Şimdi Ara

Anne karnında bebeğimizi kaybettik

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nereden başlasam bilmiyorum. Dün bile forumda bebeğimize hazırlık yapıyoruz derken bugün bebeğimizin anne karnında vefat ettiği haberini aldık. Henüz 10 haftalık kadar olsa da o kadar büyük bir heyecanla bekliyorduk ki anlatamam. Çok zor bir duygu, daha bu aşamada bile. Gerçekten çok büyük bir heyecanla bekliyorduk. Kendimi tutmakta çok zorlanıyorum. Allah'ım böylesini hayırlı görmüş. Veren de O, alan da... Başımız üstüne deyip sabır ile acımızın geçmesi için dua ediyoruz. Sizlerle paylaşıp biraz olsun rahatlamak istedim. Allah'ım beterinden korusun her daim cümle evlatlarımızı... Dua edenlerden Allah razı olsun...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kafamı dağıtmak için bir şeyler yapmaya çalışıyorum. Birileriyle konuşmaya bişeyler yapmaya çalışıyorum. Gülüp geçiştirmeye çalışıyorum. Ne zormuş bu duygu

• Geçmiş olsun sevgili kardeşim, tez zamanda aciniz geçer umarım. Yine nasip olur inşallah sıkma canini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veren de o, alan da.. ne güzel özetlemişsiniz.

Rabbim yüreğinize Hz.Eyüp'ün sabrını nakşetsin inşallah
  • Kardeşim Allah yardımcın olsun. Rabbim böylesini hayırlı görmüş. Bazen insanlar isyan edebiliyor bu nasıl hayır böyle mi hayır olur diye. Sakın bu aşamaya gelme. Beterin beteri vardır anne karnında vefat ederek anneyi zehirleyebilir di daha kötü şeyler olabilirdi. Allah korusun Doğumdan sonra olabilirdi. İnsanlar evde kuşu kedisi ölünce bile neler yaşıyor. Evlat acısı. Ama unutmaki tek değilsin en önemlisi eşin var. Ne kadar moralin bozuk olsa da eşine belli etme gül onu güldür. Çık dışarı ağla bağır çağır ama evde huzuru Güler yüzü sağla.

Allah yardımcımız olsun. Sınav dünyası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 10 haftadan önce vefat eden bebeklerde kromozomal anomali riski çok yüksek belki sağlıklı doğamayacaktı gene olur inşallah başınız sağolsun daha iyi haberlerinizi bekliyoruz

• Allah razı olsun arkadaşlar cümlenizden. Şimdi alıyorlar bebeğimizi. Bu halde bile ne kadar zormuş evlat acısı. Vallahi dünyanın hiçbir şeyine değişilmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cezaevinde Yaşam Nasıl?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ailenin direği olmak böyle bişi dik durmak zorundasın. Bende Bi dünya sıkıntıdan geçtim. 30 yaşındayım son 1 yılda yaşadıklarımı Bi ben bide Allah bilir. Sabır sadece sabır ve tevekkül

• Allah yardımcınız olsun.

• Allah sabır versin hocam.

• Başınız saolsun,Allah sabır versin hocam. Kelimetlerin kifayetsiz kaldığı amlardan biri malesef ...

• Çok zor durum kendi kanından ve canından bir parçayı her nekadar düşükte olsa insan duygu seliyle boğulur.Allah sabır versin.

• Allah razı olsun tekrar tekrar arkadaşlar. Gerek burdan gerek özelden yazan dua eden destek olan herkesten Allah razı olsun. Yani bu kadar küçükken bile evlat acısı o kadar zor ki. Allah herkesin evladını annesine babasına bağışlasın

• Geçmiş olsun hocam ...

• Başınız sağolsun,Allah sabır versin.

• Allah sabır versin.

• Geçmiş olsun, doktorlar bir sebep söylediler mi ?

• Guzel kardesim bununla geçmiş olsun inşallah.

Kafana takmamaya bak.

Eşine moral ver bol bol.

Bayanlar zor atlatir.

Veren de Allah, alan da Allah...

Sakın isyan etme..

Allah bir kapiyi kapar bir kapiyi acar.

Uzulme demek adet olmuş, ama dogrusu bu uzulme lütfen.

Sizin için hayirlisi buymus belki daha iyisi olacak belki daha sağlıkli bir bebek gelecek...

• Başınız sağolsun, Allah sabır versin hocam.
  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun hocam sizler gibi dua eden yanımızda olan tüm arkadaşlarımızdan. Çok zor geçiyor ama şoku atlatmaya başlıyoruz biraz biraz. Atlatmak zorundayız da. Allah kimseye yaşatmasın gerçekten çok zor. O kadar heyecanla bekliyorduk ki. Tir tir titriyordum üstlerine. Nasibi bu kadarmış. Rabbim böylesini en hayırlısı olarak görmüş. Başımız üstüne dedik. Sabır ile daha iyi olmaya çalışıyoruz inşallah. Allah razı olsun sizlerden

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.