|
Anker Türkiye, yangın riski nedeniyle 2 powerbank cihazını geri çağırdı

-
-
Sıkıntı... Anker herkesin güvendiği marka oysa... Böyle sıkıntılı ürünü nasıl satmışlar...
_____________________________ -
adam 1000 e almış ürün 2000 olmuş
ya 1000 iade ya 1200 çek... ama yenisini alamayacak :)
muadil ürün değişimi yada iade olsa daha mantıklı olurmuş
-
Faturanızı göndermezsiniz olur biter.
- Satın alma belgesi bulunmayan tüketicilere, 2025 yılı içinde geçerli olan ortalama perakende satış fiyatı üzerinden iade yapılacaktır.
Websitesindeki fiyatlar uygunsa bunu da tercih edebilirsiniz
- www.anker-tr.com’da geçerli hediye kuponunu tercih eden müşterilere, cihaz tutarına ek olarak 200 TL değerinde ekstra kupon sunulacaktır.
herkes hata yapabilir. Önemli olan sorumluluk almak. Adamlar geri çağırıyor işte hiçbir şey söylemeyebilirlerdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Ankere kim güveniyor ki? Aşırı dandik bir marka bana göre.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Es mejor caminar solo que con una multitud en la dirección equivocada. -
Şarj aletleri falan gayet güzel.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kaç tane böyle marka var, bu tarz ürünü bile geri Çağıran. Diğer tüm ürünler yanarsa yansın umurlarında değil :)
Ankera helal olsun.
Büyük markalarda bile sıkıntı çıkıyor. Bilinmedik markalar neler yapıyordur. Geri çağırması olumlu bir şey. Her marka bu programı uygulamıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
En azından adamlar,malının arkasında duruyor.
_____________________________ Herşeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım. Herman Melville -
Kalburüstü bir marka diyebiliriz şarj cihazı olarak iyi kulaklık,bluetooth hoparlör gibi ürünlerde fiyat olarak jbl vs gibi markalar ile yarışıyor eskisi gibi f/p değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Güven bir ayna gibidir. Bir kez çatladı mı, hep çizik gösterir. -
Zevkine firma geri çağırmıyor yangın vs çıksa tazminatla ugrasicak cezayla ugrasicak başı yanacak (: kullanıcı dostu olduğundan değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Es mejor caminar solo que con una multitud en la dirección equivocada. -
Anker Türkiye:
quote:
PowerCore 10000 (Model: A1263) için geri çağırma yapmamakta kararlıyız.
Haberiniz olsun!
https://mini.donanimhaber.com/anker-turkiye-powercore-10000-modeli-icin-geri-cagirma-turkiye-yi-kapsamiyor--161578456
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Gönderdik bakalım kargoyla
Kulaklığını almıştım kutuyu açıp malzemesine baktım. Beğenmedim Geri gönderdim.
Yeni özel tasarım parmak izi gösteren kutu sayesinde parmak izim kutu üzerinde olduğu için iade almadılar. Müşteri temsilcisi kupon tanımladı. Pazar yeri iade aldı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sarj adaptorum kutudan bozuk cikti, servise gonderdim tamir kontrol yapildi denilerek geri gonderildi. Yine calismiyordu Amazona iade ettim, urun farkli modele gectigi icin degisim yapmadilar.
Amerikada belki sigara fiyatlarina satiliyor bazi urunleri ama memnun kalmadim surec yuzunden.
Amazon koşulsuz iade almıyor mu artık
-
Aslında herkese 2025 fiyatını vermeleri lazım. Burası Türkiye, uçuk enflasyon ülkesi. 1 sene sonra 2 katı fiyata çıkabiliyor ürünler.
Fatura üstünde yazan rakamın 6 ay sonra bile bir değeri yok açıkcası.
Cok zaman oldu benim bu dedigim. Amazon hic yardimci olmadi.
hb den bir farkı yok o zaman.
yurtdışı alımında faydası oluyor mu
En Beğenilen Yanıtlar

adam 1000 e almış ürün 2000 olmuş
ya 1000 iade ya 1200 çek... ama yenisini alamayacak :) muadil ürün değişimi yada iade olsa daha mantıklı olurmuş |
Faturanızı göndermezsiniz olur biter. - Satın alma belgesi bulunmayan tüketicilere, 2025 yılı içinde geçerli olan ortalama perakende satış fiyatı üzerinden iade yapılacaktır. Websitesindeki fiyatlar uygunsa bunu da tercih edebilirsiniz - www.anker-tr.com’da geçerli hediye kuponunu tercih eden müşterilere, cihaz tutarına ek olarak 200 TL değerinde ekstra kupon sunulacaktır. |
Kaç tane böyle marka var, bu tarz ürünü bile geri Çağıran. Diğer tüm ürünler yanarsa yansın umurlarında değil :)
Ankera helal olsun. |
Benzer içerikler
- instagram giriş web
- gizli kamera nereye konur
- iphone 8 whatsapp desteği ne zaman bitiyor
- snapchat para kazanma
- numara kaydetmeden whatsapp mesaj atma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X