Şimdi Ara

ANLAYIŞSIZ BİR SEVGİLİYE NASIL DAVRANILMALI???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÇOK İYİSİNİZ SİZE GÖRE İYİ BİR İLİŞKİ YAŞIYORSUNUZ VE BÜTÜN İMKANLARINIZI ZORLUYORSUNUZ VE MADDİ MANEVİ HER KONUDA SEVDİĞİNİZ İNSANI HOŞ TUTMAYA ÇABA GÖSTERİYOR İCAP ETTİĞİNDE SEVGİNİZ İÇİN AÇ BİLE KALIYORSUNUZ... ANLATMAK ,İSTEDİĞİM OLDUKÇA FEDAKARSINIZ... VE SEVDİĞİNİZ İNSANA DELİ GİBİ AŞIKSINIZ... VE YAPTIĞINIZ BİR İYİLİĞİN GÜZELLİĞİN BİR KARŞILIĞI OLSUN DİYEDE DÜŞÜNMÜYOR ÇIKARSIZCA SEVİYORSUNUZ... SEVGİLİNİZDE SİZİ SEVDİĞİNİ SÖYLÜYOR FAKAT BİR TÜRLÜ MUTLU OLMUYOR... NE YAPSANIZ SUÇ NE ETSENİZ SUÇ NASIL DAVRANSANIZ SUÇ... BÖYLE BİR SEVGİLİNİZ OLSA ONA DERDİNİZİ VE SEVGİNİZİ NASIL ANLATIRDINIZ... BEN BUGÜN BU SORUNU YAŞIYORUM... FİKİRLERİNİZE GÖRE KENDİ TAVRIMI BELİRLEMEK İSTİYORUM... BANA YARDIM EDİN...

• kadınlar erkeklerin değişmeyeceğini

erkekler de kadınların değişeceğini sanırmış ama

ikisi de yanılırmış

yapacağın şey

önce

sonra

daha sonra

• Bunları buraya yazdığın gibi onada söylediysen ve hala bu devam ediyorsa daha ne bekliyorsun kardeşim. Aç kanatlarını uç git.
    Yüksekten uçmak lazım bazen. Kartalsan yüksek uçacaksın. Gerçekten seni seven ulaşabilsin sana. Sen ne diye alçalıyorsun kardeşim.
    Ama eğer serçeysen sana söyleyebileceğim birşey yok. İçine atmayı becerebiliyorsan da eninde sonunda o kalbin bu çarpıntıya dayanmaz haberin olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semerci -- 21 Mart 2005, 10:07:22 >
  • PEKİ HERŞEYE RAĞMEN ONU SEVİYORSAN VE HAYAT ONSUZ YAŞANMAYACAK KADAR BETER BİR HAL ALIYORSA BU DÜŞÜNCEDEN NASIL KURTULUR İNSAN? ONSUZ OLMAYI GÖZE ALAMIYORSAN? O ZAMAN NE YAPARDIN?
  • ilk önce sana yaşın kaç diye sorardım.
    Malum 17 yaşında onsuz olmuyorla 25 yaşında onsuz olmuyor diyen kişi arasında uçurumlar kadar fark var değilmi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi semerci -- 21 Mart 2005, 10:28:32 >
  • 26 YASINDAYIM ARKADAŞIM.
  • anlayışsızlığa çare yok! oturacaksın konuşacaksın iki medeni insan gibi. baktınki bu kız uslanmıyor diyeceksin ayranım budur yarısı sudur ister içersin ister dökersin kızda ben içmeyecem dökecem derse ayranımı bana geri ver dökecek başka ayran bul diyeceksin hadi hpşçakal diyip sevgini yüreğine gömecek arkana bakmadan haysızca yürüyeceksin bu kadar basit!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kızlara Nasıl Davranmalı..
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence bayan sizi sevmiyor, bitirmek için bahane arıyor. Sevse samimi ve içten yaklaşırdı.
    Kafesi aç bakalım uçup giderse kendisi bilir.
    Aslında fazla üstüne düşülmesinden de sıkılmış olabilir.
  • Arkadaşım o zaman sorun başka bende 33 yaşındayım.

Sana akıl verecek değilim anlayacağın. Sen sen ol sakına güneşi balçıkla sıvamaya kalkma. 26 yaşında evlendim ben. Mutlu bir beraberliğim var 2.5 yaşında bir kızım var. Çok fedakarlık istedi benim evliliğim. Aslında buraya yazmazdım ama bahsettiğin huylar benim eşimdede baya mevcut olduğu için yazıyorum.

Bence sevmek yetmez mutlu olmak için. Sevgi akıl işi değildir çünkü. Yaradan sevmeyi kalbe bırakmış bu yüzden tutuldunmu bırakmazsın, akıl sır ermez derler bu yüzden. Acısıda derin olur benzemez hiç bir yaraya. Ben herhangi bir ilacını duymadım şu ana değin.

