Şimdi Ara

Annem eskisi gibi yemek yapamıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Annem 48 yaşında her zaman yemeklerini hiçbirşeye değişmeyeceğim annem nedendir bilmiyorum ama yaptığı yemekler o kadar kötü oluyor ki şu son haftadır hep dikkat ettim Çorba yapıyor tuzu olmuyor,Dolma yapıyor prinçleri pişmiyor ,bir pilav yapıyor lapa gibi oluyor halbuki eskiden ne güzel herşeyi kıvamında yapardı neden merak ediyorum

• bir annen var evde gölgesi bile yeter otur şükret.
  • Senin gibi bir cocugu olduğu icin olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

Senin gibi bir cocugu olduğu icin olabilir
    Hiç annene yemek yaparken gidip yardım ettin mi ? Ya da ne bileyim herhangi bir işinde ona destek oldun mu ? Neymiş 1 haftadır yemekleri yapamıyomuş. Doymaz olm sizin gözünüz. Ne yapsalar yaranamazlar sizlere !
  • quote:

Orijinalden alıntı: messwinchester

Hiç annene yemek yaparken gidip yardım ettin mi ? Ya da ne bileyim herhangi bir işinde ona destek oldun mu ? Neymiş 1 haftadır yemekleri yapamıyomuş. Doymaz olm sizin gözünüz. Ne yapsalar yaranamazlar sizlere !

Neden ordan oturup görmeden etmeden o denli yorum yapıyorsun ? Yardım edip etmediğimi nerden biliyorsun ?? Bu lafları söyleyenlerin hepsinin zengin züppesi birşeyden anlamaz işe yaramayan adamlar olduğunu mu düşünüyorsun ,Kurtul şu saçma önyargılarından!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Lonelyboyusa

quote:

Neden ordan oturup görmeden etmeden o denli yorum yapıyorsun ? Yardım edip etmediğimi nerden biliyorsun ?? Bu lafları söyleyenlerin hepsinin zengin züppesi birşeyden anlamaz işe yaramayan adamlar olduğunu mu düşünüyorsun ,Kurtul şu saçma önyargılarından!!

Bilemem tabi. Buraya böyle bir konu açan başka neler yapabilir ?!

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    tam bu konuyu okurken annem geldi arkadan köfte getirdi bana bi övgüler bi övgüler yağdırıyorum
    sağol annemi mutlu ettin lan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-90E80BC2E

quote:

quote:

Bilemem tabi. Buraya böyle bir konu açan başka neler yapabilir ?!

Alıntıları Göster
    yasi gencmis annenin ama bendede ayni problem var . Ben nedenini yaslanmasinda buluyorum. Her gecen gun dikkati azaliyor, cevikligi dusuyor, unutkanlik basliyor gibi gibi. Buda ev işlerine yansiyor. Daha cok dikkat etmelisin cocogu olarak

• quote:

Orijinalden alıntı: paranormal-adam

yasi gencmis annenin ama bendede ayni problem var . Ben nedenini yaslanmasinda buluyorum. Her gecen gun dikkati azaliyor, cevikligi dusuyor, unutkanlik basliyor gibi gibi. Buda ev işlerine yansiyor. Daha cok dikkat etmelisin cocogu olarak

Alıntıları Göster
    quote:

senin gibi bir cocugu olduğu icin olabilir

Bu biraz ağır oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Königsberg

quote:

senin gibi bir cocugu olduğu icin olabilir

Bu biraz ağır oldu.

Alıntıları Göster
    Menopoz'dan kaynaklanabilir çünkü kadın menopoz'a girince zihinsel fonksiyonları yavaşlar ve konsantrasyon güçlüğü olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demircibu

bir annen var evde gölgesi bile yeter otur şükret.

kesinlikle haklısın dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryner

quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaş, anneni burada niye malzeme ediyorsun... Psikolojini bozarlar. Bak insanlara malzeme veriyorsun sonra da şikayet ediyorsun. Annen rahatsız olabilir, biraz gergin olabilir veya babayla arası iyi olmayabilir. Bu tarz durumları böyle ulu orta açma bence... Abi tavsiyesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ryner

quote:

Alıntıları Göster
    Bizdede oluyo son aylarda benimkide 40 yaşında Galiba yılların verdiği bıtkınlıktır pek haksızda değiller 20 yaşlarından beri her allahın günü 2-3 çeşit yemek yapmak insanı bıktırır

• quote:

Orijinalden alıntı: sinekadam

tam bu konuyu okurken annem geldi arkadan köfte getirdi bana bi övgüler bi övgüler yağdırıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: -Altug

quote:

Orijinalden alıntı: sinekadam

Alıntıları Göster
    Bunu annene sorsana delikanlı

• quote:

Annem 48 yaşında her zaman yemeklerini hiçbirşeye değişmeyeceğim annem nedendir bilmiyorum ama yaptığı yemekler o kadar kötü oluyor ki şu son haftadır hep dikkat ettim Çorba yapıyor tuzu olmuyor,Dolma yapıyor prinçleri pişmiyor ,bir pilav yapıyor lapa gibi oluyor halbuki eskiden ne güzel herşeyi kıvamında yapardı neden merak ediyorum

Yaşla alakalı bir durum bence. Annem 19 yaşında evlenmiş, 45 yaşında. Kaç senedir yemek, temizlik vs. İnsan sıkılır doğal olarak. Ne kadar kötü olursa olsun eline sağlık de, yemeğini ye, sessiz otur

• quote:

Orijinalden alıntı: Fl3me

Bunu annene sorsana delikanlı

Alıntıları Göster
    taş pişirse bayıla bayıla yiyeceksin
  • quote:

+1903
  • Halama da öyle olmuştu. Yemeklerinin anınca bile ağzımız sulanırdı ancak yaşlanınca çok değişiyor gerçekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

taş pişirse bayıla bayıla yiyeceksin

Alıntıları Göster
    Beğenmiyorsan kendin yap!Gelmiş burda sitem ediyor birde.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.