Şimdi Ara

Annem ile anlaşamıyorum,sizce ne yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,mezuna kaldım,eşit ağırlık okudum ve sayısaldan gireceğim.

Bu yüzden,üstümde çok büyük bir ağırlık var.

Bu yüzden sabahtan başlayıp gece yarısına kadar ders çalışıyorum.

Genelde gece saat 11:00 ve ya 12:00 gibi de bilgisayar oyunu oynuyorum,ve ya film izleyerek kafamı dağıtmaya çalışıyorum,lakin saat 2-3 gibi annem kapıya dikilerek bağıra çağıra modemi çekiyor,ben de kavga olmasın diye susuyorum.
    Bu gün yemekte oturum adam akıllı konuştum annemle,ama hayla anlamıyor,yatacaksın diyor.

Ben şimdiye kadar böyle çalıştım,ve gayet verim aldım,Annem benim tüm verimimi öldürüyor,ne yapmam lazım ?

• kafanı bilgisayara girerek dağıtma çık dolaş hava al bi süre sonra umursamaz
  • Katlanacaksın. Yapacak bir şey yok.
  • dostum 17 yaşındayım gece 2-3'e kadar oyun oynuyorum kimse bir şey demiyor ailenin kişilikleri ve senin onlarda bıraktığın izlenim bu, mezuna kaldığın için kızgında olabilirler geleceğin için endişelide olabilirler çünkü her gün televizyonlarda bilgisayar oynayan kişilerin dikkat dağınıklığı göz problemi gibi şeyleri bas bas bağırıyorlar sana vereceğim en iyi tavsiye mümkünse ilk bilgisayar oyna sonra ders çalış sonrada çık dışarı 1-2 saat hava al geç yat kimse bu seferi sana kızmaz diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byperest -- 24 Ağustos 2014; 21:44:01 >
  • kardeş bu benim 2. senem bende de baskı çok büyük yaklaşık 1 aydır sabah 8 de kalkıp akşam 10 kadar aralar vererek tabiki ders çalışıyorum. yapılan baskının hatti hesabı yok. hakaretlerde cabası. 11 gibi pc açıp 2 saat dota oynuyorum. normal yani sadece 1 sene bu seni kamçılasın.
  • Arkadaşlar,ben öz eleştiriyi yapan bir insanım,ama bu konuda kendimde bir hata görmüyorum.
    Sokağada çıkarım gezerim de,ama her gün sokağa çıkılmıyor,gece film izlememe,oyun oynamama dahi karışılıyor benim canımı sıkan bu ( sadece annem )
    Annem aşırı dominant ve kavgacı bir kişiliğe sahiptir.

@abstr

Kardeş,bendeki baskı ailemden dolayı değil,ben 5 sene mezuna kalsam yine bir şey olmaz çalış derler,o konuda anlayışlı bir ağilem var,ben kendime baskı yapıyorum.
    Akşama kadar durmadan çalışıyorum,gece bir bakıyorum kafam kazan gibi olmuş,kafamı dağıtmam lazım.
    Eğer kafamı dağıtmadan yatarsam yemin ederim kafamı dağıtmadan yatınca,aklımda dolaşan yüzlerce matematik terimleri ile uyuyorum,ve sabah kalkınca başım berbat bir halde oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 24 Ağustos 2014; 22:02:09 >
  • tablet al wın falan al gizli gir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sizce ben ne zaman evleneceğim?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksygen

Arkadaşlar,ben öz eleştiriyi yapan bir insanım,ama bu konuda kendimde bir hata görmüyorum.
    Sokağada çıkarım gezerim de,ama her gün sokağa çıkılmıyor,gece film izlememe,oyun oynamama dahi karışılıyor benim canımı sıkan bu ( sadece annem )
    Annem aşırı dominant ve kavgacı bir kişiliğe sahiptir.

@abstr

Kardeş,bendeki baskı ailemden dolayı değil,ben 5 sene mezuna kalsam yine bir şey olmaz çalış derler,o konuda anlayışlı bir ağilem var,ben kendime baskı yapıyorum.
    Akşama kadar durmadan çalışıyorum,gece bir bakıyorum kafam kazan gibi olmuş,kafamı dağıtmam lazım.
    Eğer kafamı dağıtmadan yatarsam yemin ederim kafamı dağıtmadan yatınca,aklımda dolaşan yüzlerce matematik terimleri ile uyuyorum,ve sabah kalkınca başım berbat bir halde oluyor.

