Arkadaşlar merhaba,ben Turkcell mininote kullanmaktayım.Kampanya dahilinde ayda 4 gb internet paketi ile birlikte kullanıyorum ancak son zamanlarda modemim bozuldu ve bende Turkcell'e kaldım.Video,resim falan derken iyice birikmiş ve kota azalmış.2 günlük bilinmeyen sonuçtaki kalan kota 1 gb kadar.Ayın 25 ine kadar süre var.Anlık öğrenebileceğim bir sistem yok mu?Saçma sapan bir şekilde 2 gün boyunca kalan veriyi göstermeyerek müşteriye gizli tuzak hazırlamışlar akıllarınca...
Acil yardım bekliyorum arkadaşlar.Bu Turkcell'in tuzağına düşmek istemiyorum.
vodafone'da kota bilgileri anlık olarak gösteriliyor. turkcell vodafone kadar olamamış.
Ya zaten ne kadar sinirlendim anlatamam.Ben o kadar kampanyaya katılayım ama sen gel bana oyun oyna...
Neyse bundan sonra bir şekilde modemi yaptırmak zorundayım yoksa hep mobil sürümde gezeceğim sanırım forumda...
yakında sunarlar biraz daha kota aşımından götürsün paraları
quote:
Orijinalden alıntı: bizimdenizci yakında sunarlar biraz daha kota aşımından götürsün paraları
turkcellde de fatura stop var, 199 tl :p
Bende acayip uyuz oldum bu uygulamaya, Net paketim var, Yenilenmesine 7 gun var, Sms geliyor, paketinizin limiti bitmek üzere diye, Sorgulama yapıyorum %25i duruyor, Ancak 48 saat gecikmeli, Su anda bitip bitmedigini bilmiyorum.Ya kullandığımda fazladan ücret ödeyeceksem diyede kullanmıyorum.Turkcellden beklenmeyecek bir düşüncesizlik.
Turkcell herşeyi düşünür aslında ama mutlaka düşündüğü bişey vardır :) oda bu adam nasıl farkında olmadan kotayı aşar da nasıl parasını alırım düşüncesidir.