Ne diyorum ben. Seviyorsan sana ne diyeyim kardeşim. Diyorsunki onsuz yaşamyı hayal bile edemiyorum, onsuz hayata cesaretim yok. İşte bu duyguları nerede yaşadığın önemli kardeşim. Eğer aynaya baktığında hayatı görebiliyorsan orada bir yol görebiliyorsan yani aynanın karşısına geçebiliyorsan senin sorunun sadece aklında kardeşim. Ama ayna sana çıkış yok diyorsa kalbin senin değil artık. Yani o kalp senin içinde değil onun içinde atıyor. Bu durumda olay şu.
    Böyle bir aşksa senin aşkın bahçede tek gül için bütün dikenlere sabredeceksin. Bırak kanatsınlar bedenini heryerin kesilsin. yeterki o bie tek gül hedef olsun ellerinde koksun dursun.

Böyle bir aşk değilse senin aşkın kaldır kafanı bir bak bahçede başka gül varmı diye. Ne diye en dikenlisiyle uğraşıyorsun kardeşim.

Burada onun seni ne kadar sevip saydığını sorgulamak durumunda değilim tabiki.

NE DERSEM BOŞ DERT DE SENDE DERMANDA SENDE KARDEŞİM. YETERKİ KALPLE DİL AYNI ŞEYLERİ SÖYLESİN SORUN ÇÖZÜLÜR.

• Sana benimle aynı kaderi yaşadığın için ilk olarak geçmiş olsun ve kolaylıklar gelsin diyorum seni çok iyi anlıyorum arkadaşım .Bak ya sabırlı olup bir gün tüm bunların meyvesini alacağına inanıp beklemelisin ki ( oluyor ) yada güle güle diyeceksin
    şunu asla unutma ki kimse vazgeçilmez değil ve sonsuz aşk diye bir şey yok.Onsuz olmayı göze alamıyorsun çünkü başka birinde yine onu aramak gibi bir hata edeceğini düşünüyorsun ama bırak o sensiniz yapamayacağını dşünsün .Üzülme bu kadare çünkü ben çok üzüldüm ama olacağına varıyor herşey .Yıprandığınla kalıyorsun onun senin sevgini anlamasını bekleme sen sevdiğin için mutlusun o bilmesede olur ama canını yakıyorsa bırak gitsin .

quote:

Orjinalden alıntı: MeZa[R]

PEKİ HERŞEYE RAĞMEN ONU SEVİYORSAN VE HAYAT ONSUZ YAŞANMAYACAK KADAR BETER BİR HAL ALIYORSA BU DÜŞÜNCEDEN NASIL KURTULUR İNSAN? ONSUZ OLMAYI GÖZE ALAMIYORSAN? O ZAMAN NE YAPARDIN?

• Salla gitsin hemen anlayışlısını bul yada hemen ayrılma önce yeni bitane bul sonra ayrıl arada boşluk olmasın
  • tecrübeyle onaylanmıstır speed haklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

Salla gitsin hemen anlayışlısını bul yada hemen ayrılma önce yeni bitane bul sonra ayrıl arada boşluk olmasın

• Bu arada buğün Aşık Veysel in ölüm yıldönümü.

O ne derdi bu konuda,

Benim Sadık Yarim Kara topraktır.
  • HERŞEYE LAF GEÇİRİR İNSAN AMA EBEVEYNİNE ASLA ŞU SAĞDUYU OLMASA BELKİDE BUGÜN BU DURUMDA OLMAZDIM... YA ÇOK DEĞER VERDİM YADA VERDİĞİM DEĞERE KARŞIN BİRŞEY ALAMADIM... TESTİ SU YOLUNDA KIRILMALI DİYE DÜŞÜNÜYORUM... BUNDAN SONRA PLASTİK DEĞİL METAL TESTİ KULLANACAĞIM SANIRIM TABİRİ CAİZ TENEKE... BELKİ DAHA DAYANIKLIDIR...-
  • quote:

Orjinalden alıntı: Speed-Step

Salla gitsin hemen anlayışlısını bul yada hemen ayrılma önce yeni bitane bul sonra ayrıl arada boşluk olmasın

• Mezar arkadaşım imzana bakınca insanın kafasında bir takım sorular oluşuyor " sadist eğilimler prensi"
    imzadan karakter okuyanlar var ama ben onlardan değilim.Ben sadece değişik bir bakış açısı ile bakmaya çalışıyorum. Acaba diyorum herşey senin anlattığın gibi mi?
    Kimse kusursuz değildir senin de hataların olmuştur.Belki mükemmelliyetçi bir tarafın var ve arkadaşınıda öyle olmaya farkında olmadan zorluyorsun. Kendin bu kadar kusursuz (anlattığına göre ) kılarak onu eziyorsun.sakin bir insan mısın? burada forumda ki arkadaşlardan yardım isterken bile BANA YARDIM EDİN... diye tehditkar bir tavırla yapıyorsun bunu. Belki sevgini sadece yaptığın fedakarlıkla ifade edebiliyorsundur.

• dürbünlü tüfekle vur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.