5 yil mezuna kalsan bir sey demeyen aile neden gece oynamana kiziyor anlamadim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hayykko

tablet al wın falan al gizli gir

Bu yorum tutar tüm akrabalarıma selam

• Modemin icini ac. İcindeki led ampullerin baglantisini boz. İsiklar yanmasin. Surekli kapali gibi gorunurse annen kesmekten vazgececektir. Sorarsa artik dayanamadim baskilarina, komple kapattim dersin. Bunu yaparsan modeminin garanti disi kalacagindan suphen olmasin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penguen Gagasi

Modemin icini ac. İcindeki led ampullerin baglantisini boz. İsiklar yanmasin. Surekli kapali gibi gorunurse annen kesmekten vazgececektir. Sorarsa artik dayanamadim baskilarina, komple kapattim dersin. Bunu yaparsan modeminin garanti disi kalacagindan suphen olmasin.

Beğeniler arkadaşa lütfen kesin çözüm :DAWW

• surecın basında bu kadar cok calısman hata aksam yorgun kafayla tekrar yapıp yatman gerekıyorken bılgısayar oynaman dıger bır hatan,hayatını duzgun yasamıyorsun nasıl ders calısıyor nasıl sınava hazırlanılırı hala bılmıyor ve bılıpde dogru durust uygulamayıp ben boyle verım alıyorum demen bır dıger hatan,annenle olan yatıp kalkmak saatının ve net kavgandan daha buyuk sorunların var sen hala modem ısıgındasın tavsıyem bılgısayarı kaldır anne ver ders cızelgenı olustur hocalarının verdıgı soruları coz hayatında basarılar hayatta duzenlı olmak zorundasın baska turlu kayık akıntıda kayıp gıtmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shockwavebjk -- 24 Ağustos 2014; 23:57:20 >
  • Annene laf geçirebilecek, annenle samimi olan biri ya da bi büyüğünüz varsa onların birine anlat durumu, onlar güzelce anlatmaya çalışsın. Yoksa senin anlattıklarını kabullenmesi zor. Hocan falan varsa söyle toplantılarda falan durumu izah etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayykko

kafanı bilgisayara girerek dağıtma çık dolaş hava al bi süre sonra umursamaz

dostum adam saat 12 de annesi pc oynamsına izin vermiyor dısarı çıkmasına mı izin verecek
  • Hayla anlamıyorsa yatacaksın.

• quote:

Orijinalden alıntı: abstr

kardeş bu benim 2. senem bende de baskı çok büyük yaklaşık 1 aydır sabah 8 de kalkıp akşam 10 kadar aralar vererek tabiki ders çalışıyorum. yapılan baskının hatti hesabı yok. hakaretlerde cabası. 11 gibi pc açıp 2 saat dota oynuyorum. normal yani sadece 1 sene bu seni kamçılasın.

Dota vb. oyunları bırakmalısın yoksa çalıştığın dersin verimi olmaz. Deneyimim var bu konuda. Zaten 2.senenmiş, oyunlardan uzaklaş 1 yıl yoksa istediğin sıralamayı alamazsan kendi kendine dersin "ben bu sene kendimi derse yeterince veremedim kafamda oyunlar vardı yani ben bunu hakkettim" diye. Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Penguen Gagasi

Modemin icini ac. İcindeki led ampullerin baglantisini boz. İsiklar yanmasin. Surekli kapali gibi gorunurse annen kesmekten vazgececektir. Sorarsa artik dayanamadim baskilarina, komple kapattim dersin. Bunu yaparsan modeminin garanti disi kalacagindan suphen olmasin.

Haha bizim modem siyahtı annem metin2 oynamama kızıyordu ışıklara siyah bant yapıştırıp oynuyordum

• sınav sürecinde hergün bilgisayar oyunu ve ya film kafa dağıtmak için değmez sil bilgisayarında oyun olarak ne varsa sil ve film izlemeyide bırak bundan 4 hafta önce bende oyun ve yabancı dizi izlerdim ama bu böyle olmucağını farkettim. Dizi izlerken 1 bölüm daha izleyim başlayım.Hep ertelerdim ve kendime koyduğum o 1 saat kısıtlamasına hiç bir zaman uymadım büyük ihtiaml sende uymuyorsundur. Yakın zamanda bırakabiliyosan bırak hem kafan daha dinç olur kesinlikle oynadığın oyunda sinirlendiğin anlar oluyordur ve kafana takılıyor. Hedefine ulaş sonra keyfine bakarsın 1 sene daha kalmak ve ya dandik bir üniversitenin bir bölümüne gittiğinde büyük ihtimal annenin kızdığı günleri arıyacaksın
  • Teşekkürler arkadaşlar,canım çok sıkıldığında biraz LOL isminde bir oyun var,onu oynuyordum,bağımlılık yapmıyor,ama yine de bırakmak en iyisi.

Ben ders çalışırken genelde beni kamçılasın diye,belgesel izlerim,matematik,fizik belgeselleri,evrenin matematiği,kuantum fiziği falan,böyle belgeselleri izlemeseydim ders çalışmayı sevmezdim.
    Yaklaşık 2 aydır,seve seve ders çalışıyorum,resmen ders çalışmak için yer arıyorum.

Sizlere tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 25 Ağustos 2014; 14:53:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.