Şimdi Ara

Anker Soundcore Life Q10- Bluetooth 5.0 Kulaklık (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.651
Cevap
43
Favori
180.288
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam dışarıya çok ses veriyor mu peki? Dışarıda kullanım için soruyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LacWer kullanıcısına yanıt
    Bluetooth ile kullanırsanız illaki yaşarsınız ama 3.5mm ile de kullanılabiliyormuş kablolu kullanırsanız gecikme olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spoilsport -- 22 Kasım 2019; 11:28:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hie

ben şunu satın aldım, bunu kullanıyorumhttps://www.youtube.com/watch?v=er7H6zjmOJw&feature=youtu.be

Alıntıları Göster

12 dolar gözüküyor hocam amazonda.?

• KcRasco K kullanıcısına yanıt
    taşıma kılıfı var linkte.
  • hie kullanıcısına yanıt
    Dostum selam, videonu tesadüfen Youtube üzerinde denk geldim ve izledim, sonra forumda bu konuyu gördüm. Bende Anker Soundcore Liberty Neo almayı düşünüyorum. Ses kalitesi nasıl acaba?
    Daha önce Jabra Halo Smart kullanıyordum ses kalitesi muhteşemdi fakat her ne kadar bluetooth olsa da boyun bölgesinde kablo olduğu için ve kulağıma tam oturmadığı için ergonomisinden memnun kalamadım bir türlü, kardeşime verdim bende. Şimdi tam kablosuz kulaklık almayı düşünüyorum.

2 model arasında kaldım biri Anker Soundcore Liberty Neo diğeri de Tronsmart Spunky Beat Aptx. Bunlardan hangisini önerirsin, fikre ihtiyacım var. Youtube da birçok video izledim fakat salt ses kalitesi hakkında bir içeriğe ulaşamadım. QCY T2C ile kıyaslarsan, hangisi ağır basar, QCY T2C 'yi arkadaştan deneme imkanım oldu, ses düzeyi bana düşük geldi örneğin. Fikrini öğrenebilir miyim?
  • miyagi41 M kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

Şimdi Neo ile ilgili konuşmak gerekirse, silikon uçlarından çok memnun değilim, genel olarak kalitesi iyi ama benim kulak içi kısmı nedense birtürlü rahat edemiyor, 2 yıldır kullandığım farklı bir kulaklığım vardı, onun silikon kısımlarını değiştirip profesyonel seride bir uç takmıştım ve inanılmaz keyifle halen kullanıyorum.

Neo için amazondan yeni süngerler aldım, bunlar geldikten sonra daha rahat edeceğimi biliyorum, ses kalitesi olarak fazlasıyla yeterli, sürücülü kulaklıklar gibi ses veriyor, herşey dengeli ama işte ergonomi benim için daha önemli. Aldığım ürün şu;

Anker Soundcore Life Q10- Bluetooth 5.0 Kulaklık

• spoilsport kullanıcısına yanıt
    Sessiz bir ortamdaysanız muhakkak duyulacaktır ama kulaklık kafanızdayken baya azalıyor dışarıya verilen ses. Yürüyüş yaparken sorun olmaz ama otobüste veya insanlarla çok yakın olduğumuz yerlerde ses seviyesi %60-70ten sonra onlarda sizinle birlikte dinler diye tahmin ediyorum. Dışarıda ki ses yoğunluğuna göre de değişir belki sesi duymayabilirlerde.

• Hepsijet ile Kargoya verilmiş bile yarın teslim diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gagavuzz -- 22 Kasım 2019; 13:30:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu paraya alabileceğimiz daha iyisi var mı arkadaşlar?
    Yoksa konu kapanmıştır
    Alıyom 2 adet :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beckonn

Samsung dan indirim kodu geldi akg n700 nc alacaktım 1250 TL ye, sonra bunu gördüm yorumları okudum la dedim kendime Bi sakin ol ve bu kulaklığın satın al butonuna bas :), gelsin bakalım, zaten ps4 pro da oyun oynarken kullanacağım sadece, inşaallah uyum sorunu olmaz
    PS4 ile uyumlu mu bu kulaklık, ben başka bir marka almıştım daha önce çalıştıramamıştım.
  • MaTRiX M kullanıcısına yanıt
    Dostum ps4 de Bluetooth üzerinden kulaklık bağlanmıyor imiş, wireless üzerinden bağlantı oluyormuş, ps4 gold headset kulaklığının üzerinde yazıyor, ben tv nin Bluetooth ile bağlayacağım

• Ben Anker Vortex aldım. 250 TL civarına gelmişti. Büyü kve ağır bir kulaklık ama ondanki ses kalitesini hiç bir kulaklıktan alamıyorum. Bunlarda bass ve tiz dengesi vortex gibi iyiyse bu fiyata bedava
  • kulak üstü bir sürü kulaklık denedim/kullandım ama kulaklarım büyük olmamasına rağmen hepsi bir süre sonra hepsi kulaklarımı acıtıyor rahat edemiyorum. sadece arkadaşımın bose quite comfort'u rahat ettirmişti bunda da muhtemelen rahat edemiycem ama yinede aldım bakalım nasıl bişi çıkıcak.
  • evde kulaklık mezarlığı oluştu artık
    1 tane de bundan aldım bakalım ne olacak
  • keyifli keyifli gümbür gümbür müzik dinlemek istiyorum nirvanaya ulaşmak istiyorum. iş yapar inşallah bu kulaklık. bekliyom heyecanla
  • site de dolaşırken şunu gördüm

taşıma kılıfı ve aux kablosu da var. Kalite olarak daha üstün ise bu da alınabilirmiş sanki ? 339 TL

'
    www.hepsiburada.com
    Bluetooth Kulaklık Fiyatları & Kablosuz Kulaklıklar - 25 TL'den Başlayan Fiyatlar
    https://www.hepsiburada.com/bluetooth-kulakliklar-c-16218

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 22 Kasım 2019; 18:30:36 >
  • Sporda kullanacağım için sprit x modelini aldım

• Benim kulaklık şu anda kargo da .
    Bakalım ne zaman gelecek

• quote:

Orijinalden alıntı: ffrisby

Benim kulaklık şu anda kargo da .
    Bakalım ne zaman gelecek
    hocam sizde de teslim tarihi 5 aralık mı yazıyordu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clloyd -- 22 Kasım 2019; 18:49:37 >
  • Tahminimce pazartesi en geç salı elimde olue diye düşünüyorum.
    Teslimat 27 Kasım görünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ffrisby -- 22 Kasım 2019; 19:48:10 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.