Şimdi Ara

ANNEM İTALYAN SORULARI ALIYM-SS GELDİ- (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
331
Cevap
18
Favori
8.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: -ßernard-

EVET BEYLER SORULAR
    EVET BEYLER TARİF GELDİ İLK OLARAK MAKARNA TARİFİ PİZZA DA GELECEK BEKLEYİN BİRAZ GECİKEBİLR...
    ---HAKİKİ İTALYAN TARİFİYMİŞ---(ANNEM DİO)
    Malzemeler
    2 adet domates
    1 adet soğan
    4 y.k. kaşığı zeytinyağı
    2 diş sarmısak (isteğe bağlı)
    1 y.k. domates salçası
    4 çorba kaşığı zeytinyağı
    1/2 demet maydanoz
    1/4 y.k. toz şeker
    1 y.k. tereyağ
    1 s.b. su veya et suyu
    Mercan köşkü> kekik> tuz> karabiber> fesleğen yaprağı
    1/2 paket italyan spagetti
    1 litre su

Tencereye suyu koyup kaynatın. Kaynadıktan sonra içine 2 y.k. sıvıyağ, tuz ve 1/2 paket spagettiyi suya atın ve 8 dakika haşlayın. Haşlanan makarnayı soğuk suya tutmadan kevgirde süzün. Böylece al dente olacaktır. Domatesleri soyun ve küp küp doğrayın. Soğanı ve sarımsağı ince şekilde doğrayın yada rendeleyin. 2 y.k. zeytin yağında soğan ve sarmısağı kavurun. Domates, domates salçası, şeker, tuz, karabiber ekleyip karıştırın. Üzerine su veya et suyunu ilave edip düşük ateşte 15 dk. pişirin. 2 y.k. zeytin yağı, tereyağı, doğranmış fesleğen yaprağı, maydanoz, mercan köşkü ve kekiği ilave ettikten sonra 2 dk. daha ateşte tutun. Sosunuz hazır. Makarnayı tabağa alıp, sosu ilave edelim ve hemen servis yapalım. Bu şekilde pişirilen makarnalarda gözenekler açık olacağından sos ile daha güzel bütünleşecektir

BEYLER EN İYİY YEMEK İÇİN ANNEM ARBELLA MAKARNA VE ÜLKER MARKASINI ÖNERİYOR

Çalıntı tarif

Bu siteden almış :http://www.nesedentarifler.com/category/corba-makarna-pilav/makarna-tarifleri/ verdiği makarna ise Italyan Napolitan Soslu Spagetti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu da linki
    http://www.nesedentarifler.com/italyan-napolitan-soslu-spagetti/
    annen mi yazdı bu tarifi. Tereciye tere satma dostum ben 15 senedir yemek yapıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: WorstCrime

Seria a takip ediyormusunuz ?

arasıra
  • Adamsın adam tarife bak be pizzayıda bekliyoruz

Edit: oha sazan.avi olduk csb imiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lothlórien -- 11 Eylül 2013; 14:37:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Forrestt.

Bu da linki
    annen mi yazdı bu tarifi. Tereciye tere satma dostum ben 15 senedir yemek yapıyorum

iyi aynı tarif olamaz mı dostum ben annemimnkinden copypast yaptım annem de italyada böle yapıyorduk dedi bnde copypast yaptım hangi site olduqu umrumda mı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Forrestt.

Bu da linki

iyi aynı tarif olamaz mı dostum ben annemimnkinden copypast yaptım annem de italyada böle yapıyorduk dedi bnde copypast yaptım hangi site olduqu umrumda mı

Herneyse dostum.

