Şimdi Ara

Anlık kota bilgisi öğrenme?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,ben Turkcell mininote kullanmaktayım.Kampanya dahilinde ayda 4 gb internet paketi ile birlikte kullanıyorum ancak son zamanlarda modemim bozuldu ve bende Turkcell'e kaldım.Video,resim falan derken iyice birikmiş ve kota azalmış.2 günlük bilinmeyen sonuçtaki kalan kota 1 gb kadar.Ayın 25 ine kadar süre var.Anlık öğrenebileceğim bir sistem yok mu?Saçma sapan bir şekilde 2 gün boyunca kalan veriyi göstermeyerek müşteriye gizli tuzak hazırlamışlar akıllarınca...

Acil yardım bekliyorum arkadaşlar.Bu Turkcell'in tuzağına düşmek istemiyorum.

• vodafone'da kota bilgileri anlık olarak gösteriliyor.
    turkcell vodafone kadar olamamış.
  • Ya zaten ne kadar sinirlendim anlatamam.Ben o kadar kampanyaya katılayım ama sen gel bana oyun oyna...

Neyse bundan sonra bir şekilde modemi yaptırmak zorundayım yoksa hep mobil sürümde gezeceğim sanırım forumda...
  • yakında sunarlar biraz daha kota aşımından götürsün paraları
  • quote:

Orijinalden alıntı: bizimdenizci
    yakında sunarlar biraz daha kota aşımından götürsün paraları

turkcellde de fatura stop var, 199 tl :p
  • Bende acayip uyuz oldum bu uygulamaya, Net paketim var, Yenilenmesine 7 gun var, Sms geliyor, paketinizin limiti bitmek üzere diye, Sorgulama yapıyorum %25i duruyor, Ancak 48 saat gecikmeli, Su anda bitip bitmedigini bilmiyorum.Ya kullandığımda fazladan ücret ödeyeceksem diyede kullanmıyorum.Turkcellden beklenmeyecek bir düşüncesizlik.
  • Turkcell herşeyi düşünür aslında ama mutlaka düşündüğü bişey vardır :) oda bu adam nasıl farkında olmadan kotayı aşar da nasıl parasını alırım düşüncesidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ttnet te var mı böyle bişey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.