Şimdi Ara

Anketlerde Istanbul 1. Çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir ingiliz sitesinin olimpiyatlar için yaptığı ankette Istanbul 1.çıktı
    Kaynak:
    CNN turk
    http://m.hurriyet.com.tr/haber#!id=24553605

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Joker Face- -- 21 Ağustos 2013; 12:19:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Tokyo'ya oy verdim. Japonya gibi dünya teknoloji devi bir ülke bu işi becerebilir. Türkiye'ye güvenmiyorum. Şimdi beni vatan hainliği ile suçlayacaklar çıkar birazdan.
  • Kendimizi rezil etmek istiyoruz işte... Londrada yapılandan sonra bizimki nasıl durur acaba...
  • inşallah vermezler türkiyeye bi u-20verdiler izleyeni yok düşünsene boş olimpiyat alanı rezalete gel
  • Anketlerin önemi yok, IOC'nin hiçbir yıl iplemediği halk oylamaları boş sayfadan ibaret.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkebay

Ben Tokyo'ya oy verdim. Japonya gibi dünya teknoloji devi bir ülke bu işi becerebilir. Türkiye'ye güvenmiyorum. Şimdi beni vatan hainliği ile suçlayacaklar çıkar birazdan.

Bende Turkiye'nin henuz olmadigi dusuncesindeyim. ama hangi Ulke'ye oy verirsiniz denilirse tabiiki Turkiye. benim anlamadigim Turk vatandaslari neden baska Ulke'ye oy veriyor? bunun basinda ilk olarak ekonomik guc gelmiyor mu acaba? ama sizin dusunceleriniz farkli ya da gorseldir. ve neden cunku,
    "Şimdi beni vatan hainliği ile suçlayacaklar çıkar birazdan" hep ayni zihniyet. bundan ote gitmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anectodhe

inşallah vermezler türkiyeye bi u-20verdiler izleyeni yok düşünsene boş olimpiyat alanı rezalete gel

Adama bak ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Türkiye alsa çok güzel olur İstanbulun marka değeri artar.
  • quote:

Ben Tokyo'ya oy verdim. Japonya gibi dünya teknoloji devi bir ülke bu işi becerebilir. Türkiye'ye güvenmiyorum. Şimdi beni vatan hainliği ile suçlayacaklar çıkar birazdan.

yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pablosqy

quote:

inşallah vermezler türkiyeye bi u-20verdiler izleyeni yok düşünsene boş olimpiyat alanı rezalete gel

Adama bak ya

ne bak adama? dünya kupasından sonraki en büyük organizasyon onun bi alt seviyesi olan u-20dünya kupasıydı nerdeyse maçlar seyircisiz oynandı öyle bi olimpiyat düşünsene? ki büyük ihtimalle turistler dışında izlicek türk yok bence şuan verilmemeli belki daha sonraki yıllarda hazır olduğumuz zaman olabilir

• En iyi aday İstanbul, bütün gün evde oturan asosyaller nerden bilsin İstanbul gibi bir şehrin değerini, tarhini.
  • quote:

quote:

quote:

Adama bak ya

ne bak adama? dünya kupasından sonraki en büyük organizasyon onun bi alt seviyesi olan u-20dünya kupasıydı nerdeyse maçlar seyircisiz oynandı öyle bi olimpiyat düşünsene? ki büyük ihtimalle turistler dışında izlicek türk yok bence şuan verilmemeli belki daha sonraki yıllarda hazır olduğumuz zaman olabilir

Zaten 2020 yılında olacak olimpiyatlar

Ayrıca u20 ile olimpiyatlar arasında çok fark var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Joker Face- -- 21 Ağustos 2013; 11:58:12 >

• olimpiyaları Türkiye alırsa İstanbul Adanaya döner
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Adama bak ya

ne fark var kardeşim? 2020de tecavüz olmıcak mı? hırsızlık,soygun olmıcak mı? ülke daha mı bilinçlenicek? olimpiyatlarda hangi sporlar var desem sana ağzını ayırır bakarsın öyle..

• gecekondularla çevrılı şehırde ne guzel olurdu degıl mı ? tum dunya dolandırıcı kapkaççılarla yolu dollarda gezmesı,

benı bunlar duşundurumuyor benı tecavuzculer dusunduruyor, ıster ınanın ıster ınanmayın cok tecavuze ugrayan olacak, geçen yıne polonyalı yazar kocaelınde tecavuze ugramıs
  • Futbola olan az ilginin ötesine geçilir Haydi oylarınızı yabancı ülkelerin şehirlerinden geri alın bizim ülkenin şehirlerine verin. Olmadı Rus proxy'leri ile tekrar oylayın oh oh mis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djtiest_ -- 21 Ağustos 2013; 12:02:07 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Adama bak ya

ne fark var kardeşim? 2020de tecavüz olmıcak mı? hırsızlık,soygun olmıcak mı? ülke daha mı bilinçlenicek? olimpiyatlarda hangi sporlar var desem sana ağzını ayırır bakarsın öyle..

Biri şuna yurtdışında daha çok soygun vs olduğunu anlatsın millet bilmeden konuşuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Billaben

quote:

Bende Turkiye'nin henuz olmadigi dusuncesindeyim. ama hangi Ulke'ye oy verirsiniz denilirse tabiiki Turkiye. benim anlamadigim Turk vatandaslari neden baska Ulke'ye oy veriyor? bunun basinda ilk olarak ekonomik guc gelmiyor mu acaba? ama sizin dusunceleriniz farkli ya da gorseldir. ve neden cunku,
    "Şimdi beni vatan hainliği ile suçlayacaklar çıkar birazdan" hep ayni zihniyet. bundan ote gitmiyor.

Ekonomik güç mü

• quote:

Orijinalden alıntı: Koray

olimpiyaları Türkiye alırsa İstanbul Adanaya döner

Emin ol Adana istanbuldan daha güzel ( ki bunu adananın güzel biyer olmadıgını bilerek söylüyorum ) Istanbul beş para etmez gelecek turist hava kirliliğinden gaz maskesi ile dolaşır.bizim polisimiz de protestocu diye döver

• Parn kullanıcısına yanıt
    hangi yurtdışı o gidip gözünle gördün mü? kimin nerde yaşadığını bilmeden saçma sapan yorum atmayın
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.