Annem 48 yaşında her zaman yemeklerini hiçbirşeye değişmeyeceğim annem nedendir bilmiyorum ama yaptığı yemekler o kadar kötü oluyor ki şu son haftadır hep dikkat ettim Çorba yapıyor tuzu olmuyor,Dolma yapıyor prinçleri pişmiyor ,bir pilav yapıyor lapa gibi oluyor halbuki eskiden ne güzel herşeyi kıvamında yapardı neden merak ediyorum
bir annen var evde gölgesi bile yeter otur şükret.
Senin gibi bir cocugu olduğu icin olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Blue_Knight
Senin gibi bir cocugu olduğu icin olabilir
Hiç annene yemek yaparken gidip yardım ettin mi ? Ya da ne bileyim herhangi bir işinde ona destek oldun mu ? Neymiş 1 haftadır yemekleri yapamıyomuş. Doymaz olm sizin gözünüz. Ne yapsalar yaranamazlar sizlere !
quote:
Orijinalden alıntı: messwinchester
Hiç annene yemek yaparken gidip yardım ettin mi ? Ya da ne bileyim herhangi bir işinde ona destek oldun mu ? Neymiş 1 haftadır yemekleri yapamıyomuş. Doymaz olm sizin gözünüz. Ne yapsalar yaranamazlar sizlere !
Neden ordan oturup görmeden etmeden o denli yorum yapıyorsun ? Yardım edip etmediğimi nerden biliyorsun ?? Bu lafları söyleyenlerin hepsinin zengin züppesi birşeyden anlamaz işe yaramayan adamlar olduğunu mu düşünüyorsun ,Kurtul şu saçma önyargılarından!!
quote:
Orijinalden alıntı: Lonelyboyusa
quote:
Neden ordan oturup görmeden etmeden o denli yorum yapıyorsun ? Yardım edip etmediğimi nerden biliyorsun ?? Bu lafları söyleyenlerin hepsinin zengin züppesi birşeyden anlamaz işe yaramayan adamlar olduğunu mu düşünüyorsun ,Kurtul şu saçma önyargılarından!!
Bilemem tabi. Buraya böyle bir konu açan başka neler yapabilir ?!
quote:
quote:
Alıntıları Göster
tam bu konuyu okurken annem geldi arkadan köfte getirdi bana bi övgüler bi övgüler yağdırıyorum sağol annemi mutlu ettin lan
Bilemem tabi. Buraya böyle bir konu açan başka neler yapabilir ?!
Alıntıları Göster
yasi gencmis annenin ama bendede ayni problem var . Ben nedenini yaslanmasinda buluyorum. Her gecen gun dikkati azaliyor, cevikligi dusuyor, unutkanlik basliyor gibi gibi. Buda ev işlerine yansiyor. Daha cok dikkat etmelisin cocogu olarak
quote:
Orijinalden alıntı: paranormal-adam
yasi gencmis annenin ama bendede ayni problem var . Ben nedenini yaslanmasinda buluyorum. Her gecen gun dikkati azaliyor, cevikligi dusuyor, unutkanlik basliyor gibi gibi. Buda ev işlerine yansiyor. Daha cok dikkat etmelisin cocogu olarak
Alıntıları Göster
quote:
senin gibi bir cocugu olduğu icin olabilir
Bu biraz ağır oldu.
quote:
Orijinalden alıntı: Königsberg
quote:
senin gibi bir cocugu olduğu icin olabilir
Bu biraz ağır oldu.
Alıntıları Göster
Menopoz'dan kaynaklanabilir çünkü kadın menopoz'a girince zihinsel fonksiyonları yavaşlar ve konsantrasyon güçlüğü olur.
quote:
Orijinalden alıntı: demircibu
kesinlikle haklısın dostum
quote:
Orijinalden alıntı: Ryner
quote:
Alıntıları Göster
Arkadaş, anneni burada niye malzeme ediyorsun... Psikolojini bozarlar. Bak insanlara malzeme veriyorsun sonra da şikayet ediyorsun. Annen rahatsız olabilir, biraz gergin olabilir veya babayla arası iyi olmayabilir. Bu tarz durumları böyle ulu orta açma bence... Abi tavsiyesi.
quote:
Orijinalden alıntı: Ryner
quote:
Alıntıları Göster
Bizdede oluyo son aylarda benimkide 40 yaşında Galiba yılların verdiği bıtkınlıktır pek haksızda değiller 20 yaşlarından beri her allahın günü 2-3 çeşit yemek yapmak insanı bıktırır
quote:
Orijinalden alıntı: sinekadam
tam bu konuyu okurken annem geldi arkadan köfte getirdi bana bi övgüler bi övgüler yağdırıyorum sağol annemi mutlu ettin lan
quote:
Orijinalden alıntı: -Altug
quote:
Orijinalden alıntı: sinekadam
Alıntıları Göster
Bunu annene sorsana delikanlı
quote:
Annem 48 yaşında her zaman yemeklerini hiçbirşeye değişmeyeceğim annem nedendir bilmiyorum ama yaptığı yemekler o kadar kötü oluyor ki şu son haftadır hep dikkat ettim Çorba yapıyor tuzu olmuyor,Dolma yapıyor prinçleri pişmiyor ,bir pilav yapıyor lapa gibi oluyor halbuki eskiden ne güzel herşeyi kıvamında yapardı neden merak ediyorum
Yaşla alakalı bir durum bence. Annem 19 yaşında evlenmiş, 45 yaşında. Kaç senedir yemek, temizlik vs. İnsan sıkılır doğal olarak. Ne kadar kötü olursa olsun eline sağlık de, yemeğini ye, sessiz otur
quote:
Orijinalden alıntı: Fl3me
Bunu annene sorsana delikanlı
Alıntıları Göster
taş pişirse bayıla bayıla yiyeceksin
quote:
+1903
Halama da öyle olmuştu. Yemeklerinin anınca bile ağzımız sulanırdı ancak yaşlanınca çok değişiyor gerçekten.
quote:
Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay
taş pişirse bayıla bayıla yiyeceksin
Alıntıları Göster
Beğenmiyorsan kendin yap!Gelmiş burda sitem ediyor birde.