Şimdi Ara

Anlamıyorum, Playstation 3 Almak istiyorum bir bakın :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Playstation 3 almak istiyorum. Bugün baktım biraz Migros'ta 599 lira 12Gb modeli, biriken Moneylerle 450 Liraya gelecek. Super slim midir, slim midir bilmiyorum, ihtalatçı garantiliymiş ve kodu CECH-4204A 'mış.

Sorularım;
    Türkçe desteği yazıyor kimisinin kutusunda, ama bu 599 Liralık modelde yazmıyor. Türkçe seçeneği var mıdır?
    Oyunları online olarak almak istiyorum, cihaz bölgelere göre mi üretiliyor Türkiyeden oyun alamama durumu var mı Sony ithalatı olmadığı için? Soru saçma gibi ama anlatabildim sanırım :)
    320 Gb Toshiba sata 2,5 Inch hardisk var, bunu kolayca takabiliyorum?

• tuzlufistik T kullanıcısına yanıt
    1)Tüm cihazlarda yazılımsal tTürkçe desteği var. Cihazınızı güncellediğiniz takdirde Türkçe kullanabilirsiniz.
    2)Oyunlarda bölge sınırlaması yok.
    3)Hard diskiniz hakkında net bilgi sahibi değilim ancak Hard disk değişimi basit bir işlemdir. Uyumlu ise rahatlıkla değiştirebilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler, sabit disk dizüstü bilgisayarın sata'dır sanırım sata iki değil ama farkediyor mu? Bir de ithalatçı garantili olması dezavantaj mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuzlufistik -- 24 Nisan 2014; 23:53:42 >
  • sata olması yeterli sata2 , sata3 hız farkı yaratacaktır sadece ancak ps3'de sata3 desteklemiyor diye biliyorum sata2de çalışıyor yani problem çekmezsin ,
  • Konsol ürünlerinde bildim bileli garantisiz (spot) ürün kullanırım birgün olsun elimde kaldı diyebileceğim cihazım olmadı. Şans işi bu birazda. Olmaz olmaz derim birinin garantisiz ürün almasına vesile olurum adamın elinde patlar cihaz. Sonra küfürü yerim tabiki. Tercih meselesi garanti durumu, kişiden kişiye ve garanti için verilecek meblaya göre değişir.
  • Fiyat pahalı geldi bana.ithalatçı garantili,hard disk takıcağınızı ve +1 kol daha alıcağınızı düşünürsek. Son 1-2 yılını yaşıyan cihaz için az para değil. Biraz daha zorlayın ps4 alın derim fakat ps3'de tlou ve gtaV gibi oyunları oynamadıysanız alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carcharies -- 25 Nisan 2014; 4:29:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12 GB modellerde HDD değişimi yapabilmek için HDD kızağı almanız gerekiyor. Son çıkan Super Slim modellerin 12 GB modellerinde HDD kızağı maalesef yok. Onlar da yaklaşık 40-50 TL'ye satılıyor, bilginiz olsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtrlw220

Fiyat pahalı geldi bana.ithalatçı garantili,hard disk takıcağınızı ve +1 kol daha alıcağınızı düşünürsek. Son 1-2 yılını yaşıyan cihaz için az para değil. Biraz daha zorlayın ps4 alın derim fakat ps3'de tlou ve gtaV gibi oyunları oynamadıysanız alabilirsiniz

Hocam biraz daha zorlayın dediğiniz neredeyse 1000 tl :) ayrıca ps3 ü yeni alacak kişi için ps3 bence velinimettir. Oynayacağı o kadar güzel oyun varki. Ayrıca ps3 teki onlarca iyi oyunu bitirene kadar ps4 daha fazla oturmuş olur bence.

• Seri numarasını öğrende daha sonra kırdırmak istersen sorun yaşama.
  • Tesekkurler yorumlar icin, sabit disk bulunuyor zaten o masraf olmayacak. Migros sonucta ama aklima garanti olayi takildi sadece.

Bir de disk kizaksiz takilmiyor mu? Kagit falan sıkıstiriliyormus :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuzlufistik -- 25 Nisan 2014; 20:04:34 >
  • Normalde 12 GB'lık modele HDD takmak için kızak gerekiyor, yok fazladan masraf olmasın diyorsan araya kağıt sıkıştırabilirsin.
  • Super Slim yerine normal Slim al bulabilirsen 320 lik hem hdd degistirmene gerek kalmaz.

• Pahalı bence. İthalat + SS 12 GB.

Migrosta ucuza geliyor diye almak istiyorsun sanırım ama boşuna o kadar para verme. Gold 500 gb 620'ye satıyordu.
  • Ps3 al neden diye sorarsan 2 yıl ömrü var bence. Hatta oyunlar cok ucuzlayacagi icin 4 yıl bile ömür bicebilirim :) ben cihazı 2. El aldım 2 yıldır kullanıyorum hemde hic bir problemle karşılaşmadım. :) ufak bir problemle karşılaşmıştım o da ufak cocuk yüzünden disk sürücüne malzeme sıkıştırmış sipa onu da ben açıp çıkarttım :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam. Bu fiyatın üzerine biraz daha ekleyip forumda garantisi devam eden 320 veya 500 Gb makineyi, + yanında esktra oyun ve ekstra aksesuar veren 2.el ilanlarda bulabilirsiniz. Garantisi devam eden üründe bir sıkıntı olursa zaten satıcı ile değil garanti ile muhattap olursunuz. Ayrıca harddisk değişimi vs ile de uğraşmazsınız.
  • Herkese teşekkürler yorumlar için. Vatan Bilgisayar'dan aldım 12Gb Super Slim modeli, 649 lira Sony garantili. Fiyatları çok artmış, bilinen mağazalarda 599'dan 849'a kadar fiyatlar değişiyor.

Usb belleği kullanamıyoruz değil mi Psn'dan oyun yüklemek için?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuzlufistik -- 26 Nisan 2014; 20:40:14 >
  • Bir de bu Plus'a üye olup indirimli oyun alsam mesela WRC 4 çok uygun fiyatlı. Bunu Plus üyeliğim süresince mi oynayabiliyorum?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.