Şimdi Ara

ANKET-----N73-----K790İ-----K810İ-----ANKET (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikisnide kullandım (n73 -k790) kulanıyorum . hatta k790 şu sıralar kullanmıyorum bile tipi itici geliyor bana bunun yerine k750 kulanıyorum . kamera dışında k750 neyse k790 odur. k790 kamera kapagı aşırı kullanmadığım halde kenarlarından soyuldu kasa çok kaliteli denemez .n73 gündüz makroda ne kadar beyaz patlamasına uğruyorsa k790 da o kadar uğruyor. k790 nın foto çekimi olarak n73 den çok farkı yok. bu forumda foto çekim tekniklerini okuyarak aradaki fark kapatılabilir.gece çekimlerinde flas kökenli k790 üstünlüğü abartılacak bir fark değil.

k790 bence balon . tek seçim şansım varsa ve SE almayı düşünüyorsan k750 yi k790 tercih ederim.

bu iki telefon arasında benim tercihim n73 (video, simbian). k790 la n73 kıyaslanamaz.

symbian konusunda tecrüben yoksa zamanla edinirsin her programı telefona yükleyip telefonu şişirdikten ve kulanımı tam ögrenmeden sybian şöyle böyle diyenlere kulak asma. sadece ihtiyacın olan programları yüklemeli, hafızada sürekli çalışan ve telefonu yavaştan programlardan kaçınmalısın . sybian bazı bilgileri eskide olsa buradan okuyabilirsin.

http://forum.donanimhaber.com/m_5543104/tm.htm

n73

ANKET-----N73-----K790İ-----K810İ-----ANKET

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi internetboy -- 27 Ağustos 2007; 4:16:39 >

• Arkadaşlar konu ile alakasız oldu ama şu k750i'deki temayı nereden bulabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:RocKCI:.

Arkadaşlar konu ile alakasız oldu ama şu k750i'deki temayı nereden bulabilirim?

http://www.macupdate.com/info.php/id/25233/iphone-se-theme
  • Sony Ericsson K810 modelinde Türk imzası

Sony Ericsson, K810 modelinin farklı tasarımı ile dikkatleri üzerine çekti. Raflarda yerini alan K810’un tasarımında ise bir Türk’ün imzası var.

K810’un yaratıcısı bir Türk tasarımcı

İsveç’te bulunan Sony Ericsson Creative Design Center’da Endüstriyel Tasarımcı olarak görev yapan Bilgi Karan’ın imzasını taşıyan K810 farklı tasarımı ile dikkat çekiyor. K810 için “Eksiksiz ve bütünleşik bir deneyim” ifadesini kullanan Bilgi Karan yarattığı modeli şu cümlelerle açıklıyor;
    “Bu urunu yaratırken felsefemiz “bir telefon ve bir kamera” değildi. Kameranın fonksiyonlarını telefon ile birleştirirken ayni zamanda ortaya çıkan sinerjiyi de kullanıcımıza sunmak istedik. Örneğin blog fonksiyonu normal dijital kameralarda olamayacak bir fonksiyon ama bu sinerji sayesinde K810′da mevcut. K810′u tasarlarken ana ilham kaynağım durgunluk ve hassasiyet kavramları oldu. Bir yüksek teknoloji urunu olan bu objenin çalışma prensibi hassas dengelere bağlı. Bunu urunun dış hatlarına yansıtmaya çalıştım. K810′un on yüzeyini tasarlarken de durgun bir suyu yorumladım. Tıpkı durgun bir göletin yüzeyine yakın taşlar gibi. Cyber-shot alt markası bizim için müşterimize verilmiş bir kalite sözüdür. K810i’de bütünleşik bir kullanıcı deneyimi sağlayarak bu sözü hakkıyla yerine getirdiğimize inanıyorum.”
    Üstün Özellikleriyle K810 Kullanım Rahatlığı da Sağlıyor

K810 cep telefonunu fotoğraf çekmek için sürekli yanında kamera taşıyan tüketicilere kişilere hitap ediyor. Şık görüntüsünün ardında bu UMTS telefon sadece resim bloglamaya hız kazandırmıyor, aynı zamanda kırmızı göz engelleme özelliği bulunan Xenon flaş desteği karanlık ortamlarda bile en güzel resimleri çekebilme şansı sunuyor..

Işıklı kamera ikonları resim ebatı ya da otomatik çekim gibi gelişmiş kamera seçeneklerine erişim için kullanıcıyı yönlendiriyor.

