![]() |
Ankaratıplı bilkent itiraf'a gelmiş :D

-
-
Kuzenim 2021 selçuk tip mezunu estetik cerrahide. Teşvik, ek ödeme, maaş dahil 45i geçmiyor. ASELSAN 40 veriyorsa çok daha cazip. Muhatap olduğun insan sayisi ve statüsü belli. Ek mesai yok, nöbet yok. 5-10k az alip kendine daha çok vakit ayirmak çok daha cazip. 5-10k için it gibi çalişip gençliğini heba etmektense daha kalifiye ortamda çalişip kendime vakit ayiririm.
-
aselsan 40 vermiyor bu arada kesin bilgi
-
Muhtemeldir temmuz zammi ile bir espiri niteliğinde video yapmişlardir hocam. Ben sadece tip maaşi ile karşilaştirmasina istinaden bir yanit verdim. Yani isterse 150k maaş alsin eve gece karanliğinda gözleri kan çanağina dönmüş hayattan bezmiş yorgun döndükten sonra neyleyim o parayi
-
hocam en güzeli seninkisi ya. acayip havalı, çıkarıyorsun kimliği sivil polisi amelesi kekosu süt dökmüş kediye dönüyor. TKR'ye özendiğimden daha çok özendim valla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE6B755DC -- 5 Temmuz 2023; 2:37:18 > -
Estağfurullah hocam işimizi layikiyla yapalim da bize yeter inşallah. Henüz öyle bir sikinti yaşamadim ama yeni başlayan genç polisler biraz artist oluyor tabi. Henüz sivilde denk gelmedim ama bakalim hayat neler gösterir
-
İs ne
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kızılay civarı çay dağıtan abiler sivil dimi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ISDOVNVWRBVIKWENIGORNEJE BİR AN NEFES ALAMADIM AMK
-
Pratisyen, asistan ve uzmanlar ortalama ne kazanıyor hocam şuan? Detay vermeden toplam miktarı söyleyebilir misin?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 8 Haziran 2024; 16:24:12 > -
ANKARATIPLI:ATIMIN AYAK BASTIGI HER YER BENIMDIR
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X