• AĞIR CSB BEYLER HADİ DAĞILALIM..
  • quote:

EVET BEYLER SORULAR
    EVET BEYLER TARİF GELDİ İLK OLARAK MAKARNA TARİFİ PİZZA DA GELECEK BEKLEYİN BİRAZ GECİKEBİLR...
    ---HAKİKİ İTALYAN TARİFİYMİŞ---(ANNEM DİO)
    Malzemeler
    2 adet domates
    1 adet soğan
    4 y.k. kaşığı zeytinyağı
    1 y.k. domates salçası
    1/2 demet maydanoz
    1/4 y.k. toz şeker
    1 y.k. tereyağ
    1 s.b. su veya et suyu
    1/2 paket italyan spagetti
    1 litre su

Tencereye suyu koyup kaynatın. Kaynadıktan sonra içine 2 y.k. sıvıyağ, tuz ve 1/2 paket spagettiyi suya atın ve 8 dakika haşlayın. Haşlanan makarnayı soğuk suya tutmadan kevgirde süzün. Böylece al dente olacaktır. Domatesleri soyun ve küp küp doğrayın. Soğanı ve sarımsağı ince şekilde doğrayın yada rendeleyin. 2 y.k. zeytin yağında soğan ve sarmısağı kavurun. Domates, domates salçası, şeker, tuz, karabiber ekleyip karıştırın. Üzerine su veya et suyunu ilave edip düşük ateşte 15 dk. pişirin. 2 y.k. zeytin yağı, tereyağı, doğranmış fesleğen yaprağı, maydanoz, mercan köşkü ve kekiği ilave ettikten sonra 2 dk. daha ateşte tutun. Sosunuz hazır. Makarnayı tabağa alıp, sosu ilave edelim ve hemen servis yapalım. Bu şekilde pişirilen makarnalarda gözenekler açık olacağından sos ile daha güzel bütünleşecektir

BEYLER EN İYİY YEMEK İÇİN ANNEM ARBELLA MAKARNA VE ÜLKER MARKASINI ÖNERİYOR

aklıma bulaşık makineleri calgonit öneriyor geldi

• Al Capone seni çağırıyor
  • nasıl italyan bu ya makarnayı marketten alıyor
    özetle at yalanını yesinler makarnanı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 11 Eylül 2013; 14:50:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

nasıl italyan bu ya makarnayı marketten alıyor

Makarnayı İtalyadan mı getirecek ha italyadan getirse belki daha güzel olur ama kim uğraşacak
  • O tarif çok zahmetli yav 1 saatimi alır o benim.Daha kolay doyurucu şeyler varsa yaz hocam akşam yapayım

Dipnot:Daha kahvaltı etmedim 6'da derse gidicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

nasıl italyan bu ya makarnayı marketten alıyor

allahım makarnayı italyadan mı getirtelim töbe estaqfurullah
  • quote:

Orijinalden alıntı: fayntenksendyu

AĞIR CSB BEYLER HADİ DAĞILALIM..

he he gine csb ye baqladınız olm neresi csb işte herşeyi söledik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

italya'ya kaç kere gittin?

5-10 kere
  • csb diyenler bi mantıksızlık söyleyebilir mi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-72EAE06B9 -- 11 Eylül 2013; 15:10:58 >
  • quote:

İLK OLARAK SPAGETTİ PİZZA DA GELECEK KALİTELİ YEMEK İÇİN ARBELLA VE ÜLKER ÖNERİLİR

Malzemeler
    2 adet domates
    1 adet soğan
    4 y.k. kaşığı zeytinyağı
    1 y.k. domates salçası
    1/2 demet maydanoz
    1/4 y.k. toz şeker
    1 y.k. tereyağ
    1 s.b. su veya et suyu
    1/2 paket spagetti
    1 litre su

• quote:

Orijinalden alıntı: darknesss45

quote:

İLK OLARAK SPAGETTİ PİZZA DA GELECEK KALİTELİ YEMEK İÇİN ARBELLA VE ÜLKER ÖNERİLİR

Malzemeler
    2 adet domates
    1 adet soğan
    4 y.k. kaşığı zeytinyağı
    1 y.k. domates salçası
    1/2 demet maydanoz
    1/4 y.k. toz şeker
    1 y.k. tereyağ
    1 s.b. su veya et suyu
    1/2 paket spagetti
    1 litre su

allahım hala nediyo ya kanka aynı olamaz mı

• Aboo CSB imis valla oltaya dustuk, PM'den ettigim tesekkuru ve sundugum selam saygilarimi geri aliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

Aboo CSB imis valla oltaya dustuk, PM'den ettigim tesekkuru ve sundugum selam saygilarimi geri aliyorum

kanka ne csb si sallıyolar yhaa bi site yle aynı die olmaz ki yani herşeyi açkladık işte
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.