Şimdi Ara

Anladım ki TR'nin Platı çöpmüş! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: sancar69

quote:

Orijinalden alıntı: İronik Adam

quote:

Orijinalden alıntı: Artemissaaa

o adamlar nasıl plat oluyor o kadar yeteneksizlerse elo yada satın alma mı? yoksa siz mi abartıyorsunuz.

Bir şeyi abarttığımız yok. Gördüğümüzü söylüyoruz. Herkes kendini bir şey sanıyor. Bir size geliyor bilmem ne. Evet şanslıysanız gelmez. Bana üst üste geldi kaç defa.

Abartıyorsun bencede.

Sana üst üste gelsede karşıyada geliyor.İyi oynarsan her türlü eşit seviyedeki oyunlar sende trollerde cabası.

Üst üste 4 kere gelince açma gereksinimi duydum konuyu. Onun harici pek bir şey gelmedi saçma konuşmalar dışında.
    Tek bittiğim olay milletin kendini süper oyuncu gibi görmesi. Bu konuyla birlikte iyice pekişti bu.

• 1000 maçı olan adam için 1 maç önemli değil ki zaten onu yapan adamların çerceveleri silverdan fazla değildir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

Siv HD diyince 999999999 artı geliyormuş; oxi <3 desem kaç beğeni gelir ki acaba

Siv HD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LePortaBim

quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

Siv HD diyince 999999999 artı geliyormuş; oxi <3 desem kaç beğeni gelir ki acaba

Siv HD

ya demesene öle şapşik .s.s..s
  • TR'nin en berbat yeri açık ara Plat.
  • herkes diyor zaten tr plat elohell
  • Tr plat boostlaması kolay herkez plata boostlatıp orda kalıyor ne kadar low varsa platta
  • Katılıyorum.Oyuna fb alarak başlıyoruz.daha sonra double kill veriyoruz adam direk oyun ggwp yazıyor.Genellemek istemem ama 2 oyunda bir böyle şeyler başımıza geliyosa malesef tr nin plat ligi içler acısı.adamın yanlıslıkla krebini calıyosun mouse u bırakıp hemen biseyler yazmaya baslıyor.bu kadar sacma bi oyun oynama zihniyeti olamaz.sanki o crebi alsa 1000gold gelicek:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: number352

Katılıyorum.Oyuna fb alarak başlıyoruz.daha sonra double kill veriyoruz adam direk oyun ggwp yazıyor.Genellemek istemem ama 2 oyunda bir böyle şeyler başımıza geliyosa malesef tr nin plat ligi içler acısı.adamın yanlıslıkla krebini calıyosun mouse u bırakıp hemen biseyler yazmaya baslıyor.bu kadar sacma bi oyun oynama zihniyeti olamaz.sanki o crebi alsa 1000gold gelicek:(

Ya ikinci dakikadan ölene gıcık oluyorum ben. Ne ara girdin trade'ye de öldün?
    Soloda aslında olması çok muhtemel ama olmamalı. Bir de botlane çok sakat. İlk defa birbirileriyle oynayınca uyuşmama ihtimali yüksek oluyor.

• quote:

quote:

Katılıyorum.Oyuna fb alarak başlıyoruz.daha sonra double kill veriyoruz adam direk oyun ggwp yazıyor.Genellemek istemem ama 2 oyunda bir böyle şeyler başımıza geliyosa malesef tr nin plat ligi içler acısı.adamın yanlıslıkla krebini calıyosun mouse u bırakıp hemen biseyler yazmaya baslıyor.bu kadar sacma bi oyun oynama zihniyeti olamaz.sanki o crebi alsa 1000gold gelicek:(

Soloda aslında olması çok muhtemel ama olmamalı. Bir de botlane çok sakat. İlk defa birbirileriyle oynayınca uyuşmama ihtimali yüksek oluyor.

abi karşındaki adam seni istediği pozisyonda olduğuna inandığında yakalayıp öldürebilir ki bundan doğal bişey yok.bu senin takımında da olabilir.yada sen inanırsın tam o sıra cj yersin ölebilirsin.oyun başı kill vermek oyunun sonu değil ki.profosyonel oyuncular 50. snde ormanda yakalanıp ölebiliyosa bizler için cok normal yani.konsantre isteyen bi oyun ufak bi konsantre kaybında,karşındaki adam iyiyse bunu değerlendirir ha 2. dk ha 20.

• quote:

quote:

quote:

abi karşındaki adam seni istediği pozisyonda olduğuna inandığında yakalayıp öldürebilir ki bundan doğal bişey yok.bu senin takımında da olabilir.yada sen inanırsın tam o sıra cj yersin ölebilirsin.oyun başı kill vermek oyunun sonu değil ki.profosyonel oyuncular 50. snde ormanda yakalanıp ölebiliyosa bizler için cok normal yani.konsantre isteyen bi oyun ufak bi konsantre kaybında,karşındaki adam iyiyse bunu değerlendirir ha 2. dk ha 20.

Ama gidip fbyi verene laf etmem. Gıcık olurum ama bir şey demem.
    Daha çok gıcık olduğum şey p fbyi verene "al işte" diyenler.

• İronik Adam kullanıcısına yanıt
    Takim kurucuya giriyorum bazen 10-15 dk bekledigim olur ama istedigim lane de kavgasiz gurultusuz oynuyorum.Ranked maclardaki rezil oyuncular yuzunden Takim Kurucu oynuyorum,eglenmeme bakiyorum digerleri isterlerse feedlesinler zerre umrumda olmuyor.
  • O Jinx - Tris duo top maçında ben Maokai'idim. Arkadaş gerçekten haklısın gerizekalıca şakalar yaparak eğlendiklerini zannediyolar.
  • 10 yasinda bizim sokaktaki bir cocuk plat 5 170e almis acc i

• ooo karşim trye hoşgeldin
  • Öyle Be knk bide elohellde olduğum için gold silver geliyor tam bir karmaşa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alsgar

O Jinx - Tris duo top maçında ben Maokai'idim. Arkadaş gerçekten haklısın gerizekalıca şakalar yaparak eğlendiklerini zannediyolar.

Karşıdaydın değil mi?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.