Şimdi Ara

Anlamlı bir taktik....Nakka-Toplum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cem Boyner'den satis teknikleri üzerine....

Müsteriye neyi nasil anlattiğiniz çok önemli:

Bununla ilgili çok sevdiğim bir sigortaci öyküsü var.
    Sigortacinin biri orduya gider.
    Askerler içtimadadir.
    Baslar anlatmaya:
    -"Ben size sigorta satmaya geldim.
    Sigorta olmayanlar savasa gittiğinde beynine bir kursun yerse, ailesi hiç para alamaz; sigortali olanlarin ailesine ise, devlet yüklü bir para öder.
    Şimdi kimler sigorta yaptirmak istiyor ?"
    Kimseden ses çikmaz.
    Iki kez daha anlatir ama yine ses çikmaz.
    Sigortaci gitmek üzereyken kidemli bir Basçavus gelir ve:
    -"Bir de ben anlatayim, ben bunlarin dilini konusurum" der ve askerlere seslenir:
    -"Beyler, simdi sigorta olup da beynine kursun yiyenlere devletin ne kadar para ödeyeceğini duydunuz mu ?"
    -Duyduk" der herkes.
    -"Şimdi siz hesap edin.
    Bundan sonra ilk çikacak savasta devlet, savasa sigorta olanlari mi, sigortasiz olanlari mi sürer ?"

Cem BOYNER
    Perakende Günleri 2001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakka -- 4 Şubat 2005, 0:57:08 >

• küçücük kutuların içine 50bin tl para üstü koyma gibi dangalakça bir fikri bu adam mı bulmuş??? AAAA!!!
  • cem boyner siyaset dışında herşeyden anlıyor
    Bu adam Abd nin yeni Özalıydı ama planları tutmadı Abd nin halk şamarı vurdu
  • walla siyasette iyi şeyler söyledi ama doğru söyleyen gerçekyen 9 köyden kovulıyor... besim tibukta doğru diyordu ama kovuldu....
  • cem boyner sabataycı ..yani yahudi..tabi ben internetin yalancısıyım.yanlışsa ALLAH Affetsin yahudilerin ticari zekası hakkında bişi söylemek istemiyorum zati biliyorsunuz..
    ama iyiki siyaseti beceremedi .bide onla ugraşmamış olduk. zati yeterince siyasette sabataycı var
  • besim tübuk ise bana göre Türkiyeye gelmiş en iyi siyasetcisi idi.. harika bir zekaya sahip bir mükemmel bir insandı. ama yazık ettik adama ...
    secim sonrası tkp bile benden cok oy aldı diyerek siyasete veda etti.
    keşke siyasete geri dönse ..

adam yıılarca fakir fukara fonununda yönetiçilik yaptı ..cecenistandan göç etirilen insanlara yardım elini uzatti... cok seviyordum cok...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.