Şimdi Ara

Anker 20.000mah Powerbank çek ile 104₺ ! Şok fiyat (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
2
Favori
6.467
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kısmen katılıyor olsam da nedir powerbanklar arasında sennheiser ve xiaomi arasındaki fark ? yukarda birisi pili 3 kere doldurmadı demiş, gerçi ben orda başka bir durum var diye düşünüyorum ama pil bu, en kalitelisi ile orta şeker olan arasında ne kadar fark olabilir ? seste durum öyle değil. metresi bin euyro dan başlayan ses kabloları var, ki daha pahalıları da var. anker öyle sennhesier xaomi kıyasına girecek bir powerbank yaptıysa fiyatı da 10 tl fazla değil 300 400 tl fazla olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

kısmen katılıyor olsam da nedir powerbanklar arasında sennheiser ve xiaomi arasındaki fark ? yukarda birisi pili 3 kere doldurmadı demiş, gerçi ben orda başka bir durum var diye düşünüyorum ama pil bu, en kalitelisi ile orta şeker olan arasında ne kadar fark olabilir ? seste durum öyle değil. metresi bin euyro dan başlayan ses kabloları var, ki daha pahalıları da var. anker öyle sennhesier xaomi kıyasına girecek bir powerbank yaptıysa fiyatı da 10 tl fazla değil 300 400 tl fazla olurdu.
    Türkiye'de Anker fiyatlarını düşük tutuyor. En büyük farki malzeme kalitesi, sağlamlık, uzun kullanım ömrü. Teknik detaylara watt anlamında siz bakarsınız ama , ankerin hem dış malzemesi hem de ic devre koruma vs tasarımları çok üstte.Kutusundan çıkan kablo bile farklı bir kalitede. Bosuna %99 memnuniyeti olan marka degil powerbank konusunda.

Powercore Select ise Anker'in alım gücü düşük ülkelere sunduğu model ana sitesinde yer almıyor. Malzeme kalitesi bir alt ve kutusundan kılıf çıkmasa da kalite gene Anker kalitesi .

Buradan Xiaomi kötü sonucu çıkmasın sadece elma armut meselesi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• fiyat güzel, ürün güzel ama 20binliği doldurmak başa bela bir durum be arkadaş. bu yüzden max 10binlik ben aldım."

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üstteki arkadaşın dediği gibi ANKER adını kullanıyor ama fiyatı düşenlerin hiçbirisi amiral gemisi olan ana ürünü değil düşük veya giriş seviye cihazlar fakat o bile fark ediyor bende 10k'lığı var piyasadaki en ufak ve hafif ürün gayet memnunum.

Xiaomi falan ucuz ürünler mesela 2 tane almıştım zamanında biri hemen bozuldu, kaliteli ürün kullanmayan elindekini en iyi sanır daha iyisini görmemiş ki.

Asıl TPLink 10400 var efsane içinde LG pil var çok hızlı doluyor ondan daha hızlısını görmedim şuan daha üretilmiyor sanırım bulunmuyor hiçbir yerde.
  • Yeni üyelik açtık çek gelmedi?
  • Kissed by Fire kullanıcısına yanıt
    Çünkü dün akşam 24:00 bitti kampanya

• m.hüseyin kullanıcısına yanıt
    Cep telefonundan uygulamadan denedim 25 tl inmiyor maalesef

• Anker 10.000 mah sabah 89-tl idi, xiaomi yi defalarca tokatlar kalite açısından. Kıyaslamak bile saçmalık.

• Bu ürün nasıl. Spigen marka iyi biliyorum. Anker, xiaomi ve bu ürün arasında kaldım

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt
    fiyat performansa bakmak lazım, 20000 lik redmi orta şeker kasa kalitesi ile 95 tl ye gelirken kimse 10 binlik anker övmesin bence. anker kaliteli olabilir de aya çıkarmıyor neticede.
  • sonerxz kullanıcısına yanıt
    Aralarında en iyisi anker

• alet silah gibi duruyor yalnız. powerbank portatif olmalı bana göre; asus zenpower 10k var 3 yıldır kullanıyorum hala piyasadaki en şık ürünlerden bir tanesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 18 Mart 2020; 5:9:13 >
  • Cihaz geldi , dikkatsizce almis oldum cunku usb c sadece girismis, oradan iphone sarj edilemiyor , fiyat yine fena degil ama usb c ile iphone sarj etmek icin alanlara benim gibi incelemeden , hayal kirikligi olmustur

• jujuuu kullanıcısına yanıt
    Powerbankın girişi mi type-c? Telefonuzu şarj etmek için çıkışı önemli değil mi?

• avantis A kullanıcısına yanıt
    Iste evet orada hata yaptim dikkatli incelemeyip .. type c yi gorunce sanki type c cikisi ile telefonu sarj edebilirim diye aldim, megersem ki sadece powerbank i daha hizli sarj eden bir giristen ibaretmis

Simdi ben bu cihaz yerine cikis olarak iphone u da hizli sarj edebilecek bir type c portlu powerbank ariyorum

Mesele budur

• Kılıf öneriniz var mı? Kargom bu gün nihayet geldi.

pd yazanlardan bakman lazım, ek olarak tabi uçları da uyumlu kablon olması lazım
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Power delivery androidler icin voltaj ayarlayan modeller, onlar guzeller fakat bana o da yetmiyor

Cunku PD modeller usb a yani bildigimiz usb cikistan da bunu saglayabiliyor, iphone larda ise powerbank istedigi kadar fazla guc cikisi ayarlamasi vs yapabiliyor olursa olsun eger usb c cikisindan guc almiyorsan hizli sarja gecmiyor

Zaten sorun iphone lar ile ilgili , android olsa mevzu olmazdi

genelde pd olanlarda usb c den çıkış var, ondan demiştim :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.