Şimdi Ara

ANNEM İTALYAN SORULARI ALIYM-SS GELDİ- (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
18
Favori
8.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Purone

no tarif no güven

Tamam en gec 1 saate tarif sizde herkese pm atarım veya haberdar edip bir mesaj açarım
  • orda evlendilerse Turkiye Cumhuriyetine gore evli degiller mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annen güzel mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fayntenksendyu

orda evlendilerse Turkiye Cumhuriyetine gore evli degiller mi ?

orada evlendiler ama annem zaten üniversitedeyken türk vatandaslıqına geçtiği için burada evlilik cüzdanı almak zor olmaamış
    zten burda evlenceklermiş de annemin babası izin vermemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ßernard-

quote:

Orijinalden alıntı: kıpçak+kk

quote:

EVET BEYLER SORULAR

Hocam annene söylesene öğrenciler için değişik ve lezzetli ve doyuran ve ucuz makarna tarifleri versin bekliyorum

Evde deil eve gelirse pm atarım
    çok iyi spagetti yapıyo zaten o tarifi alabilirsem 1 ay tok gezersiniz öğrenci milleti olarak

Makarna ve pizza tarifini pm alabilirmiyim hocam bir sorar mısınız annenize?

• quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

quote:

quote:

quote:

EVET BEYLER SORULAR

Hocam annene söylesene öğrenciler için değişik ve lezzetli ve doyuran ve ucuz makarna tarifleri versin bekliyorum

çok iyi spagetti yapıyo zaten o tarifi alabilirsem 1 ay tok gezersiniz öğrenci milleti olarak

Annem gelsin herkese vercem beyler biraz sabır

• Annen niye Turk vatandasligina gecmis ki ? ben okumaya itayaya gitsem italya vatandasligina gecip dinimi degistirmem. annen niye boyle bi karar vermiski ? ben babama hristiyan olsum desem bidaha yuzume bakmaz heralde. annenin ailesi nasil karsilamis turk olup musluman olmasini ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

EVET BEYLER SORULAR

Pm atarsan çok daha sevinirim hocam her türlü tarif olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: fayntenksendyu

Annen niye Turk vatandasligina gecmis ki ? ben okumaya itayaya gitsem italya vatandasligina gecip dinimi degistirmem. annen niye boyle bi karar vermiski ? ben babama hristiyan olsum desem bidaha yuzume bakmaz heralde. annenin ailesi nasil karsilamis turk olup musluman olmasini ?

ya sölemicektim ama neşe dayım Torino üniversitedeyken ölmüş bi olaydan sonra silahla vurulmuş neyse ondan sonra dedem annemin okuması için herşeyi yapmış demiş ki seni okutmadan ölmem sonra dedemin bir arkadaşı istanbulda oturuyormuş dedem onla görüşmüş o demişki burası çok güzel gelsin
    şimdi diceksiniz ki annen neden italyada okumadı dedem o olaydan sonra annem için herşeyi yapmaya hazırmış bu yüzden italyada okutmaktan korkmuş türkiyeye göndermiş
    annem gelmiş 5-6 ay kadar dedemle burada kalmışlar biraz Türkçe oqrenmiş alışmış Türkiyeye sonra okurken dedemi arayıp demiş ki baba ben çok etkilendim burada Müslüman olacaqım dedem anlayışla karşılamış demiş ki zaten oradan etkileneceiğini biliyordm falan anneannem çok karşı çıkmış ama dedem izin vermiş yeter ki oku demiş sonra evlenmeye gittiğinde annemle babam anneannem babama zor alışmış ama sonunda izin vermiş tabi her temmuzda italyaya gitmek sartıyla

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

EVET BEYLER SORULAR

Pm atarsan çok daha sevinirim hocam her türlü tarif olur.

öğrenciler belli oluyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: The Dictator

Annen güzel mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annen islama geçmiş peki şuan kapalımı?

• Konuya bak

• Evet beyler annem geldi 10 dakikaya tarifler elinizde inanmayanlar denesin tadını görsün
  • Vay be babana helal olsun burdan bi kezbanla evlencene italyadan biriyle evlenmiş bu arada annen makarnayı pizza yı falan süper yapıyormu
  • Eğer o tarif gelmesse annen ölür

• quote:

Orijinalden alıntı: Lothlórien

Annen islama geçmiş peki şuan kapalımı?

İslama geçti tabii, kapalı deil ama 5 vakit namazını kılıyor-sabah dahıl- tabi kılarken kapanıyor
    ona bu konuyu açtıqımı sölersem baya güler
  • quote:

Evet beyler annem geldi 10 dakikaya tarifler elinizde inanmayanlar denesin tadını görsün

Çok malzemeli olmasin

• offf annenin makarnasını yemek isterdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoşMezar

quote:

Evet beyler annem geldi 10 dakikaya tarifler elinizde inanmayanlar denesin tadını görsün

Çok malzemeli olmasin

İtalyan pizzası BUARADA BEYLER ANNEMİN LAPTOPUNDA TUM PİZALARIN VS. VS. YAPILIS WORD DOSYASI VAR KOPYALAYIP BURAYA KOYCAM VE İSTEYENLERE ATCAM BİZZAT İTALYAN PİZZA VE SPAGETTİSİ OLCAK HABERİNİZ OLSUN
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.