Şimdi Ara

Turbonet ve dahili gpon router.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
89
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba arkadaşlar, bulunduğum binaya Turbonet firması tarafından fiber optik kablo çekildi. Hattı ilk bağladıklarında 100 mbps download 100 mbps upload paket satın aldım. Daha sonra 1000 mbps download 1000 mbps upload paketine geçtim. Fakat verdikleri router dahili ont içeren TP-Link XC220-G3 Paket yükseltmesi sonrası wifi 5 5ghzde aşırı hız düşüklüğü oluyor. Ben de dahili ont girişli router aradım fakat Türkiye'de dahili ont satılan wifi 6 cihaz bulamadım. Sorum şu; Turbonet firmasının verdiği routeri hiç değiştirmeden, başka marka bir fiber router alsam. Firmanın verdiği routeri ont olarak kullanabilir miyim ?

Verdikleri cihazın fotoğraflarını aşağıya ekledim.

• merhaba,elbette cihazları birbirine hibrit olarak bağlayabilir ve yine hibrit olarak kullanabilirsiniz.

saygılar..................

• multisongohan M kullanıcısına yanıt

Hocam merhabalar, evet yaptım fakat router olarak bağladığım cihaz kablolu bağlantıda test yaptığımda 100 mbps veriyor, direkt ana routerdan test yaptığımda ise 900 mbps download 150-200 mbps upload veriyor. Ancak telefondan yaptığım zaman upload hızı 600 mbps'e kadar çıkıyor. Çok değişken bir bağlantıya sahip firma

• SphinxCorps S kullanıcısına yanıt

merhaba,ikinci olarak kullandığın cihazın teknik özellikleri ve sınırlarıda önemli.bağlantıda kullandığın cihazların marka ve modellerini verirsen daha net birşey söylebilirim.ayrıca kabloluda 1000 i 100 veriyor deiniz ya.port giga değilse bu normal.

saygılar............................

• multisongohan M kullanıcısına yanıt

Tekrardan merhaba hocam, 2. Olarak kullandığım router zte Zxhn H3600p. Bütün portlarının gigabit olduğu yazıyor fakat köprüde verim alamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SphinxCorps S kullanıcısına yanıt

merhaba.

1-iki cihazı önce 5ghz üzerinden birbirine bağla ensonda ikincicihazdan ethernetle bilgisayara bağla.

yada

2-bütün network ü kabloyla birbirine bağla.

saygılar...............

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.