Şimdi Ara

Anksiyete bozuklugu olan var mi ? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
3
Favori
4.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Hocam vallahi klinik bakiyorum bende calisacagim ama ozguven yerlerde sadece is degil hayattan bir korkum var dediklerini bende yasiyorum malesef ama oyle dusunme dertlessek detayli neler neler cikar daha benden :(

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sayisalci tesla kullanıcısına yanıt
    Hocam özel değilse eğer, yaşınız ve medeni durumunuz nedir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Hocam 23 yasindayim bekarim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=ebcaCyBTUl8


    Bu videoyu izleyin derim.



    Buna ek olarak tır şoforlüğü hemen herkesin hayalidir. Gezmek, dolaşmak, yollarda olmak, maceralar belki de herkes bu hayali kurmuştur ömrünün bir parçasında. Ancak üstte linkini attığım videoyu dikkatlice izlerseniz bu mesleği seçeceklerin neleri göze alması gerektiği çok güzel anlatılmış sağlık açısından.


    Buna bağlı olarak psikolojik rahatsızlığa sahip olanların bu tarz yalnızlık içeren işlerde daha mutsuz olacağına inanıyorum ama herkesin kendi tercihi elbette. Belki de ben yanılıyorum.


    Her şey bir yana, umutsuz olmayın hayata karşı. Kimin karşısına neyin ne zaman çıkacağı belli olmuyor.





  • Sayisalci tesla kullanıcısına yanıt

    Sabah 06.30 da kalkıyorum ivedik sanayiye gidiyorum aracı yükleyip ankara bölgesine yemek dağıtımına çıkıyorum saat 12 de işim bitiyor öğleden sonra ekstra iş olursa sağa sola gidiyorum şoförlük yapıyorum işim genelde 15.00 da bitiyor. Yemek sevkiyatımı yaptığım 3 yerin üst katlarına merdivenle yemek çıkarıyorum çorbalar, küvetler ağır oluyor haliyle hafiften belim ağrıyor lakin alıştım. İş rahat sayılır başında patron yok, dır dır eden yok. Lakin aylık 5.600 tl ihtiyaç kredisi borcu ödüyorum. Kredi kartıydı sigarasıydı yeri geliyor susuyorsun şekerin düşüyor marketi bakkalı derken yetmiyor. Haliyle sürekli kredi kartına yükleniyorum asgarisini ödeye ödeye günü kurtarıyorum. İş değiştirsem 3-5 kuruş yukarı veriyorum diye adam oturtmuyor nefes aldırmıyor pestilini çıkarıyor birde yeni şirkette barınması insanlarla anlaşması mesele. Öyle böyle diye diye 5-6 ay uçtu geçti. Tolstoy un kitabında dediği gibi insan ne için yaşar ?


    Hayattaki tek zevkim izin günümde evde bir başıma bira içmek. Sosyal hayat desen yok çünkü sosyalleşmek parayla oluyor. Akvaryum balığı gibi yaşıyorum. Huzur toprağın altında ama huzur vakti gene kadar sabretmek çok zor. Prozac antidepresanı kullansam işime yarar mı ? İnsan ne için yaşar ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kaygı bozukluğu için kullandığınız ilaçlar var mıdır arkadaşlar? İsim verebilir misiniz?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

    aslında tır şoförlüğü benim de hayalimdi hocam, böyle uzun süre tır sürüp az biraz yazılımla uğraşmak isterdim arka tarafta tabii hem ehliyet yok hem de araba sürmek biraz zor benim için 

  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    Canım hocam seni çok seviyorum biliyorsun. İlaç birinden tavsiye üzerine içilmemeli bence. Hekim neyi uygun görürse onu kullanmak lazım. Bir başkasına iyi gelen ilaç, bir başkasında farklı etkilere neden olabiliyor. Hangi ilacın olacağını ve dozunu hekim söylesin derim ben hocam.

  • Halikarnas Şakşakçısı kullanıcısına yanıt

    Alıntıladığın mesaja eklediğim linki izle hocam.  

  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    acil durumlar için doktor tranko-buskas yazdı hocam. sürekli olarak efexor 150 + rixper 1x2 içiyorum. tabii yeterli gelmiyor 

  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    bence en güzel ilacı sizi korkutan seylerin uzerine gitmek.


    sosyallik

    topluluk onunde konusmak gibi


    anksiyeteyi bir canavar gibi dusunun. korktugunuz seylerden kaçtığınızda her defasında bu yaratık daha da buyuyor. o kadar buyuyor ki artık özerk oluyor durup dururken bile sizi geriyor.


    korktugunuz an kaçmak yerine uzerine giderseniz hem yaratık beslenemez ve buyumez. ve her uzerine gittiğiniz korku, yaratığa atılmış bir mermidir ve ona zarar verir ve küçültür.

  • notguest kullanıcısına yanıt

    Sosyallik parasız olmuyor maalesef napsın bu gençler cepte para yoksa asgari ücrete ?

  • notguest kullanıcısına yanıt

    Sosyallik parasız olmuyor maalesef napsın bu gençler cepte para yoksa asgari ücrete ?

  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

    durakta otobus beklerken bi yabancıyla saat sorma bahanesiyle muhabbete baslanabilir mesela bu tarz. veya iş yerinde falan bu tarz

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.