Şimdi Ara

Annem için Apple önerisi :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Anneme telefon alacağım bütçemiz kısıtlı daha doğrusu bana almaktan bütçemiz kalmadı Annemde bir Apple cihazi kunlansın diye aklımda ucuz yollu iPhone 3GS var arkadaşlar ne düşünüyorsunuz? Kalın, ele oturan bir telefon istiyor ne önerirsiniz

• Ucuza kaliteli bir android telefon al ekranı büyük.Apple da ortası yok , bahsettiğin telefon çok eski ve zayıf.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3gs bitti artık hic almanın mantığı yok 600 liraya çıkabilirseniz 4s öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: Maxıs

Ucuza kaliteli bir android telefon al ekranı büyük.Apple da ortası yok , bahsettiğin telefon çok eski ve zayıf.

Çok yapıcağı bir şey yok açıkcası konuşma yemek tarifleri felan video izleme oyun bir clans of clans oynar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda1043

3gs bitti artık hic almanın mantığı yok 600 liraya çıkabilirseniz 4s öneririm

0 4S göremedim vallahi
  • Cancanist kullanıcısına yanıt
    Sıfır 4s demedim ki zaten siz sıfır 3gs mi alıcaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: Cancanist

quote:

Ucuza kaliteli bir android telefon al ekranı büyük.Apple da ortası yok , bahsettiğin telefon çok eski ve zayıf.

Çok yapıcağı bir şey yok açıkcası konuşma yemek tarifleri felan video izleme oyun bir clans of clans oynar :D

Reis ip4 de clash kasıyo 3gs de dahada kasabilir ama iş görür ama onun yerine s3 mnii al annene yeter benşm arkadasda var senşn annen gibi kullanıyo sıkıntı olmuyo gerçi arkadas yemek tarifi izlemiyo ama clash oynar 2-3 kucuk oyun oynar facede gezer fln kasma yapmıyo bence s3 mini al
    Not; iphone 3g den 6 ya kadar kullandım suan ipad air den yazıyorum fanboy değilim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Annem için saat tavsiyesi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sıfır 4s demedim ki zaten siz sıfır 3gs mi alıcaksınız

Yani almışken zaten eski cihaz milletin eskileriylede daha fazla eski olmasın dşiye sıfır alırız diye düşündüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: A NEW LİFE

quote:

Orijinalden alıntı: Cancanist

quote:

Reis ip4 de clash kasıyo 3gs de dahada kasabilir ama iş görür ama onun yerine s3 mnii al annene yeter benşm arkadasda var senşn annen gibi kullanıyo sıkıntı olmuyo gerçi arkadas yemek tarifi izlemiyo ama clash oynar 2-3 kucuk oyun oynar facede gezer fln kasma yapmıyo bence s3 mini al
    Not; iphone 3g den 6 ya kadar kullandım suan ipad air den yazıyorum fanboy değilim.

Annemin şuan S4 minisi var fakat apple istiyor

Anladım hocam sıfır bulmanız zor olur 3gs veya 4s de ama

• quote:

Anladım hocam sıfır bulmanız zor olur 3gs veya 4s de ama

http://www.teknosa.com/urunler/145011252/apple-iphone-3gs-8gb-black-akilli-telefon Buyrun
    Stokda yok zaten nerden bulmayı duşunuyorsunuz zaten 3gsye 600 tl vermek buyuk sacmalık olur bendede 3gs var safaride bile kasıyor

• 4s ele oturan bir telefon,ios 6 falan da bulursanız şahane olur açıkçası :) Gerçi kendi annemden biliyorum fazla takılmıyolar bizim gibi ufak tefek kasılmalara

• quote:

Stokda yok zaten nerden bulmayı duşunuyorsunuz zaten 3gsye 600 tl vermek buyuk sacmalık olur bendede 3gs var safaride bile kasıyor

Almıyalım mı diyorsunuz yani?
    Evet onun yerine o paraya temiz 4s bakın benim tavsiyem

• Tamam teşşekür ederim herkese
  • Bence ipad alsanız daha iyi olmaz mı? Hem daha uygun olur. Mini Retina olan modeli mesela.

• android kullanması biraz zordur.Bence lumia düşünebilirsiniz.
  • En uygun fiyat olarak ya ikinci el 5 yada sıfır 5c

• ekotim kullanıcısına yanıt
    Lumia da coc yok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.