Onbaşı
09 Mart 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 7 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Herkese merhaba arkadaslar bisey sormak istiyorum. Bir arkadasim var ve hile oldugu oyun tarzindan vs yuzde 99.9 belli.
Ve sol ust ekranda surekli oturum acti yazisi cikiyor bunu bilen varmi ? Bana hile yok diyor ama ne zaman oturum acti yazilari cikmaya baslarsa adam global gibi oynamaya basliyor oncesinde noob gibi :)
Bilen varsa cevaplaraa menmun olurum hilenin bu tip durumlari varmi? Ben yuzde 99.9 eminim ama kabul etmiyor temizim diyor. Oyun boyunca solda sadece o kisinin surekli oturum acti yazisi cikiyor oyun icinde olmasina ragmen
Not: oyun csgo
alınık steam hesabı sadece csgo olması yeterlıdır. rutbede keles1-keles2-cıftkeles olabılır.
envanterde bıcak vs de olabılır ona gore fıyatı konusuruz.
Merhaba arkadaslar
temiz dizel aracımı kredımı kapatmak ıcın satıyorum
uste para alabılecegım arabalarla takas olabılır.
aracımın pazarlık payı vardır
ılanımhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-acill-fiyat-dustu-dolu-paket-astra-sunroof-plusmultimedya-187981427/detay/
veya ılan numaram 187981427
herkese merhaba
online bir sitedeki tüm üyelere msj gönderecek bir proğram yazdırmak istiyorum yazabilen varsa lütfen irtibata geçsin ÜCRETİ konusulur.
Hüseyin MACİT
herkese merhaba
online bir sitedeki tüm üyelere msj gönderecek bir proğram yazdırmak istiyorum yazabilen varsa lütfen irtibata geçsin ÜCRETİ konusulur.
Hüseyin MACİT
herkese merhaba
Hüseyin MACİT
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 5 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 251
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 1.491 (Bu ay: 16)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 18 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.