Şimdi Ara

Anneler Günü Kampanyası [PARAF/PARAFLY] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
587
Cevap
28
Favori
21.362
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi de parafly sitesinde daha yayınlanmadığı için silinip silinmeyeceği henüz belli değil.
  • Arkadaşın dediği gibi sitede yayınlanmış ve kampanyaya kayıt kabul ediyor. İnternet bankacılığında da katılımdan sonra gözüktü. Yarın tutar katılımı durdurur filan ne olur ne olmaz ben gönderdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: joyce84

iyi de parafly sitesinde daha yayınlanmadığı için silinip silinmeyeceği henüz belli değil.

parafly ın sitesinde de gözüküyor ve silinme durumu yok.

https://www.parafly.com.tr/Kampanyalar/KampanyaDetay/5085

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paladyum -- 30 Nisan 2015; 16:27:53 >
  • 1-10 mayıs arasında yapılan toplam 500 TL'lik alışveriş. Ayrı ayır şeyler alınabilir. Ayrıca başka kampanyalar ile de birleştirebilir çünkü diğer kampanyalar ile birleştirilemez diye belirtilmemiş. Hem parafgünü indiriminden hem de anneler günü kampanyasından yararlanabiliriz sanırım.
  • Anneler Günü+Mudo %10+Parafgünüm ne puan verir ama

Düzeltme: Mudo kampanyası için son gün 30 Nisan'mış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChemtraiLs -- 30 Nisan 2015; 16:33:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Anneler Günü+Mudo %10+Parafgünüm ne puan verir ama

Arkadaş mudo Da sırf Çelçöp. Ouan için aldık gecen gün 100 tl gift kartı 65 zor sattım

Nerden kombo yapılıp ne alınır. Her teklife açığım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Anneler Günü+Mudo %10+Parafgünüm ne puan verir ama

Hocam mudonun internet sitesinde gecerlimi acaba? Bilginiz varmidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal2003

Arkadaşlar bir sorum olacak.Ben kartı daha yeni aldım ve hiç kullanmadım o yüzden yardımcı olursanız sevinirim.Bu kampanya alışverişini paraf günümde yaparsam bana ekstra parafpara kazandırır mı acaba.Yoksa sadece 40 tl mi veriyor.

şartlarda paraf günüm ve ya başka kampanyalar ile birleştirilemez gibi bir kısıtlama yazmıyor. ama yine de belli olmaz tabi.

para günüm ile ilgili bir kısıtlama yoksa %13 lük bir avantaj sağlıyor.

konu hakkında net bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
  • Valla ben Mudo Outlet'ten öylesine uygun ve güzel şeyler aldım inanamazsınız (Hem mağaza hem de web sitelerinden)

Hala 150 TL yüklü Girftcard duruyor. Burada en önemli şey sabır. Beklemek ve ara ara kontrol etmek.

Malesef Mudo kampanyası mayısta geçerli olmayacak gibi. GAP %10 parafpara kampanyası yaparlarsa doğacak çocuğum için 500 TL'lik alışveriş yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hceb

quote:

Arkadaşlar bir sorum olacak.Ben kartı daha yeni aldım ve hiç kullanmadım o yüzden yardımcı olursanız sevinirim.Bu kampanya alışverişini paraf günümde yaparsam bana ekstra parafpara kazandırır mı acaba.Yoksa sadece 40 tl mi veriyor.

şartlarda paraf günüm ve ya başka kampanyalar ile birleştirilemez gibi bir kısıtlama yazmıyor. ama yine de belli olmaz tabi.

Paraf/Parafly'ın neredeyse bu tarz her kampanyasından Parafgünüm ile birleştirerek faydalandım. Kesin bilgi ama yaymayalım

• benim merak ettiğim tekstilin içine ev tekstili giriyor mu? 300 tl lik bir ödemem var onu ödemek istiyorum.
  • Beyler elektronik yaziyor da cep telefonu elektronige dahildir dimi
  • N11 den yada hb'den vs altın alsak kuyum olarak mi gecer acaba?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hceb

quote:

Paraf/Parafly'ın neredeyse bu tarz her kampanyasından Parafgünüm ile birleştirerek faydalandım. Kesin bilgi ama yaymayalım

5 kat paraf puanla birleşir mi acaba paraf günümde

• Sorular sorular

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Okuma, anlama özürlü ya da hayatında ilk defa kart kullananan, ilk defa kampanyaya katılacak olanlara özel açıklamadır.Bu kıstaslara girmeyenlerin okumasına gerek yoktur.

@panick666 öncelikle haber için teşekkürler... Sen bu gruba girecek adamlara açıklayıcı 100 madde de yazsan, bu gruba girsin ya da girmesin 101.soruyu soracak adam çıkacaktır diyecektim ki.... 101,102,103 gelmiş zaten...
  • bilge bir arakdaş geçerli web sitelerini yazarsa tadından yenmeyecek.
  • alışverişin paraf kartla yapılması şart mı, bonus kartımla yapsam paraf para kazanabilir miyim?
  • adakif A kullanıcısına yanıt
    olmuşsun sen

• Kuyumcudan 5 gram altın alıp anında bozdursak, Paraf indirimi ile birleştirip ne kadar kar bırakır acaba? Paraf günü indirimi al sata gitse 40 TL puan bize kalır heralde.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.