Şimdi Ara

Annem babamı aldatıyor,babama söylesem katil olur,ne yapmalıyım?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
11.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lanet olsun whatsappta konuşmaları yakaladım,iğrendim annemden resmen.Kardeşim 4 ay önce aynı şekilde öğrenmiş aynı korkuyla kimseye söyleyememiş,psikolojisi bozulmuş.Arkadaşlar akıl fikir verin ne yapacağız,o kadınla artık beraber yaşamak istemiyoruz,babamız bunu haketmiyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annen uyurken annenin telefonundan o adam ile iletişime geç. Onu çok özlediğini acil görüşmek istediğini yaz ve mümkünse mobese olmayan bir yere çağır gelince de sopa demir ne varsa giriş. Sonra gel eve durumu babana açıkla annen hakkında kararı versin döver mi sever mi affeder mi bilemem.

Şimdi kimse tiriviri yapmasın. Bayan evinde kocasından huzuru bulamıyorsa mutluluğu bulamıyorsa bir başka adamda bulmaya başladıysa bunu aldatarak yapmasın. Madem evinde huzurun mutluluğun yok boşan kendine yeni bir hayat kur. Aynı durum bir erkek içinde geçerli. Hastalıkta ve sağlıkta diyerek bir yuva kurduğun kişiyi aldatmak çok büyük ahlaksızlık örneğidir.
    Ilişkisi olduğu hanımın yanına neden cephaneyi yüklenip gelsin? Bu senin mantığına uyuyorsa tartışmaya gerek yok :)

Kimse kusura bakmasın aynısını annem babama yapsa annem adamı kafalamış olsa dahi o adama zarar vermeden benim içim rahat etmez. Evli olduğunu bildiği bir kadınla ilişki yaşamayı midesine yediren adamın o midesini sökerim. Annemin de suratına tükürür babama havale ederim. Ne yapacaksa o yapsın ama o günden itibarende o anne benim için bitmiştir.

Evinde mutluluğun yoksa çare aldatmak değildir. Aldatan insan en büyük namussuz,haysiyetsiz karaktersizdir.
  • +18 tarzı mesajlar mı vardı ?
    Direk babana söyle bu arada
  • Hoş geldin arkadaşım sakın babanıza birşey söylemeyin

Kadınlar kocalarından ilgi sevgi bekler kadınlar için bu durum çok önemli

Annenize destek yardımcı olun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim yakaladığında konuşmuş hiç umrunda bile olmamış.Aynı tas aynı hamam devam etmiş.Konuşsamda inkar edip,su üstüne çıkmaya çalışacağına eminim.Öyle de bir karaktere sahip.Babama söylesem bi dert söylemesem bi dert.Kötü birşey yapmayacağını bilseydim direk söylerdim ama.Off of,

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zakallisahis

Kardeşim yakaladığında konuşmuş hiç umrunda bile olmamış.Aynı tas aynı hamam devam etmiş.Konuşsamda inkar edip,su üstüne çıkmaya çalışacağına eminim.Öyle de bir karaktere sahip.Babama söylesem bi dert söylemesem bi dert.Kötü birşey yapmayacağını bilseydim direk söylerdim ama.Off of,

Aile büyüklerine söyle onlar gerekeni yapar.
  • Aynısı babana olsaydı aynı tepkiyi vermezdin. Burası Türkiye hocam inkâr etsen de bu bir gerçek. Ben evliliğe bu yüzden karşıyım abi bir insan zaten aynı insana bir ömür nasıl katlanabilir ki?

• Babana biraz saygın varsa söylersin. Fakat babana söylemeden önce yumşatman lazım , senin arkandayız baba vs diye .

Babanın yerine koy kendini ve çocuklarından ne beklerdin ? 1-Çocuklarının sana haber vermesin eşin seni aldatırken haberin olmasın , 2-çocukların seni bilgilendirsin . Al çocuklarını ve boşan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CA6EED738 -- 17 Temmuz 2017; 0:45:15 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Annene ekmek bıçağı çek babamı neden aldattın bizi kimden peydahladın de onu öldür

• Annen uyurken annenin telefonundan o adam ile iletişime geç. Onu çok özlediğini acil görüşmek istediğini yaz ve mümkünse mobese olmayan bir yere çağır gelince de sopa demir ne varsa giriş. Sonra gel eve durumu babana açıkla annen hakkında kararı versin döver mi sever mi affeder mi bilemem.

