Şimdi Ara

Ankesörlü Telefondan 2 Dakika Konuşma Bedava

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
-1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kampanya kapsamında 52 binden fazla ankesörlü telefonla 26 Mart 2015'e kadar yapılacak tüm şehir içi ve şehirler arası konuşmaların ilk 2 dakikası bedava. Telefon kartı ve kredi kartı ile kullanılabilen ankesörlü telefonlardan kampanya boyunca yapılacak görüşmelerin ilk 2 dakikasına ücret ödenmeyecek. Kampanya, askeri birlikler ve cezaevleri dışında kalan tüm ankesörlü telefonlarda geçerli olacak.

LİNK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratgurler -- 3 Ocak 2015; 0:52:48 >

• Askeriyeyi dislmislarsa tirt ki zaten bi tek orada kullanılır ankesörlü. Hatta ben askreeyken sevgililer günü için 1 dk vermişlerdi ne güzel gelmişti o kıyak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Link var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: emmrecan

yıllardan beridir var diye biliyorum ben bu uygulama. 1 dakikaydı sanırsam. Lisede iken okuldaki ankasörlü telefondan evi arıyordum bedavaya 1 dk, küçük işler için çok yardımcı oluyordu.

aynen ben numara sallayıp sapıklık yapıyordum 1 dkda

DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K./İSKENDERUN
    İSKENDERUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pike Fighter

İddia ediyorum ankesörlüden sms atmayı bilmiyorsunuzdur. 2 değil 102 verse işim olmaz.

Şimdi ilgimi çekmeye başladın

Bi de ankesörlerin kredi kartı kabul ettiklerini bilmiyordum banka kartı olur mu acaba?

Be yâd-i yârî hoşâ katre eşkî
    Be sûz-e eşkî hoşâ zindegânî
  • Tuvnera evine ankesörlü telefon çektirebilmek için sıkı bir pazarlığa girmiştir şimdi.
    Faiz yiyenler ancak şeytan çarpmış olanın kalkışı gibi kalkarlar. Bu onların: "Alım satım da ancak faiz gibidir." demelerinden dolayıdır. Oysa Allah alış verişi helal, faizi haram kılmıştır. Kime Rabbinden bir öğüt gelir de faize bir son verirse, artık geçmişi kendisine, işi de Allah'a aittir. Kim faize geri dönerse artık onlar ateşin halkıdır, orada sürekli kalacaklardır. Allah, faizi yok eder de, sadakaları artırır. Allah, günahkâr kafirlerin hiç birini sevmez. (Bakara 2/275-276).
  • Essentiel kullanıcısına yanıt
    Kartın çipli olması lazım. Türk telekom kartı veya kredi kartı olacak.

DZ.ÜS K. DENİZ ER EĞİTİM ALAY K./İSKENDERUN
    İSKENDERUN
  • Vay be ... zamanında cep tlf nun sadece elitlerde olduğu gunlerde; cebimde bozuk para yanında jetonlarla tlf kartlariyla tlf kulübesi dolaştiklarim geldi aklıma. .. sıra beklerken 3 dk dan fazla konuşani öldürmek istedigim; bozuk ankesorlulerin yerini ezberledigim, yarım saat önce çıkıp tlf kulubesine yürüdüğüm günler. .. Ankesorlu tlf ; evliligime çok yardımı olmustur)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    SEG 46&amp;amp;#39;&amp;amp;#39; 46125 LED TV
  • Askeriyeyi dışlamış ya,bir kere Daha tiksindim şu firmadan....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

kullanacağımdan değil.. ilk ben sorayım diye yazdım..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.