Şimdi Ara

ANKET-----N73-----K790İ-----K810İ-----ANKET (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
2.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Video çözünürlüğü, ses çıkışı, ekran boyutu, işletim sistemi için n73
    Fotoğraf performansı, malzeme kalitesi, konuşma süresi, stabilite için k810i
  • N73 tartışılmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:RocKCI:.

Video çözünürlüğü, ses çıkışı, ekran boyutu, işletim sistemi için n73
    Fotoğraf performansı, malzeme kalitesi, konuşma süresi, stabilite için k810i

Sadece gece ve flaşlı çekimlerde K810i üstündür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Kg21Kco.. -- 21 Ağustos 2007; 18:01:31 >
  • Evet ne olmuş
  • Fotoğraf çekiminde önemli olan da gece çekimi ve flaşın işlevi değil mi zaten?Yoksa gündüz çekimlerinde 2mp ile 5mp arasında bariz bir fark yok!
  • quote:

Orjinalden alıntı: .:RocKCI:.

Evet ne olmuş

Belirtmen gerekiyordu. Şu alanda N73, şu alanda K810i diye. Eğer sadece "Fotoğraf performansı" dersen sanki her alanda K810i üstünmüş gibi algılanabilir.

quote:

Fotoğraf çekiminde önemli olan da gece çekimi ve flaşın işlevi değil mi zaten?Yoksa gündüz çekimlerinde 2mp ile 5mp arasında bariz bir fark yok!

Gece çekimi elbette önemlidir. Önemsiz diyen olmadı ki zaten

2mp ve 5mp arasında gündüz çekimi farkı yok diyorsun ama örneğin, D600 (2mp) ve N95 (5mp) arasında pek fark yokmu yani? Ayrıca kalite demek MP demek değildir ki, bunu biliyorsun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Kg21Kco.. -- 21 Ağustos 2007; 18:48:02 >

• Telefona göre değişiklik gösterebilir Örneğin; Nokia N95 ile aynı kareyi 2MP ve 5MP çözünürlükte çek, PC'ye at farksız olduğunu göreceksin.
  • N73'ün da hakkını yememek lazım doğru söylüyorsun renk doğruluğu gayet iyidir
  • Peki arkadaslar n73 ün gündüz cekimleri cok iyi diyosunuz k810i nin gündüz cekimleri n73 ten kötümü yada eksik yanı nedir görüntü kalitesindeki fark nedir gündüz cekimlerinde ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: günaltı

Peki arkadaslar n73 ün gündüz cekimleri cok iyi diyosunuz k810i nin gündüz cekimleri n73 ten kötümü yada eksik yanı nedir görüntü kalitesindeki fark nedir gündüz cekimlerinde ?

Gündüz ve makro çekimi N73 daha iyidir. Arada netlik/detay farkı var.
  • N95 bölümünde fotoğraflara bakmanızı öneririm
    quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Telefona göre değişiklik gösterebilir Örneğin; Nokia N95 ile aynı kareyi 2MP ve 5MP çözünürlükte çek, PC'ye at farksız olduğunu göreceksin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: safranboy

N95 bölümünde fotoğraflara bakmanızı öneririm
    quote:

Orjinalden alıntı: Katze

Telefona göre değişiklik gösterebilir Örneğin; Nokia N95 ile aynı kareyi 2MP ve 5MP çözünürlükte çek, PC'ye at farksız olduğunu göreceksin.

Fotoğraflar bence çok başarılı. Elini titretmeden sabit tutarak çekersen ve gerekli kamera ayarlarını da yaparsan çok kaliteli fotoğraflar çekiyor. Özellikle netliği muhteşem, Noıse yok, renkler de doğal.

• kalite karizma ve fonksiyon ile N73
  • siemens kullanıcısıyım ve tel.değiştirmek istiyorum. bende iki telefon ( n73 ve k810i) arasında tercih aşamasındayım.sizlere yorumlarınız için teşekkür ederim ama bence k.. ve n73 telefonlarını birebir kullanan arkadaşların açık ve net yorumları önemli..
    k810i kullanım açısından rahat bir telefon gibi görünüyor fakat klasik bir se menüsü mevcut.. bu yüzden n73 (symbian) ağır basıyor.
    donanim haber topiclerindeki karşılaştırmalı fotolarına baktığımda n73 ün renklere daha fazla vurgu yaptığını gördüm. fotolardaki kalite olarakta n73 ün daha bariz bir şekilde ii olduğunu açık. ben n73 alacağım gibi görünüyor. sizlerede değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x.man -- 22 Ağustos 2007; 22:19:07 >
  • bir SE kullanıcısı olarak kendi cihazım olan k790ı önermiyorum.n73 bana gore senin icin ideal bir telefon.ayrıca ekranı daha buyuk ve guzel.

k790 ses,bass konusunda kötü ama servis testlerinden artırma yaparsanız tatmin edici değerde gürültü yapıyor.bir süre sonra kulağa rahatsızlık veriyor.(hpm-70 kullanmama rağmen)

içlerindeki en iyisi n73(bana göre)ayrıca SE video terimini önemsemiyor
  • arkadaşımda n73 var hem foto hem video hem ses çok iyi tavsiyem n73
  • bence k810i burdaki bütün telefonculara sordum n73 mü k810 mu diye hepsi k810 dedi
  • N73 tabiki
  • ne olacak ya bu N73 W810 trtışmasının sonucu ??..
    Yoksa yazımı turamı atalım mı ??
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.