Photo fix (fotoğraf düzeltici) özelliği, bir fotoğrafı çektikten sonra düzeltme anlamına geliyor. Eğer çekilen fotoğrafın kontrastında ve aydınlığında bir sorun varsa, Photo fix uygulaması sayesinde artık bu resmi silmeye gerek kalmayacak. BestPic™ özelliği ile de hareket halindeki bir obje fotoğraflanırken 3.2 megapiksel boyutunda dokuz resim aynı anda kaydedilecek ve böylece olabilecek en iyi resim çekilmiş olacak.
    Bilgi Karan Kimdir

Bilgi Karan 1976 yılında Mersin’de dogdu. Yerel okullarda ilk ve orta öğrenimini tamamladı. Uzun sureli hevesi olan Endüstriyel Tasarım’ı ODTÜ’de öğrenmeye başladı. Mezun olur olmaz çalışmaya başladığı DemirDöküm’de endüstriyel tasarımcı olarak 3 sene kadar çalıştı. Can Yalman’la olan kısa ama verimli bir çalışma döneminden sonra İsveç’te Umeå Institute of Design’da Advanced Product Design Yüksek Lisans eğitimine başladı. Mezun olduğu yıl “İsveç’in en iyi bitirme projesi” - Idesign ödülüne layık görüldü. 2 senelik eğitiminden sonra halen İsveç’te bulunan Sony Ericsson Creative Design Center’da Endüstriyel Tasarımcı olarak çalışmaya devam ediyor. Esiyle birlikte İsveç’in güneyindeki Lund şehrinde yaşıyor. Bos zamanlarında gitar çalmayı ve kitap okumayı seviyor.

Cep telefonunda Türk imzası : K810i
    Walkman’dan sonra Cyber-shot ürün ailesiyle, daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefleyen Sony Ericsson, K810i ile pazarda çıtayı yükseltmeyi hedefliyor. Uzunca bir süre test ettiğimiz ürünün en önemli özelliği bir Türk tarafından tasarlanması. Evet yanlış okumadınız. İsveç’te bulunan Sony Ericsson Tasarım Merkezi’nde Endüstriyel tasarımcı olarak görev yapan Bilgi Karan’ın imzasını taşıyan K810i, Temmuz ayı boyunca keyifle test ettiğimiz ürün oldu. Farklı tasarım yönüyle dikkatleri üzerinde toplayan Karan, tasarladığı telefon için “Eksiksiz ve bütünleşik bir deneyim” ifadesini kullanıyor.

http://www.sonsuztasarim.net/index.php?option=com_content&task=view&id=143&Itemid=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emy62 -- 28 Ağustos 2007; 13:50:06 >

• n73 derim bende.
  • Teşekkürler @internetboy
  • bence k810
  • Bence N73
  • n73
  • n73'de k790i'de k810i'de kullandım,n73'ün sadece ekranı ve video çekimi hoşuma gidiyordu bunların arasında,k790i'yi tipinden ve yazılım hatalarından dolayı sevemedim ama k810i'yi 40 gün kadar kullandım borcumdan dolayı sattım ve k850i'ye göz koymamış olsaydım alacağım telefon yine k810i olurdu
  • k810 derim fooğraf makinası gibi walla k790 da öyle
  • arkadaşlar K850 i çıkacakmış bende aynı soru için girmiştim foruma...810 için kullanan bi arkadaştan ses kalitesi iyi deil diye duydum..ve aralarındaki tek fark 810 i de bas konuş özelliğinin olması..810 nun tuş kalitesinin 790 a göre daha kullanışsız olduğunu öğrendim...bence acele etmeyin K850 i bu ay çıkacak..ben telefon bu diyorum..n73 için yorum yapma gereği bile duymadım...merak edenler için karşınızda K850 i
    sony ericsson K850i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selinnn555 -- 29 Ağustos 2007; 21:33:29 >

• N73
  • N73
  • Sony Ericsson K850i modelini beklemeni tavsiye ederim.

- Quadband + HSPDA desteği
    - 2.2 inç 240x320 piksel 262.144 renk TFT ekran
    - 40 MB dahili bellek + Memory Stick Micro / microSD desteği
    - 5 MP autofocus ve macro modu desteğine sahip kamera, xenon flaş, üç led flaş
    - Cybershot V2.0 arayüzü
    - 320x240@30 FPS video kaydı
    - Megabass destekli MP3
    - RDS destekli FM radyo
    - Hareket sensörü
    - Bluetooth V2.0 + A2DP
    - 930 mAH lityum polimer batarya

@ selinnn555

K810i'de bas konuş özelliği bulunmuyor.
  • harika çok iyi de fiyatı çok yüksek olur şimdi o k850i bende k810i mi yoksa n73 mü diye araştırıyodum K810i den yana hareket ediyodum fakat N73 burada bana daha çok hitab ediyo gibi görünüyo. Napayım hangisini alayım büyük bi çoğunlukta N73 ten yana. Ozman N73
  • Topic canlanmış daha doğrusu arkadaşlar hiç öldürmemiş

Bana sorarsan N73 ama symbian benim için birşey ifade etmiyor diyorsan k810i al.
  • yaw arkadaslar k810 ve n73 ile ilgili birkac video ve foto ornekleri yollasaniz buraya da hepimiz huzura ersek...??
  • N73'ü tek geçerim bunların arasında
  • hemen alacaksan k810i derim şık, malzeme kalitesi güzel, kamera çekimleri hem gündüz hem gece-özellikle, ve hareketli anlarda gerçekten çok iyi performans sağlıyor, multimedya yönünden de iyi rds radyo 3g müzik bölümü gayet güzel
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.