Şimdi Ara

ANNELERİNİZİN BÜYÜKLERİNİZİN AKRABALARINIZIN KIYMETİNİ BİLİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Annem yaklaşık onbeş gün kadar evde yoktu babam ve ben vardık evde ev bomboştu neredeyse onbeş gündür son kalan büyüğümüz dedem hastalanınca onun yanına memlekete gitti dedem yaşlı 85 yaşında artık haberini bekliyordum ben ama Allaha şükür ki iyi oldu

insan onlar varken pek değerlerini bilmiyor anlamıyor ama onları kaybedince bulamayınca değerlerini anlıyor diğer dedemi hiç tanımadım ben doğmadan ölmüş babanemle annanem kırk gün arayla vefat ettiler ikisinide çok özlüyorum bayramlarda onlarla beraber olmayı annanemin sabahları üstümüzü açıp kalkın artık saat kaç oldu Allah çok yatanı sevmez demesini Babanemin gidin kurbanınızı bir daha kendi evinizde kesin başım kaldırmıyor artık derken içten için içinde o gürültünün hoşuna gidiyor olmasını çook özlüyorum..

hele annem onbeş gün dedemin yanına kadar gitti hem onu çok özledim hem evdeki boşluğu anlatamam sizlere

onlar sağken değerlerini bilmiyoruz ama kaybettiğimiz zaman çok arıyoruz emin olun eğer büyükleriniz sağ ise gidin hallerini hatırlarını sorun ellerini öpün helaliklerini alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 11 Mart 2009; 22:09:52 >

• Kimileri yalnızlığı sevmezler benim gibi. Ne zaman biri evime gelse kendimi yalnız hissederim. Ancak onlar hatırlatabiliyor.
  • dediğim gibi dostlar büyüklerimizin dedelemizin ninelerimizin kıymetini bilelim hadi herkese iyi geceler tüm yurda tekirdağdan hakkariye herkese selamlar olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 12 Mart 2009; 0:31:07 >
  • Doğru söylüyorsun 3 aydır ailemden uzağım nasıl bir duygu olduğunu iyi bilirim
  • bende çok kalabalık evde büyüdüm

önce evde kalan dedem sonra nenem , 2 sene önce babam ve şimdi istanbuldayım bambaşka bi yaşam ....

çok iyi anlıyorum seni , bazen eve gidiyorum annem işte kardeşim okulda bi kötü oluyor insan
  • Annem Babam Dedem Nenem Akrabalarım Hepsine Kurban Olayım
    Benı Bu Yaşa Kadar Getirtiler Hiç Birley'i Eksik Ettirmediler Şuan Haklarını Ödüyorum
    Çok Doğru Diyorsun Anne Babamız Ailemiz Ve Akrabalarımızın Değerini Bilmek lazım
    Ben Askerdeyken 365 Gün Anne Babamı Aradım İnanın Çok Bağlıyım Aileme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Brother~ -- 12 Mart 2009; 0:52:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yunanistanın kıymetini bilin
    10 yıl önce açıldı
    Boyunuzun kıymetini bilin
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • cok haklisin
  • şu hayatta en korktuğum şey sevdiklerimi kaybetmek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.