Bildirim
Annem için Apple önerisi :)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ucuza kaliteli bir android telefon al ekranı büyük.Apple da ortası yok , bahsettiğin telefon çok eski ve zayıf.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3gs bitti artık hic almanın mantığı yok 600 liraya çıkabilirseniz 4s öneririm
quote:
Orijinalden alıntı: Maxıs
Ucuza kaliteli bir android telefon al ekranı büyük.Apple da ortası yok , bahsettiğin telefon çok eski ve zayıf.
Çok yapıcağı bir şey yok açıkcası konuşma yemek tarifleri felan video izleme oyun bir clans of clans oynar :D -
quote:
Orijinalden alıntı: Arda1043
3gs bitti artık hic almanın mantığı yok 600 liraya çıkabilirseniz 4s öneririm
0 4S göremedim vallahi -
Sıfır 4s demedim ki zaten siz sıfır 3gs mi alıcaksınız
quote:
Orijinalden alıntı: Cancanist
quote:
Çok yapıcağı bir şey yok açıkcası konuşma yemek tarifleri felan video izleme oyun bir clans of clans oynar :D
Reis ip4 de clash kasıyo 3gs de dahada kasabilir ama iş görür ama onun yerine s3 mnii al annene yeter benşm arkadasda var senşn annen gibi kullanıyo sıkıntı olmuyo gerçi arkadas yemek tarifi izlemiyo ama clash oynar 2-3 kucuk oyun oynar facede gezer fln kasma yapmıyo bence s3 mini al
Not; iphone 3g den 6 ya kadar kullandım suan ipad air den yazıyorum fanboy değilim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Sıfır 4s demedim ki zaten siz sıfır 3gs mi alıcaksınız
Yani almışken zaten eski cihaz milletin eskileriylede daha fazla eski olmasın dşiye sıfır alırız diye düşündüm -
quote:
Orijinalden alıntı: A NEW LİFE
quote:
Orijinalden alıntı: Cancanist
quote:
Çok yapıcağı bir şey yok açıkcası konuşma yemek tarifleri felan video izleme oyun bir clans of clans oynar :D
Reis ip4 de clash kasıyo 3gs de dahada kasabilir ama iş görür ama onun yerine s3 mnii al annene yeter benşm arkadasda var senşn annen gibi kullanıyo sıkıntı olmuyo gerçi arkadas yemek tarifi izlemiyo ama clash oynar 2-3 kucuk oyun oynar facede gezer fln kasma yapmıyo bence s3 mini al
Not; iphone 3g den 6 ya kadar kullandım suan ipad air den yazıyorum fanboy değilim.
Annemin şuan S4 minisi var fakat apple istiyor
-
Anladım hocam sıfır bulmanız zor olur 3gs veya 4s de ama
quote:
Anladım hocam sıfır bulmanız zor olur 3gs veya 4s de ama
http://www.teknosa.com/urunler/145011252/apple-iphone-3gs-8gb-black-akilli-telefon Buyrun -
Stokda yok zaten nerden bulmayı duşunuyorsunuz zaten 3gsye 600 tl vermek buyuk sacmalık olur bendede 3gs var safaride bile kasıyor
4s ele oturan bir telefon,ios 6 falan da bulursanız şahane olur açıkçası :) Gerçi kendi annemden biliyorum fazla takılmıyolar bizim gibi ufak tefek kasılmalara
quote:
Stokda yok zaten nerden bulmayı duşunuyorsunuz zaten 3gsye 600 tl vermek buyuk sacmalık olur bendede 3gs var safaride bile kasıyor
Almıyalım mı diyorsunuz yani? -
Evet onun yerine o paraya temiz 4s bakın benim tavsiyem
Tamam teşşekür ederim herkese -
Bence ipad alsanız daha iyi olmaz mı? Hem daha uygun olur. Mini Retina olan modeli mesela.
android kullanması biraz zordur.Bence lumia düşünebilirsiniz. -
En uygun fiyat olarak ya ikinci el 5 yada sıfır 5c
Lumia da coc yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- iphone 12 alınır mı
- iphone aramada fotoğraf çıkmıyor
- iphone pil sağlığı kaç ayda düşer
- whatsapp ilk mesaja gitme
- turkcell servis yok
- iphone 16 e fiyat
- iphone 15 pro batarya kaç mah
- iphone se 4. nesil fiyat
- telefona müzik indir ücretsiz
- iphone se 4 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X