. Tabiki ben senin yerinde olsam böyle bir tipi normal kızlarda değerlendirirdim. Tamam belki biraz daha uzun sürer ama cübbeli türbanlıyla evlenip ter kokusuyla karışık hamurumsu kilotlu çorap kokusu çekmekten yada oyun büyük yeğenim diyen bir kayınpedere sahip olmaktan bin kat daha iyidir. Günümüzde ortaya çıkan modern başörtülülerle de şansını demeyebilirsin çünkü onla örümcek kafalı değiller ve gayet de çekiciler < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetKarahanlı12 -- 14 Mayıs 2022; 15:34:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 14 Mayıs 2022; 15:42:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Hocam uzun sürer diyorsun da benle 1 2 buluşmadan sonra uzaklaşıyorlar sanırım boşluklarına denk gelip buluşuyorlar benden yakışıklısını zenginini bulunca uzuyorlar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|