Şimdi kimse tiriviri yapmasın. Bayan evinde kocasından huzuru bulamıyorsa mutluluğu bulamıyorsa bir başka adamda bulmaya başladıysa bunu aldatarak yapmasın. Madem evinde huzurun mutluluğun yok boşan kendine yeni bir hayat kur. Aynı durum bir erkek içinde geçerli. Hastalıkta ve sağlıkta diyerek bir yuva kurduğun kişiyi aldatmak çok büyük ahlaksızlık örneğidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih Pehlivan

Aynısı babana olsaydı aynı tepkiyi vermezdin. Burası Türkiye hocam inkâr etsen de bu bir gerçek. Ben evliliğe bu yüzden karşıyım abi bir insan zaten aynı insana bir ömür nasıl katlanabilir ki?

Çok haklısın. Aldatan babaları olunca annelerine söylemezler bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

Annen uyurken annenin telefonundan o adam ile iletişime geç. Onu çok özlediğini acil görüşmek istediğini yaz ve mümkünse mobese olmayan bir yere çağır gelince de sopa demir ne varsa giriş. Sonra gel eve durumu babana açıkla annen hakkında kararı versin döver mi sever mi affeder mi bilemem.

Ne kadar mantıktan uzak bir tavsiye. Ya adam bıçakla silahla gelse? Adam çocuğa zarar verse?

• Annenle babanın ilişkisini çok merak ettim. Öldürecek kadar vahşi biriyse tahmin ettiğim gibi.

Madem babanın katil olmasını istemiyorsun ikna et. Annen uzaklaşsın. Siz de babanızı sakinleştirin. "Boşver baba sen katil olup hapse girersen biz ne yaparız, değmez o kadına , o bizim annemiz değil , sen daha iyilerine layıksın." Gibi şeyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orange. -- 17 Temmuz 2017; 16:35:12 >
  • Baban 2 nizi de geçindirebilecekse babanla konuş boşansınlar ve taşının yeni bir hayata başlayın. Ya da adamı bul bir şekilde annenin telefonundan falan bir güzel döv ya da dövdürt sonra devam ederlerse babana söyle. O o zaman napacağını bilir bence.

• Orange. O kullanıcısına yanıt
    Ilişkisi olduğu hanımın yanına neden cephaneyi yüklenip gelsin? Bu senin mantığına uyuyorsa tartışmaya gerek yok :)

Kimse kusura bakmasın aynısını annem babama yapsa annem adamı kafalamış olsa dahi o adama zarar vermeden benim içim rahat etmez. Evli olduğunu bildiği bir kadınla ilişki yaşamayı midesine yediren adamın o midesini sökerim. Annemin de suratına tükürür babama havale ederim. Ne yapacaksa o yapsın ama o günden itibarende o anne benim için bitmiştir.

Evinde mutluluğun yoksa çare aldatmak değildir. Aldatan insan en büyük namussuz,haysiyetsiz karaktersizdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

Evet orayı atlamışım ama sürekli yanında bunları taşıyan heriflerden biri olabilir. Arıza bir tip olabilir. Belki sporcudur o değnek sopa mopa işe yaramaz. Yine de çok mantıksız bir tavsiye çünkü adamın ne olduğunu bilmiyorsun.

Sen öyle yaparsın.

• Ailen de güvenebileceğin bir büyüğe durumu anlat. Amca, dayı, dede kim olursa. Bu kepazeliği babandan gizleyerek ona kötülük yapmış olursun. Ama bir büyüğüne danış yakın akrabalarından. mümkünse erkek olsun.

• Babana soyleyip adamın hayatını yakma en azından sımdılık. Al annenı atarlı gıderlı restını cek konus ama bunun oncesınde gereklı onlemlerı al hala devam edıcek mı dıye haberdar olabılcegın yontemler varsa arkadaslar yazsın ve yakın takıpe al bakalım ayrıca adamın numara vs kaydet bır yere takıp et onu da. Devam ederlerse artık gerısını bılmıyorum ınsallah baban basına ıs acmaz
  • Teyzen falan varsa olayı buyutmeden bir an önce ona anlat kardeşim buradaki tavsiyeleri dinleme önce anlat teyzene o konussun annenle

• Aslında senin annen babanı aldatmaktan daha büyük hatalar yapmış. Yazık valla.

• naptın topraaaaaam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.